Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908453 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

merdivenler çatal olmayacak sanırım en son karar bu değil mi ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı capo di capi

19.03.2016 ya açılmaz. Sonra sallayıp atıp tutmayın yönetime. Daha kara kış gelmedi. Bu sezonu unutun seneye dört dörtlük şekilde açılsın.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

ysariusta

• Ziyaretçi

19.03.2016 ya açılmaz. Sonra sallayıp atıp tutmayın yönetime. Daha kara kış gelmedi. Bu sezonu unutun seneye dört dörtlük şekilde açılsın.
Karakış gelsin. Çim kar altında daha iyi büyür. Ne alakası varsa kara kışla. Görecez bakalım. Ocak başında yağar kar İstanbulda. Çim firması ile görüştük üstüne bir daha sordu Necmi abi ve bende oradaydım. Bizi etkilemez dedi. Tabi şimdi adamların çok ağır şartları nedir bilmiyoruz. Belki hava bulutluysa evden çıkmıyordur.

Çevrimdışı Kartal1903

Kapalıyla numaralının en usttunde oturanları yagmur etkilemezmı,çatı dışarı hiç cıkmıyor??
BEŞİKTAŞ

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapalıyla numaralının en usttunde oturanları yagmur etkilemezmı,çatı dışarı hiç cıkmıyor??
Zaten koltuklar daha önde bitiyor. Orada 3 metre mesafe var. Kendi gözünüzle görmeden büyüklüğünü anlayamıyorsunuz.

Çevrimdışı ozan062

rüzgar yağmur çatıya takılır hem borular hem membran için,
çim için birsey olacagını sanmıyorum yine koltuklarda oyle

o sebeble mart bana göre mantıklı bir tarih veya mayıs bası veya son lig macını burda oynarız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ademkestane

mrb. kimse bahsettimi bilmiyorum  ama neden tribun katları arasında kalan bölümlere led ekranlar koyarak ( basket salonlarında oldugu gibi) oralar içinde ayrı olarak reklam almıyorlar. daha avrupai bir goruntu olmazmı . diyelim ki extra reklam alma sansı yok o zaman taraftar pankartlarının resmini çekip boydan boya ekranlara yansıtsalar . gol oldugunda ekranlarda boydan boya golll yazısı cıksa. çok mu salladım?  :halay:

Çevrimdışı Anıl

mrb. kimse bahsettimi bilmiyorum  ama neden tribun katları arasında kalan bölümlere led ekranlar koyarak ( basket salonlarında oldugu gibi) oralar içinde ayrı olarak reklam almıyorlar. daha avrupai bir goruntu olmazmı . diyelim ki extra reklam alma sansı yok o zaman taraftar pankartlarının resmini çekip boydan boya ekranlara yansıtsalar . gol oldugunda ekranlarda boydan boya golll yazısı cıksa. çok mu salladım?  :halay:
Loca arasında kalan alana led ekran koyulacaktı eğer değişmediyse :)

Çevrimdışı Efe

catinin arka kismina cikinti gibi bisey takilacak projede var ama ne takilacak bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cio

Bende hala 19.03 e müm kün değil tarafındayım. Tamam çim firması biz etkilenmeyiz demiş ama rüzgardan soğuktan yağıştan etkilendiğimiz bir kısım illa ki olacak ve bu da bizi yavaşlatacak.

Kongre zamanına yetişir ama :evillol:

Çevrimdışı enemy1903

şu an boruları döşemeye devam ediyorlar.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Insallah degismediyse kapali loca kati hizasinda led reklam panosu olur.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende hala 19.03 e müm kün değil tarafındayım. Tamam çim firması biz etkilenmeyiz demiş ama rüzgardan soğuktan yağıştan etkilendiğimiz bir kısım illa ki olacak ve bu da bizi yavaşlatacak.

Kongre zamanına yetişir ama :evillol:
Umut gönlümün ekmeği 19.03 diyelim biz ona belki bana sürpriz yaparlar 18 martta dogum günümde açarlar :)ilk başta ağır gidiliyomuş gibi duruyo ama işi iyice öğrendilermi birden bitiyo öyle ümit ediyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Strand Jack sokum islemi tamamlandi.Su ana kadar sokulen kafes sayisi ise 16. 40-16=24 Sj kafesi kaldi sokulmesi gereken
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı enemy1903

foto çekebilirmisin

araçla geçtim,kapalı ile yeni açık birleştiği tarafta ikinci boru takılıyordu.

Çevrimdışı celiker1

araçla geçtim,kapalı ile yeni açık birleştiği tarafta ikinci boru takılıyordu.
İlk takılan kısa borunun devamı uzun boru mu,yoksa yanına başka halata kısa boru mu takılıyordu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı türkmen

Merhaba. Uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne nasipmiş. Önceden pek anlamazdım ama burayı takip ettikten  sonra çoğu şey hakkında bilgi sahibi oldum, herkese teşekkür ederim. Ben Kayseri'de yaşıyorum ve 14Aralıktaki derbiye gelmek istiyorum. Baktığımda Sabiha Gökçen'den stada otobüs metro aktarmalar felan bayağı uzak  ve zahmetli oluyor. Bu yüzden bileti Atatürk Havalimanına inmek üzere aldım. Uçak saat 5te orda olacak. Tekrar gece 1.45te dönüş uçağım var. İlk defa geleceğim için sizlerin yardımına ihtiyacım var. Nereden inip binmeliyim hem geliş hemde gidiş olarak?

Çevrimdışı enemy1903

İlk takılan kısa borunun devamı uzun boru mu,yoksa yanına başka halata kısa boru mu takılıyordu?

ilk takılanın aynısı.hemen yanına takılmıştı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Merhaba. Uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne nasipmiş. Önceden pek anlamazdım ama burayı takip ettikten  sonra çoğu şey hakkında bilgi sahibi oldum, herkese teşekkür ederim. Ben Kayseri'de yaşıyorum ve 14Aralıktaki derbiye gelmek istiyorum. Baktığımda Sabiha Gökçen'den stada otobüs metro aktarmalar felan bayağı uzak  ve zahmetli oluyor. Bu yüzden bileti Atatürk Havalimanına inmek üzere aldım. Uçak saat 5te orda olacak. Tekrar gece 1.45te dönüş uçağım var. İlk defa geleceğim için sizlerin yardımına ihtiyacım var. Nereden inip binmeliyim hem geliş hemde gidiş olarak?

:hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

Eren çevik instagram hesabından alıntı

Çevrimdışı celiker1

Havaalanından metroya binip Otogar durağından Kirazlı metrosuna aktarma yapacaksın.Son durak Kirazlı'da indikten sonra Olimpiyat stadı metrosuna aktarma yapacaksın.Dönüşte aynı şekilde.Havaalanından metroya bindikten sonra Otogar durağında inince Beşiktaş'lı görmeme imkanın yok zaten👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Eren çevik instagram hesabından alıntı
İkinci kısa oluklu boru takımıda bitmiş gibi.Elleri alışmışken hiç uzun oluklu boruya bulaşmadan bu kısaları taka taka ilerleseler keşke.Diğer vinçte standları söktükten sonra uzun oluklu boruları takarak gelse arkalarından daha iyi sanki.Her ekip elinin alıştığı işle ilerlemiş olur👍🏻
Hayatta Beşiktaş