Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı enemy1903

umarım tek bir pankart asılmasına izin verilmez.bütün görselliği bozuyor.

Çevrimdışı sylar

bence pankartlara iziin verilmeli.   tarihimizin her döneminde can alıcı pankartlar mevcuttur.

https://s.instela.com/m/carsi--i2670.jpg

Çevrimdışı İhsan

arkadaşlar pankartları nereye asacağız stad açıldıktan sonra?
yani saha ile tribünlerin başladıgı kısa duvarlar önünde reklam panoları olacaktır heralde, alt-üst tribünler arasında localar var oralara olur mu acaba? nasıl olacak genel olarak hiç konuşuldu mu?

Yapacak bir şey yok. Pankartlar locaları kapatacak herhalde :evillol:
Başka bir seçenek kedi yollarından aşağıya doğru asılacak  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Pankartmı görselliği bozuyor?

Kardeşim burası stad taraftarların yuvası taraftar burada show yapmayacakta nerede yapacak?

He ama pankarttan kastın ilçe isimleri ise ona hak veririm

Ama slogan yazan pankartlar kartal resmi arma resmi olan pankartlar olmazsa olmaz

Çevrimdışı İhsan

Ritz kartalı twitter hesabından alıntı

böyle havada halatlar görünmüyor, çatı resmen uçuyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

dün gece oturdum inceledim :D
şeytanın işi olmazsa ..... yaparmış :bandit: 
@SDemirsoy  hiç bir yerde düzgün yer kalmamış bazı yerler bitmiş
bazılarında az kalmış en kötü olan yarıyı geçmiş en pahalı olanlar bitmek üzere
köşelere rabet fazla
eğer kırmızıların hepsi kombineyse bence temizinden 25000 olmuştur.
ne satıldı diye bakmak için incelemedim uyku tutmadı kapasite hesabı yaptım :D
daha önce sayan Tayfun hocaydı galiba, bizi uzun süre bilgilendirmişti. 3-4 gün önce bende son rakamı tekrar sormuştum. Çok emin Değilim ama 25 bine yaklaşmış olabilir, çevremde kombine alan,almayı Düşünen çok kişi var. Takım da böyle devam ederse 2 ay içerisinde büyük ihtimal bitmiş olur.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

dün gece oturdum inceledim :D
şeytanın işi olmazsa ..... yaparmış :bandit: 
@SDemirsoy  hiç bir yerde düzgün yer kalmamış bazı yerler bitmiş
bazılarında az kalmış en kötü olan yarıyı geçmiş en pahalı olanlar bitmek üzere
köşelere rabet fazla
eğer kırmızıların hepsi kombineyse bence temizinden 25000 olmuştur.
ne satıldı diye bakmak için incelemedim uyku tutmadı kapasite hesabı yaptım :D
kapasite kaç çıktı abi  :aman: @Necmi

Çevrimdışı enemy1903

Pankartmı görselliği bozuyor?

Kardeşim burası stad taraftarların yuvası taraftar burada show yapmayacakta nerede yapacak?

He ama pankarttan kastın ilçe isimleri ise ona hak veririm

Ama slogan yazan pankartlar kartal resmi arma resmi olan pankartlar olmazsa olmaz

aynen ilçe isimlerinden bahsediyorum.diğerlerine karşı değilim.reklam yapan pankartlardan bahsediyorum.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

günaydın abi kombine satışları ne durumda :) son bilgi var mı @tayfun
dişe dokunur bir şey yok @SDemirsoy ama saymıyorum artık sadece göz aşinalığıyla bakıyorum.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın @bjk_mabet hava soğumasından mütevellit çay işlerine yoğunlaşıyor galiba hem bilgi hem resim sıkıntısı yaşıyoruz.
@keremfrat1 ın izni bitmedimi daha :D

birde bjk tv mabette bugün adlı program yapasım var her gün 20 dk stad inşaatının gidişatı hakkında bilgi vermek istiyorum onların yapacağı yok zira
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ilhan mansız

dişe dokunur bir şey yok @SDemirsoy ama saymıyorum artık sadece göz aşinalığıyla bakıyorum.
25 bine yaklaşmış olabilir mi?

Çevrimdışı tayfun

25 bine yaklaşmış olabilir mi?
20 000 olduğunu bile sanmıyorum ama dediğim gibi sadece tahmin
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Galatasaray ve Fenerbahçeliler kombine almadan herkez acele etsin bizde gelecez diyorlar :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

20 000 olduğunu bile sanmıyorum ama dediğim gibi sadece tahmin
en düşük satış yeni açıktaydı. Yeni açık Hariç diğerlerinde yüzde 50 yi Çoktan geçmişizdir diye tahmin ediyorum. Yaklaşık 2 ay önce 18.400 gibi bir rakam söylenmişti ama tam olarak bilemiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Sezer94

Pankart için uzulmedim ben stadi ingiltere premier ligi standartindaki stadyumlar gibi istedigim icin bu stadi renkliler cok kiskanacak :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Su vincler disari cikmadan rahat yok. Gerim gerim geriliyorum. Bi yerlere carparlar, devriler felan Allah esjrgesin. Ama onlar bi disari cikarsa geri sayim baslar cim icin...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sezer94

Allahini seven stadi supursun ya ilk kat cok pis :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Allahini seven stadi supursun ya ilk kat cok pis :(
1 haftadır yeşil ve mavi kamyonla taşıyorlar artıkları bitmedi
Klasik tabir kabası alınsın bir süpürülür sonra :)

Çevrimdışı Tarık16

az önce kulüpten aradılar müşteri temsilcimiz imiş kombinem olduğunu söyledi sonrasında bir adet atkı sattılar bana.. konuşurken telefondaki arkadaş stadın açılış tarihi kesinleşti artık 19.03.2016 tarihinde açıyoruz hazırlanın yeni stada dedi.. gerçekmi gaz mı verdi anlayamadım  :)
birde şu kapalıdaki BEŞİKTAŞ yazısını niye BEŞİKTAŞ JK olarak düşünülmüyor..

Çevrimdışı canergiray77

bence çok yanlış düşünüyorsunuz pankart asılmadan olur mu hiç görselliği falan bozuyor diyorsunuz aksine görselliğe renk kattığına inanıyorum ben pankarttan vazgeçilmemeli bence :biggrinking:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

az önce kulüpten aradılar müşteri temsilcimiz imiş kombinem olduğunu söyledi sonrasında bir adet atkı sattılar bana.. konuşurken telefondaki arkadaş stadın açılış tarihi kesinleşti artık 19.03.2016 tarihinde açıyoruz hazırlanın yeni stada dedi.. gerçekmi gaz mı verdi anlayamadım  :)
birde şu kapalıdaki BEŞİKTAŞ yazısını niye BEŞİKTAŞ JK olarak düşünülmüyor..

Aynı atkıyı bana satarken telefonda :
Quaresmalı Gomezli Beşiktaşımızı bu atkınızla desteklemek istermisiniz demişti.
(Gomez o zamanlar transfer olmamış hatta galatasaray alacak deniyordu)

Biliyorda konuşuyor demekki eleman  :D