Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

600 sayfa..

EyvAllah @SDemirsoy , sonraki islemler bunlarmi ?
Abi siz ne diyorsunuz bende cati kalkti bitti 15 güne mebrana geciyoruz saniyorum:)

Çevrimdışı Erhan

Her ilk yapılan iş gibi ilk oluklu boru işi uzun sürdü.İşi çözüp hızlanacaklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı onurturan

çatı kolonlarinin dikili oldugu yuzeye kufeki işi nasil olacak acaba kolonlarin vidalarini kapatmak yada kapatmamak hangisi tercih edilecek, bide bu iskele işi gercekten @ssecrett  in dedigi gibi taaa en alttan mi kurulacak yoksa üstten kolayi yok mudur bu isin @Necmi  abi..

Çevrimdışı kralkartal

Çevrimiçi Necmi

çıkışların altında tek merdiven sırası var çatal olması için 2 olması lazım @martin40 , o tek sırayı çıkış altına taşıyacaklar.
Küfekiler temizlenmeyecek , kendi kendini temizleme özelliği var mı @Necmi abi?  :D
:nerd:
çarşambadan çarşambaya temizlikçi tutuyormuş :D  @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

çatı kolonlarinin dikili oldugu yuzeye kufeki işi nasil olacak acaba kolonlarin vidalarini kapatmak yada kapatmamak hangisi tercih edilecek, bide bu iskele işi gercekten @ssecrett  in dedigi gibi taaa en alttan mi kurulacak yoksa üstten kolayi yok mudur bu isin @Necmi  abi..
üste taş kaplayacaklarını sanmıyorum belki başka bir çözüm bulurlar orda taş gereksiz olur.
birde onlar haraketli mafsallı parça onu taşla sıkıştırmazlar diye tahmin ediyorum projesini bilmiyorum
ne olacak birlikte göreceğiz.
iskelede kolay yolu bu zaten :D  @onurturan

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kralkartal

bildiğimiz kadarıyla olacak
Abi peki bu ic halka catinin su an havada olan demir kisminimi kaplayacak

Çevrimdışı ahmetx

sahaya bakan yarısı kaplanacak diğer tarafı membran
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kralkartal

Hmm tesekkurler. Bir yerde okudumda merdivenlerin sarı olma ihtimali yok dimi?

Çevrimdışı martin40

Hmm tesekkurler. Bir yerde okudumda merdivenlerin sarı olma ihtimali yok dimi?

Yangin dolaplarini bile kirmizinin yerine siyah yapan, merdivenleri sariya boyatmaz inshAllah

ysariusta

• Ziyaretçi

Yangin dolaplarini bile kirmizinin yerine siyah yapan, merdivenleri sariya boyatmaz inshAllah
Amin Martin, sen dua edersen sarı olmasın diye kesin tutar.

Çevrimdışı osman1903

Bu boru montajları bizi sandığımızdan daha fazla uğraştıracak gibi geliyor bana bir de şu küfelik taşları için heryere iskele kurdular kaldırdılar şimdi tekrar kuruyorlar taşların hepsini şimdi kaplasalar daha mantıklı olmaz mıydı?

Çevrimdışı ers1903

üste taş kaplayacaklarını sanmıyorum belki başka bir çözüm bulurlar orda taş gereksiz olur.
birde onlar haraketli mafsallı parça onu taşla sıkıştırmazlar diye tahmin ediyorum projesini bilmiyorum
ne olacak birlikte göreceğiz.
iskelede kolay yolu bu zaten :D  @onurturan

Şuan en cok orayi merak ediyorum :) bakalim ne olacak..

Çevrimdışı kralkartal

Hadi kırmızı bile bir nebze ama sari sacmalik anlamsizlik burasi Besiktas sonucta.

Çevrimdışı osman1903

Abi siz ne diyorsunuz bende cati kalkti bitti 15 güne mebrana geciyoruz saniyorum:)
Çatının kalkması önemliydi çünkü çok teknik bir olaydı en küçük hata bizi 1 yıl ileri götürebilirdi ama bundan sonrası yoğun çalışma gerektiriyor çünkü gerçekten çok fazla iş var bu işlerde Demir montajı olduğundan ve de bu montaj havada olunca bayağı bi zamanımızı alacak bu yüzden bence bu yıl stadı bekleme abi

Çevrimdışı Efe

uzun oluklu boruyu takamamislar daha kiris bolumleri monte edilirken ugrastiriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

Çatının kalkması önemliydi çünkü çok teknik bir olaydı en küçük hata bizi 1 yıl ileri götürebilirdi ama bundan sonrası yoğun çalışma gerektiriyor çünkü gerçekten çok fazla iş var bu işlerde Demir montajı olduğundan ve de bu montaj havada olunca bayağı bi zamanımızı alacak bu yüzden bence bu yıl stadı bekleme abi
Bu yıl beklemiyorum seneye ilk maca hazir olsun bana yetiyor:) havada montaji bu insaatta ilk defa yapiyoruz ve yerde montajdan daha zor daha zahmetli ve daha cok zaman alacagi kesin gibi gorunuyor..

Çevrimdışı quentine83

konu dışı affınıza sığınıyorum...
arkadaşlar BJK tv de bizim bu sezon attıgım golleri ve pozisyonları gösteren bi klip var orda çalan müziği bulmaya çalışıyorum.bilen varmı acaba ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

@onurturan o kısım kaplanmaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 18:50:24 FARUK ]

Çevrimdışı Sedat.Y

Metnin Türkçe'ye çevrilmiş hali aşağıdadır: 

Hayır, kedi yolları şu an sahada, dikdörtgen şeklindeki büyük parçalar... Onlar ön kısıma takılacak. Şu an takılan parçalar: kısa oluklu boru ve bunu kirişe sabitleyen, "V" şeklini aldıracak 2 adet boru. Bugün için son kısım uzun oluklu boru. Bu takıldığında 1 tanesi için işlem bitmiş ve geriye 41 tane kalmış olacak.

:D

:claps: 

Çevrimdışı eagleizm

[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 18:47:47 FARUK ]
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Sezer94

Vodafonearena da gece görüntüsü

twitter kullanan arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz  :)

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/670281697125101568

3d modelleme konumuz
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/new/#new

Abi tribunler gercekten boyle aydinlik olacak mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.