Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mayıs ayına gidip bi fotoğraf çektim.  :icool:

Abi rica etsem Catinin bi tarafina Vodafone
Diger tarafina da Beşiktaş yazabilirmisin :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

SON....

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler Fotolar icin cok ayrıntılı ve Net çıkmış :ok: @GD8

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı FARUK

Rica Ederim abi

eline saglık teşekkür ederiz fotograflar için  :claps:

Baskan Artik Bir basin toplantisi duzenleyip Stadin Dis cephesinin KUFEKİ TASI oldugunu söylesin
Herkes Mermer saniyor :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Baskan Artik Bir basin toplantisi duzenleyip Stadin Dis cephesinin KUFEKİ TASI oldugunu söylesin
Herkes Mermer saniyor :kop: :kop:
aynen insan bi araştırıp söyler ne yapıldığından hiç bi fikirleri yok fayans demediklerine şükür etmek gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Başkan kaç kere söyledi küfeki diye ama adamlar araştırmadan masa başı haberi yapıyor sürekli.Mesleklerinede saygıları yok.

Çevrimdışı Efe

fotolar için teşekkür ederiz çalışmalar gayet güzel havalarda iyi gidiyor soğuk olsa bile yağıssız çalışmaya müsait hava :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

normal yahu ben küfekiyi stadyumla beraber duydum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

aynen insan bi araştırıp söyler ne yapıldığından hiç bi fikirleri yok fayans demediklerine şükür etmek gerek
Onuda dediler @Efe abi
Hemde Bjktv de :o_o:
Kim oldugunu hatirlamadim ama Kufekiye , Fayans demisti :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Insallah abi biraz zorlarsak 45000 tamamlariz. @ahmetx
Ülker stadı 50 bini geçiyorsa bu stadyum 45 bin olmazsa ayıp olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

hali hazırdaki sistemde  ekstradan 80  destek borusu kullanıyoruz bunun hem maliyeti hem montajı hem de görseli dezavantaj.

Desteklere fazla takılmamak lazım. Bu destek sayesinde maliyetler düşüyor. 80 destekçikle asıl maliyetli olan oluklu boruları daha ince yapabiliyoruz.
Bu gibi destekler (Çapraz ve diyagonal olanlar) bir yapını maliyetini düşürür. :money:
Yani sorun yok
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Onuda dediler @Efe abi
Hemde Bjktv de :o_o:
Kim oldugunu hatirlamadim ama Kufekiye , Fayans demisti :bawling:
onu biliyoz canım hergün konuşanlardan bahsediyorum bizde diyen tam bilmiyor zaten haber yapmak için yapmış %90 anlamıyor bu işlerden diyorlar öylesine haber yapıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Desteklere fazla takılmamak lazım. Bu destek sayesinde maliyetler düşüyor. 80 destekçikle asıl maliyetli olan oluklu boruları daha ince yapabiliyoruz.
Bu gibi destekler (Çapraz ve diyagonal olanlar) bir yapını maliyetini düşürür. :money:
Yani sorun yok
ilginç

Çevrimiçi murat

Stadın kapasitesi kaç olacak bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey var o da
Stadın 47-48 binleri görebilecek büyüklükte olduğu.43 bin de olabilir 48 binde.bunu koltuklar takıldığında öğreneceğiz. 

Çevrimdışı Efe

normal yahu ben küfekiyi stadyumla beraber duydum.
olsun onlar herkesin dinlediği hergün ekranlarda olan yorumcular dış kısımda ne yapıldığını sorup ondan sonra söylemeli yada dışarıya çok güzel bişey kaplanıyor ama ne bilmiyorum öğrenip söylerim demeli direk mermer dersen stadı görememiş biride hela mermeri sanar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadın kapasitesi kaç olacak bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey var o da
Stadın 47-48 binleri görebilecek büyüklükte olduğu.43 bin de olabilir 48 binde.bunu koltuklar takıldığında öğreneceğiz. 
aynen öyle blok blok saymak gerkecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

44903 tür o  :D

Vodafone da yetkiliden aldığım bilgi  :busted_cop:
Vodafone 48000 bin seyirci için altyapıyı hazırlıyor . ( Bu da mı 48903 tür acaba ?!?:alala: )
Bu aynı zamanda stad kapasitesi anlamına mı geliyor bilemiyeceğim.  :naughty::
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı birkanmaraz

Olcak abi rahat ol loca engelli filan 50 olur abi. @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone da yetkiliden aldığım bilgi  :busted_cop:
Vodafone 48000 bin seyirci için altyapıyı hazırlıyor . ( Bu da mı 48903 tür acaba ?!?:alala: )
Bu aynı zamanda stad kapasitesi anlamına mı geliyor bilemiyeceğim.  :naughty::
evet max kapasite o , 47903 diyelim biz ona
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2015, 18:52:03 ahmetx ]

Çevrimdışı GD8

Rica Ederim abilerim ve kardeşlerim ....

Çevrimdışı ahmetx

Olcak abi rahat ol loca engelli filan 50 olur abi. @ahmetx
50 olmuyor max. 48 bin eski açıkla beraber.

Çevrimiçi Necmi

olsun onlar herkesin dinlediği hergün ekranlarda olan yorumcular dış kısımda ne yapıldığını sorup ondan sonra söylemeli yada dışarıya çok güzel bişey kaplanıyor ama ne bilmiyorum öğrenip söylerim demeli direk mermer dersen stadı görememiş biride hela mermeri sanar :D
Buna takılmamak lazım aslında üst katagori hepsinde taştır ama bizde halk dilinde
mermer olarak geçiyor :) özellikle taş düz kullanılıyorsa kesme taş yada murçlu falan olursa
ön taraf gibi o zaman taş kaplama deniyor. Mesela içerleride mermer kaplama yapılıyor demiş ama kaplanan diyabaz
buda granit sınıfında volkanik kayaçtır.

Çevrimiçi Necmi

Rica Ederim abilerim ve kardeşlerim ....

Eline sağlık @GD8 güzel resimler merak ediyordum taş kaplamadaki ilerlemeyi çok iyi oldu çekmen