Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Maccabi Tel Aviv'in stadı güzel olmuş kutu gibi, pixel'de var :evillol:

Tribünlerin altını prekastların altını sıvamamışlar :)

Çevrimdışı CanEmre

Bu nedir yahuuu ??
koltuk montajı amenna da daha direnaj başlamadan hangi çim serimi.  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SuperBJK

Sahanın içinde adım atılcak yer yok nerdeyse  :lol:

Çevrimdışı warofpoet

Bu nedir yahuuu ??

koltukları bilemem ama çim serme başlanması nedir yahu, çatının yarısı saha içindeyken çimi nereye seriyorlar.. kaldı ki serme değil çim ekme olacak nevzat demirdeki gibi. sahanın yarısı temizlense o kısım için direnaja başlanabilir mi diye düşünüyorum ama paletliler gezerken pek olası gelmiyor o da.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı CanEmre

Sahanın içinde adım atılcak yer yok nerdeyse  :lol:
Bu fotoya kanmış herhalde arkadaş  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

çimin içerdede bir sürü işi var depoların tesisatları pompalar vakkum motorlarının
montajı sahaya kadar tesisatı sulama ısıtma tesisatlarının iç bölümlerinin yapılması
kontrol odası vs

Çevrimdışı CanEmre

çimin içerdede bir sürü işi var depoların tesisatları pompalar vakkum motorlarının
montajı sahaya kadar tesisatı sulama ısıtma tesisatlarının iç bölümlerinin yapılması
kontrol odası vs
Onlara mı başlanıyor o halde  :halay:

Çevrimdışı Necmi

Onlara mı başlanıyor o halde  :halay:
:dontknow: :dontknow:
ama başlanmaması için bir neden yok aslında

Çevrimdışı Serjo

koltukları bilemem ama çim serme başlanması nedir yahu, çatının yarısı saha içindeyken çimi nereye seriyorlar.. kaldı ki serme değil çim ekme olacak nevzat demirdeki gibi. sahanın yarısı temizlense o kısım için direnaja başlanabilir mi diye düşünüyorum ama paletliler gezerken pek olası gelmiyor o da.

Hiç bir resmi hesap ta göremedim
Resmi hesap değil galiba?
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

koltuk başlasın yeterli digerleride malzemelerini getirsin araclarini getirsin hazir beklesin
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 19:52:43 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu nedir yahuuu ??

Facebook da herhangi birinin açtığı bir sayfa itibar etmeyin resmi hesap falan değil. Olma ihtimali sıfır sıfır sıfır  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı amed.yasa

Selam arkadaşlar, cümleten iyi akşamlar, hoş geldim :)
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sercank

3 gün önceki passolig kombine satış koltuk düzenine göre blok kapasite sayıları görselin üzerine yazılmıştır.bir kaç blok karşı tarafındaki sayıya göre yazılmıştır.eski açık alt köşelerde sayı olması gerekenden daha az görünüyor.

Tek tek topladım 35600 civarı koltuk çıktı.  :s20:
Sadece Beşiktaş!!!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı numario

Koltuklarla ilgili merak ettigim üst kattaki koltuklarda korkuluk olcakmı

Çevrimiçi Kartal Ç

Tek tek topladım 35600 civarı koltuk çıktı.  :s20:

numaralı üst katı, vip ve locaları falan eklemedin galba bende 43k çıktı yaklaşık.

numaralı alt orta vip: 2150
engelsiz taraftar + refakatçi : 162
loca: 1847
basın:186
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 20:20:16 Kartal Ç ]

Çevrimdışı sercank

numaralı üst katı, vip ve locaları falan eklemedin galba bende 43k çıktı yaklaşık.

numaralı alt orta vip: 2150
engelsiz taraftar + refakatçi : 162
loca: 1847
basın:186

Numaralı alt vip ve engelli saymadım basın tribününü 600 kişi düştüm.
Sadece Beşiktaş!!!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Dikine borular hergun 3 tane takiliyor.Boyle giderse 1 haftada biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

inşallah seneye yetişirde ilk maçı stadda izleriz artıkk   :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı murat_

dün konusuldumu bilmiyorum ama ben denk gelmedim bu fotodaki arabanin icindekiler koltuk olabilirmi acaba koltuk deyilse ne  :alala:

Çevrimdışı Efe

dün konusuldumu bilmiyorum ama ben denk gelmedim bu fotodaki arabanin icindekiler koltuk olabilirmi acaba koltuk deyilse ne  :alala:
jkoltuk olabilir yada başka bi malzeme zaten koltuklar başlayacaksa bi yerde istif ediliyorlardır yavaş yavaş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

@yeniinonustadi
Vodafone 1 Aralık 2015

bu fotoğrafı görünce aklıma yeni açık çatı işlemlerini ilk bitirip koltuk kısmında da ilk yeni açıkta çalışma yapılacak gibi geldi bana..

Çevrimdışı binnur32

Kirişlerin üst kısmı herhangi bir şeyle kapanmazsa zaten sorun olmaz mı yağmur, kar vs.

kaplanacak kesin küfekileri çatı direklerin ayak beton kısımlarını kapatacak sekilde yukarda bırakmışlar. kaplamıcak olsalar bırakmazlar o kadar yukarda. o kısım biraz zor olabilir küfekilerde kesme işlemi yapmaları gerekicek muhtemelen işkeleleri sökmeden son aşamada yaparlar onu

Çevrimdışı martin40

SOK ! Vodafone Arena'nin çatisi bitiyor !  :lol: