Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5910352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

Butun cati parcalari takildiginda vaaavv diyecegiz ne kadar cok boru varmis yaaavv diyecegiz :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Almanyadaki amcam aradı kirişleri beyaza boyuyorlarmış
Sosyal medyada konu oldu duymadın mı bezmi alemin kubesinin aleminden yansıyan ışıkmış o  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

80 tane V halat var 36 kalıyor sayı uyuşuyor ama halat bağlantısı için ince orası bilmiyorum az kaldı öğreniyoruz hep birlikte :)
v halatları unutmuşsun @Erhan  :)

Esas çapraz halatları unutmuştum V yerine çapraz yazmışım :kop: :ebebe:

O zaman rakam tutuyor :bandit: 36 halat depoda bi yerlerde olabilir.

45lik en ince olanlar olabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 14:34:01 Erhan ]

Çevrimdışı Deniz

Sosyal medyada konu oldu duymadın mı bezmi alemin kubesinin aleminden yansıyan ışıkmış o  :D
Ben de şaka yapıyorum zaten abi almanyada amcam falan yok  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Erhan bu aralar çok kafa yoruyorsun çatı işine devreler ısınmış biraz başka şeyler düşün mesela fotovoltaik panelleri nerelere koyabiliriz gibi ? :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ben de şaka yapıyorum zaten abi almanyada amcam falan yok  :evillol: :evillol:
ben de ironiye ironiyle cevap vereyim istemiştim.  :)

Çevrimdışı Deniz

ben de ironiye ironiyle cevap vereyim istemiştim.  :)
Anladım da sonra ortalık karışacak diye korktum millet gergin zaten  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

45lik en ince olanlar olabilir.
alttan görüntü bozulmasın diye en ince olanı  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

sosyal medyada mı düşmüş abi :D

Çevrimdışı Erhan

Erhan bu aralar çok kafa yoruyorsun çatı işine devreler ısınmış biraz başka şeyler düşün mesela fotovoltaik panelleri nerelere koyabiliriz gibi ? :)

Valla ahmet abi fabrikada pc başında kafa yoruyoruz öle.

Ring kısmı komple olacaktı güya.Elektrik üretecez deselerdi düz bi çatı yapılır komple döşerdiler mis :ok:

Çevrimdışı beşiktaşk

Disaridaki firmaların olduğu tabelada beton görünümlü yüzeyler batu yaziyor yeni yazılmış

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deadam

Yeni teknoloji esnek panellerden bekliyorum ben
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Disaridaki firmaların olduğu tabelada beton görünümlü yüzeyler batu yaziyor yeni yazılmış
foto yok mu? @beşiktaşk

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

nereye peki ?

Esnek dediğine göre membran üstüne olabilir.Şu an yapılabilcek bişi değil ama ilerde düşünülebilir bence.

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 14:53:39 Erhan ]

Çevrimdışı Deadam

Çatının uç kısımlarına veya membranların üstüne ikinci bir katman olarak olabilir sonuçta hafif malzeme.

Çatının ağırlık kısıtlaması olmasa ben tüm çatının üstünün yarısını bu malzeme ile kaplardım, özellikle yazın baya para getirir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Esnek dediğine göre membran üstüne olabilir.Şu an yapılabilcek bişi değil ama ilerde düşünülebilir bence.
sırf çimler daha iyi ışık absorbe edebilsin ve gece ışık oyunları yapılabilsin diye atex 5000trl seçildi bu çatı için, hiç zannetmiyorum membranların üstüne yapacaklarını.

Çevrimdışı FARUK

İç halkanın dış ucunu alttaki halata bağlayan dikey borulardan 8 tanesi takılmış durumda
Son süzer den olan fotoda 1 tane daha takılıyor gibi kapalı tarafında sepet li vinç görülüyor oda takılırsa 9

Çevrimdışı Deadam

sırf çimler daha iyi ışık absorbe edebilsin ve gece ışık oyunları yapılabilsin diye atex 5000trl seçildi bu çatı için, hiç zannetmiyorum membranların üstüne yapacaklarını.

Tahminimce çatının tamamı zaten kaplanmaz bu malzeme ile güneş geçirgenliği açısından düşünüldüğü zamanda bağlantı kolonlarının o tarafa doğru yapılabilir ordan gelecek güneş ışınları her halukarda çimler üzerine düşmediği için üstünün kapanmasında sıkıntı olmayacak diye değerlendiriyorum.

Çevrimdışı Erhan

O zaman geçirgenliği %100 olan flexible olursa bi ihtimal.Ön kısma yapsalar bari.

Çevrimdışı ahmetx

Tahminimce çatının tamamı zaten kaplanmaz bu malzeme ile güneş geçirgenliği açısından düşünüldüğü zamanda bağlantı kolonlarının o tarafa doğru yapılabilir ordan gelecek güneş ışınları her halukarda çimler üzerine düşmediği için üstünün kapanmasında sıkıntı olmayacak diye değerlendiriyorum.

ışık oyunları da işin içine girince ya şeffaf fotovoltaik panel kullanacaklar iç halka da ya da eski açık müze , kartalyuvası ,kule üstleri kullanılabilir . Gerçi eski açık üste restoran söylentileri var ama bana çok mantıklı gelmiyor çünkü üzeri kapalı değil.