Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907392 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

Yalnız Başkan salon için en son Akatlar demişti. Bu eklediğim görseli ileten Fulya Dikilitaş'ta demiş. Belki de eski bi projedir veya uydurmadır,  bilmiyorum.

ana salon zaten yuzde 90 buna benzer olacaktir. fakat bu resim tahmini 15b kisilik. be 10b kisilik bir salon yapacagimizi saniyorum. ayrica loca kati da muhtemelen bir kat olup localarin altinda bir kat tribun ustunde bir kat tribun olacaktir. acikasi butun basketbol salonlari birbirinin kopyasi oluyor. salonda fark yaratan sey skorboarddur. o yuzden ben ana salonu degil de kompleksin diger yerlerini merak ediyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı CUBUKLU

evet kesinlikle dizilmiş .
yani abi ? ne olacak o merdivenlerle heycan yaptın sanki biraz ondan bu merakım :)
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

yani abi ? ne olacak o merdivenlerle heycan yaptın sanki biraz ondan bu merakım :)

yani sadece çıkış kapılarında merdiven olmucak aralarda da merdiven olucak özellikle köşelerde :)

Çevrimdışı ahmetx

projede yokdu o merdivenler ters eski açık tarafında yapmamışlar ilginç bekleyip görcez. Muhtemelen numaralı yeni açık birleşiminede yapacaklar bu merdivenden yeni açık tarafında koltuk sayısı fazla olduğu için yapıyor olabilirler.Evet şimdi baktım numaralı yeni açık birleşiminde de var.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 14:52:14 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

ana salon zaten yuzde 90 buna benzer olacaktir. fakat bu resim tahmini 15b kisilik. be 10b kisilik bir salon yapacagimizi saniyorum. ayrica loca kati da muhtemelen bir kat olup localarin altinda bir kat tribun ustunde bir kat tribun olacaktir. acikasi butun basketbol salonlari birbirinin kopyasi oluyor. salonda fark yaratan sey skorboarddur. o yuzden ben ana salonu degil de kompleksin diger yerlerini merak ediyorum

ben dikilitaş gibi bir araziye salon yapılacağını düşünmüyorum

hem istediğimi ebatta olmayacaktır hemde o derece de bir araziyi salon için kullanmayacaktır.

Belki bir gün o alan yeni bir rezidans projesi olur

salonu da başka bir yere taşımış oluruz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

kapalı üst kat en sağdaki giriş merdivenleri çatal
kapalı orta çatal sadece.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kapalı orta çatal sadece.
@ahmetx abi @FARUK un paylastigi resimde Yeni aciktaki cikis kapisi Catal gözüküyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi @FARUK un paylastigi resimde Yeni aciktaki cikis kapisi Catal gözüküyor :alala:
o çatalsa hepsi çatal o zaman , çıkışın hemen önüne bakarsan merdiven için boşluk açmışlar eski dizilen merdivenler yanıltıyor olabilir. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı CanEmre

o çatalsa hepsi çatal o zaman , çıkışın hemen önüne bakarsan merdiven için boşluk açmışlar eski dizilen merdivenler yanıltıyor olabilir. @Yunus Emre Dökmeci
yeni açıkta çatal gözükmüyor  :olmaz
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

kapalıda kalan 2 kapininda merdivenleri konmus o merdivenlerde de çatal yok ortadan verilmis prekastcilar vinclerle yerlerine koyuyor merdivenleri sadece kapali ust orta kapi ufak çatal seklinde baskada yok hepsi ortadan cikis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatal yok onlar orta kisimda yerlerine konacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Biz burda nasıl maç izliyeceğiz?

https://twitter.com/Kartal_Gundemi/status/669518744809545728
Yükseklik korkusu olanlar vs bunlar sorun yaratabilir mi?

Gözüm korkmadı değil. @Necmi @Efe @ahmetx Bi sıkıntı çıkmaz dimi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Akil Emre

Bu çatal merdiven işini teyit edebilecek kimse yok mu? Birinde var birinde yok gibi.  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bu Yedek klübesinin önündeki siyah demirler acaba sjlerin söküldüğü yere mi monte edilecekler.çünkü projede orası sıyah demir gibi görünüyordu.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Yükseklik korkusu olanlar vs bunlar sorun yaratabilir mi?

Gözüm korkmadı değil. @Necmi @Efe @ahmetx Bi sıkıntı çıkmaz dimi
o foto çatı kirişinden çekilmiş normalde öyle değil.

Çevrimdışı ahmetx

Bu Yedek klübesinin önündeki siyah demirler acaba sjlerin söküldüğü yere mi monte edilecekler.çünkü projede orası sıyah demir gibi görünüyordu.

nerde gördün o projeyi

Çevrimdışı Efe

kapalı üst kat en sağdaki giriş merdivenleri çatal
sadece orta bölümdeki kapu çatal abi diger hepsinde ortadan merdiven cıkısı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu çatal merdiven işini teyit edebilecek kimse yok mu? Birinde var birinde yok gibi.  :alala:

çatal merdiven kapali ust orta kapi haricinde yok passoda da gosteriyor zaten merdivenler yerine konsun görüntu ortaya cikacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

üst katta 1 tane beyaz çıkış kapısı vardı yok olmuş alt katlar beyaz üst katlar siyah olucak gibi.