Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5910013 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

paslanmaz çelik Ankraj kullanılıyor. gene paslanmaz olan dübellerle betona tutturuluyor. @Efe
316 paslanmaz kullanırlar. Korozyona dayanımı çok iyidir. sanırım 110 yıl ömrü vardı yanlış hatırlamıyorsam.

deniz kenarındayız onlar kullanılmazsa olmaz

ama abi alt kısımlar bana gore arada bi revizyona gider cnk biz insanlar onları haddinden fazla yıpratıcaz hatta oralara yazılar bile gorsellerle yazılacaktır

o sebeble arada bi değişime ugrucaktır bu mermerler :P
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

paslanmaz çelik Ankraj kullanılıyor. gene paslanmaz olan dübellerle betona tutturuluyor. @Efe
316 paslanmaz kullanırlar. Korozyona dayanımı çok iyidir. sanırım 110 yıl ömrü vardı yanlış hatırlamıyorsam.
evt guzel olacak kufeki bitince abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı martin40

SJ Standlari kalkinca çati çok temiz durdu

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı SDemirsoy

sırada eski açık numaralı var belli:)
dengeleyerek gidiyorlar sanki öncelik köşeler :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sizce çime en olası başlama tarihi ne zman ?

Vinçlerin çıkması lazım drenaja başlayabilmek için. En iyimser tarih ocakbaşı  :) olabilir ona da ihtimal vermiyorum ben kendi adıma şubatın 15-20 si civarı başlanacağını düşünüyorum. Tabi membranı dışarıdan halledeceklerini düşünerek. Çatı montajının hızına bağlı taktıkça hızlanırlar ise biraz öne çekilebilir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cati celik borular takıldıktan sonra hemen kedi yollari ve semerler takilacak degil mi? Sonra membran ve vinclere elveda.. Koltuk ve cim eşzamanlı giderse bu stad herzaman soyledigim gibi en gec Nisan sonuna hazir olur.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Vinçler umarım mart ayına kadar çıkarlar sahadan
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı cadavra

Baya dikine boru takilmis once yeni acigi bitirecekler oluklu borular dahil sonra dierlerine gecicekler gibi 2 tane uzun oluklu borunun karsilikli takilmasi bunu gosteriyor ben bole yorumladim ama deisebilir farkli olabilir tabi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bir sorum olacak.Tarihi duvarin bir kismi yikilip tekrar beton kaplandi ama diger kismi hala eski haliyle duruyor.O kisimda yikilacakmi bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi? Tesekkurler.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartal06

Güncel

Yoğun olduğum için fazla takip edemiyorum son zamanlar. Eminim sorulmuştur ama burası neden duvar şeklinde olmuş? Hiç güzel durmuyor ve stattan beklentim giderek azalıyor.

Çevrimdışı YunusEmre

Baya dikine boru takilmis once yeni acigi bitirecekler oluklu borular dahil sonra dierlerine gecicekler gibi 2 tane uzun oluklu borunun karsilikli takilmasi bunu gosteriyor ben bole yorumladim ama deisebilir farkli olabilir tabi.

sen yazmasan kesinlikle farketmezdim dikine boruları gerçekten de epey bi takılan boru var...

Çevrimdışı CanEmre

Bir sorum olacak.Tarihi duvarin bir kismi yikilip tekrar beton kaplandi ama diger kismi hala eski haliyle duruyor.O kisimda yikilacakmi bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi? Tesekkurler.
Yıkılmayacak, restore edilecek
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cadavra

Bu arada chelsea de stadi 60 k ya cikaracakmis

Çevrimdışı CanEmre

Yoğun olduğum için fazla takip edemiyorum son zamanlar. Eminim sorulmuştur ama burası neden duvar şeklinde olmuş? Hiç güzel durmuyor ve stattan beklentim giderek azalıyor.
Oraya ne yapılacağını öğrenelim veya görelim o zaman bir değerlendirme yaparız.  :ok:
Şu an ne desek boş
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kartal06

Oraya ne yapılacağını öğrenelim veya görelim o zaman bir değerlendirme yaparız.  :ok:
Şu an ne desek boş

Eyvallah birader

Çevrimdışı Efe

Vinçler umarım mart ayına kadar çıkarlar sahadan

mart degil şubata kadar cıkar 3 tane uzun kisa boruyu bitti say 39 tane kaldi alisma surecinden sonra gunde 2 tane tam olarak biter en fazla 1 ay surer ay sonu biter 15-20 gunde en fazla sener ve kedi yolu montaji surse 50 gun yapar semer ve kedi yolu montaji oluklu borular bitemeden bence baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sen yazmasan kesinlikle farketmezdim dikine boruları gerçekten de epey bi takılan boru var...
zaten vincler onlarla ugrastiklari icin oluklu boru yavas gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Maccabi Tel Aviv'in stadı güzel olmuş kutu gibi, pixel'de var :evillol:

Çevrimiçi murat

3 gün önceki passolig kombine satış koltuk düzenine göre blok kapasite sayıları görselin üzerine yazılmıştır.bir kaç blok karşı tarafındaki sayıya göre yazılmıştır.eski açık alt köşelerde sayı olması gerekenden daha az görünüyor.

Çevrimdışı SuperBJK