Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5910077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yansıma yapan yerde büyük ihtimal Camii'nin ya kubbe üzerindeki 'Alem' inden yada minare üzerinde ki Hilal'inden abi :) @Efe @FARUK
hadi leeyynnnn

Çevrimdışı ahmetx

bu kirişler koyu yeşil değil mi ben yanlış mı görüyorum yoksa .ben aylardır koyu yeşil diye bakıyorum @Necmi  abi
koyu yeşilde nerden çıkdı yahu  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

kardeşim monitörünün renk ayarlarına bir bakıver :kop: :kop:
mat siyah onlar @quentine83
trabzondan ancak bu kadar görünüyor.vaybe.valla ben onları hep koyu yeşil gibi bişey görüyordum.hatta füme gibi bişey olsa bari dedim az önce.yeni bilgisayar alma vakti gelmiş... :D :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

koyu yeşilde nerden çıkdı yahu  :lol:
Akşamki malubiyetten sonra banada mor görünüyor zaten :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy dedektif olacak adamsın şu faili meçhulleri de aydınlatıver bi zahmet  :D
abi bizim işimiz değil o :D

Çevrimdışı Erhan

Bağlantı bölgesi boru bağlantısı ile aynı şekilde boru olacağını düşünüyorum ama fatzer de yazan halat sayısı nedeniyle halatta olabilir demiştik
Son paylaşılan fotoda kırmızı ile işaretledim 2 li bağlantı bölgesi var dikey ve çapraz bağlantı için
Ayrıca çapraz bağlantı olacak halatlar üzerindeki beyaz bağlantı çelikleride köşeli yapıda çapraz bağlantı olmayanlar oval

Eyvallah @FARUK halat olmasını bekliyorum ben.Bi yerlerde muhafaza ediyor olabilirler sargı halinde halatları.

Çevrimdışı SDemirsoy

hadi leeyynnnn
komplo teorisinde üstüme yoktu abi ama ihtimal olamaz mı yada camiinin camlarından bile olabilir güneş o saatte oradan vuruyor :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sj'ler yeni acik haric butun yerlerde bitmiş
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yansıma yapan yerde büyük ihtimal Camii'nin ya kubbe üzerindeki 'Alem' inden yada minare üzerinde ki Hilal'inden abi :) @Efe @FARUK

Oraya gerçek Ay'ı koysan o kadar ışık saçmaz ne yaptın yav :D Aşağı yönlü parlama yaptığına göre yukarıdan gelen güneş ışığının yansımasıdır büyük ihtimal.

Çevrimdışı Erhan

bence halat olacak @FARUK , @Erhan . Fatzere güvenin.

Güveniyoruz ki o kadar seyirci güvenle altına girecek :icool: :D

Çevrimdışı Tarık16

Bursadan Beşiktaş' lı arkadaşlar buluşalım tanışalım, fazladan bir insan tanımış olalım.

@khanlu bence de iyi olur.

Çevrimdışı Erhan

Numaralı tarafında çalışma var

Ters getirionuz olukluyu çevir çevir diodur emekçimiz :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Oraya gerçek Ay'ı koysan o kadar ışık saçmaz ne yaptın yav :D Aşağı yönlü parlama yaptığına göre yukarıdan gelen güneş ışığının yansımasıdır büyük ihtimal.
komplo kuruyorum  :D

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar bu 1903 veya VİP tribünlerde kombine ne kadar ya da 3 yıllık fiyat  :evillol: @Oktay sen hangi kısımdan aldın kombineyi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Daha yenisi fotonun yansıma bu :) sağa doğru azalıyor parlama

Kenardaki araçların gölge yönüne bakılırsa zaten çemberin parlayan kısmının tam karşısında güneşin olduğu ve ondan parladığı açık

Çevrimdışı ozan062

Akşamki malubiyetten sonra banada mor görünüyor zaten :bandit:

bir arastırma vardı işte normalde portakal renksiz bir meyveyken bizim algılar ona renk veriyor ve biz ona göre bir anlam yüklüyormusuz

buda ona benziyor ,, onuda geçtim geçen aylarda okumustum prekastları sandwich niyetine goturmek isteyenler vardı buralarda:D

bu sutunlar iyiki siyah yoksa onlarıda pipet niyetine kullanıp betonu içerdik  :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erhan

Fatzerin paylaştığı veriler eski projenin mi acaba :alala: @FARUK @ahmetx

Toplam:246 halat
-8 adet ring halat
-42 uzun halat
-80 çapraz halat

116 adet kalıyor

Şu an bize 12x3=36 lazım gibi

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar bu 1903 veya VİP tribünlerde kombine ne kadar ya da 3 yıllık fiyat  :evillol: @Oktay sen hangi kısımdan aldın kombineyi
numaralı tribün 124 blok

Çevrimdışı FARUK

-8 adet ring halat
-42 uzun halat
-80 çapraz halat

116 adet kalıyor

80 tane V halat var 36 kalıyor sayı uyuşuyor ama halat bağlantısı için ince orası bilmiyorum az kaldı öğreniyoruz hep birlikte :)

Çevrimdışı ahmetx

-8 adet ring halat
-42 uzun halat
-80 çapraz halat

116 adet kalıyor

v halatları unutmuşsun @Erhan  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Almanyadaki amcam aradı kirişleri beyaza boyuyorlarmış
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

vip yıllık koltuk fiyatı 4 bin $ , 1903 locasında 4000 , 5000 ve 6000 $ dı sonradan bir artış olmadıysa.
1903 locasına konulan son sıra prekastlara locadan geçiş ve koltukların pozisyonu şu şekilde olacak.