Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın foto var mı çatı oluklu boru görmek istiyoruz :D

Çevrimdışı Oktay

Tatsiz , Tuzsuz Morallerin yerlerde oldugu bir pazartesi sabahindan herkese Gunaydin...
hayırdır sana noldu bi malübiyetle mantarladınız  :duman:

Çevrimdışı enemy1903

günaydın cümletten.moral sıfır.bugun bir kaç olukla takılsa keyfimiz yerine gelse.

Çevrimdışı Oktay

samet sabah sabah nerden aklına boru görmek geldi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın.. takım böyle oynadığı sürece benim moralime hiç bir şey olmaz.. ne zaman kötü oynamaya başlar kazansa bile moralim düşer.. olur böyle kazalar.. bu oyun sürdüğü sürece ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

yeni olukluları dört gözle bekliyoruz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

inşallah bu yenilgi hayırlı olur her takıma cesur iskoc gibi saldırmamamız gerektiğini kavramış oluruz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın hakanım ... morelin yerine geldimi  :icool: :icool:
:duman: :duman:
maçta bir paket sigara bitti
biladerden takviye yaptım

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hayırdır sana noldu bi malübiyetle mantarladınız  :duman:
Yok mantarlamadim ben @Oktay abi
Takima olan inancım tam ama yenilgininde moral bozukluğu var tabi...
Bagira bagira geldi bu mağlubiyet , Furbol sayfasinda Bir haftadir bas bas bagirdik Guraya dikkat , Akshisar saglam takim hafife almaya gelmez diye
Neyse Canimiz sağolsun , Düştüysek düştüğümüz yerden ayaga kalkmasini da biliriz
Konu disi olmasin oluklu boru takildimi acaba bugun yada dun stada gidenler kac oluklu boru takilmisti en son :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

günaydın zeki hocam
@Oktay sanada gunaydin,özletiyorsun kendini
 belki saat 17 gibi stadin oralardan fotograf cekebilirim.

Çevrimdışı ahmetx

Hayırlı işler bol güneşler. Go İz inşaat ,go ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Oktay sanada gunaydin,özletiyorsun kendini
 belki saat 17 gibi stadin oralardan fotograf cekebilirim.
:sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ademkestane

Abiler kardeşler konuyla hiç alakası yok ama forumun en yogun bolgesı oldugu ıcın buraya yazmak istedim. abi bu nedir ya sabahtan beri kendileri ni ^^taraftar^^ zanneden arkadaşlarımız radyoları arayarak şenol hocaya giydiriyor ayıp denen bişey var. demek ki bu gune kadar fb gibi olsaydık kan gövdeyi götürecekti. bumu destek ayıp be kardeşim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Yok mantarlamadim ben @Oktay abi
Takima olan inancım tam ama yenilgininde moral bozukluğu var tabi...
Bagira bagira geldi bu mağlubiyet , Furbol sayfasinda Bir haftadir bas bas bagirdik Guraya dikkat , Akshisar saglam takim hafife almaya gelmez diye
Neyse Canimiz sağolsun , Düştüysek düştüğümüz yerden ayaga kalkmasini da biliriz
Konu disi olmasin oluklu boru takildimi acaba bugun yada dun stada gidenler kac oluklu boru takilmisti en son :alala:
ya abi yapma allah aşkına , akhisar güray sanki birşey oynadılar da konuşuyorsun , topu sokamadik bu kadar basit , defansta sacma golleri her zaman yiyeceğiz çünkü yetenek eksikliği var geçin bunları biz atamadık olay bu , tutturmussun biz dedik biz dedik diye valla artık dayanamadim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus Emre Dökmeci ve @Ensar mac ile ilgili tartismayi ne zamandir burada yapıyoruz? tartısma yerini sasirdiniz galiba..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ABDULLAH19031

Günaydın herkese ..
Ses kayıp ses gitti :)) kendi istatistiğim 2 M,1B,1G Beşiktaşım için maça gitme olayını tekrar gözden geçireceğim!..Şampiyonluk söz konusu:)

Yine de canın sağolsun Karakartalın
Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı sylar

valla arkadaslar mac hakkında entry girmeyelım. zaten moralımız bozuk.

Çevrimdışı Ensar

futbol başlığı mı burası  :alala:

@Yunus Emre Dökmeci ve @Ensar mac ile ilgili tartismayi ne zamandir burada yapıyoruz? tartısma yerini sasirdiniz galiba..
abiler ne yaptınız yahu bismillah iki kelam edelim dedik :) vurmayın hemen :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

samet çok mu boru görmek istiyon :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:duman: :duman:
maçta bir paket sigara bitti
biladerden takviye yaptım

benim olmadigim maclari kaybediyorsunuz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK