Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Gunluk 1000 koltuk takamazlar da taktiklarini farzetsek zaten 2 ayda 60 bin koltuk eder gunluk 700 koltuk 2 ayda biter bea tam 42 000 eder @Efe
işte  o civarlarda 2-3 ay aralığında biter en kötü çok takılacak bi durum değil bizim için drenaj ve çimin başlangıcı önemli artık drenaj başladımı son 70 günü sayacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Koltuklar takilacaksa bir zahmet ,takilan koltuklari naylon vb.. gibi bir malzemeyle örtsünler.
Bu sefer de takılan kısmının nasıl göründüğünü merak edip "Aşın şu koltukların üstünü" diye söylenenler olur. Meraklı adamlarız vesselâm.

Çevrimdışı cadavra

işte  o civarlarda 2-3 ay aralığında biter en kötü çok takılacak bi durum değil bizim için drenaj ve çimin başlangıcı önemli artık drenaj başladımı son 70 günü sayacağız :icool:
insallah bende cati biter stad acilir diye dusunuyorum gerci hos bence seneye acilir ama hii gitmesi onemli tabi hem guzel bi organizasyon olur yazin hemde 2016 17 yi ilk maci dahi burda oynariz bu sene sampion olalim tarihe gecicez stadsiz sampion olan tek takim kpss de cikmali :) :)

Çevrimiçi Necmi

bu çatıyı saldılar ama çok oynamadı yerinden aynı gibi duruyor bu iyi oldu :)
bunu anlamak için paralelden bir resim görmek lazım
üst katların karşılıkli görüşü kesilmedi gibi geldi bana ama ön taraf bir metre kadar aşağıya düşecek
şu anda yukarda @Efe

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mellfred

koltuk montajına hızlı girilirse ciddi ciddi bu nisan mayısa  açmayı planladıkları fikri oluşur  :ok:

Çevrimdışı Efe

bunu anlamak için paralelden bir resim görmek lazım
üst katların karşılıkli görüşü kesilmedi gibi geldi bana ama ön taraf bir metre kadar aşağıya düşecek
şu anda yukarda @Efe
o normal zaten arka boruların dikmeleri takılınca ön borular biraz öne doğru alçalacak olması gereken şekili alacak  uan arka bölümün ağırlığıyla biraz havaya kalkmış şekilde duruyorlar ama halatlar hemen hemen aynı yükseklikte kaldı eski açık 121. bloktan stad muazzam görümnüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

koltuk montajına hızlı girilirse ciddi ciddi bu nisan mayısa  açmayı planladıkları fikri oluşur  :ok:
marta açmak istiyorlar ama olabilirliği çok düşük yetişirse burda bayram havası olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Doğru kullanılsa çok güzel şeyler ortaya çıkar da, Anons olsun Müzik olsun...

ben ne bileyim bi real madrid maclarında barca maclarında ve nicelerinde böyle bagıran adamlar gormedim isitmedim sacma buluyorum ha illaki olacaksa işi profesyonel yapmak lazzım

kesinlikle dediğin gibi müzik olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı canergiray77

engelli trübünü bu taraf mi belli oldu mu  @Necmi abi karıştırıyorum hep yeni açık eski açık diye
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

engelli trübünü bu taraf mi belli oldu mu  @Necmi abi karıştırıyorum hep yeni açık eski açık diye
orası olacak başka yerde yok zaten yeni açığın locasız yapılma sebeplerinden biride  buydu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

@ErcehanGungor twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı canergiray77

orası olacak başka yerde yok zaten yeni açığın locasız yapılma sebeplerinden biride  buydu
valla fikret başkan resmen biz engellilere loca yapmış gibi sevindim ama kafama şu soruda takılmıyor değil yanii malum koltuklarda kimse oturan olmayacak acaba tribüne yakınlığı ney ayakta olanların tekerlekli sandalyede ki oturan izleyecileri etkileyecek mi açıkcası çok merak ediyorum birde ya açılışa yada ağustos ortalarında lig başlıyor  ozamana gelmeyi çok istiyorum passo yalanlar kalkar inş @Efe
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre Keşküş

19 Mart 2016 diyorum. 4 ay içinde tüm işlerin biteceğine inanıyorum.  :)
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 01:53:43 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı Efe

valla fikret başkan resmen biz engellilere loca yapmış gibi sevindim ama kafama şu soruda takılmıyor değil yanii malum koltuklarda kimse oturan olmayacak acaba tribüne yakınlığı ney ayakta olanların tekerlekli sandalyede ki oturan izleyecileri etkileyecek mi açıkcası çok merak ediyorum birde ya açılışa yada ağustos ortalarında lig başlıyor  ozamana gelmeyi çok istiyorum passo yalanlar kalkar inş @Efe
bi öndeki sıra ona göre töleranslı davranacaktır ama ayakta dursalarda siz oturduğunuz yerden görürsünüz sahayı orası dikleşiyor çünkü
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

19 Mart 2015 diyorum. 4 ay içinde tüm işlerin biteceğine inanıyorum.
yanlız tarihte sıkıntı var 2016 olacak o  :lol:
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi murat

Gunluk 1000 koltuk takamazlar da taktiklarini farzetsek zaten 2 ayda 60 bin koltuk eder gunluk 700 koltuk 2 ayda biter bea tam 42 000 eder @Efe
ocak ve şubat aylarında takılırsa 41300 de kalırız o zaman  :D şubatı es geçelim ocak ve martta takalım 43400 olsun  :kop: senin hesaba uyan ardarda iki ay 30 gün yok. :D

Çevrimdışı canergiray77

bi öndeki sıra ona göre töleranslı davranacaktır ama ayakta dursalarda siz oturduğunuz yerden görürsünüz sahayı orası dikleşiyor çünkü
inş dediğiniz gibi birde son birşey sormak istiyorum asansörler vasıtası ile mi çıkılacak oraya yoksa stad içinde düz ayak yer mi çimleerden bakıldığına göre 2 kat olmuş oluyor orası  :ok:
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

19 Mart 2015 diyorum. 4 ay içinde tüm işlerin biteceğine inanıyorum.
inanmak istesemde çok inanamıyorum çok iş var daha aralık ayı sonunda çatı tam bitmeli yıl sonu bi olsun bakalım önümüzü daha net görürüz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre Keşküş

yanlız tarihte sıkıntı var 2016 olacak o  :lol:

düzelttim kardeşim eyvallah. stadımız hayırlısıyla bitsin de tek sorun bu olsun  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Evet orası olması lazım bir değişiklik yoksa @canergiray77

Çevrimdışı tayfunyasar

yedigöllerden geliyorum, tabiat harikası bir yer. kampa uygun.  :D :D :D :D :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı boateng

sabah direk bu sayfayı açıyorum internetten foto görüyimde huzurla kalkayım diye..

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın Beşiktaş sevdalıları. Öncelikle forumda olan Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

İşler gayet iyi gidiyor.Bugün ,yarın büyük ihtimal standların sökülme işlemleri tamamlanır. Daha sonra diğer çelik aksam takılırken koltuk montajına başlanır gibi geliyor. Çatı işlerinde 2 paletli karşılıklı tribünlerde çatı işi ile bile uğraşsa diğer iki tribünde koltuk montajı işi yapılabilir. Paletlilerin karşılıklı çalışması denge açısından da faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Popular Demand

Merhaba Arkadaşlar.

Yunus ben. Forza'da da üyeyim, burada da olmak istedim.

Mabedimizin havadan son çekimini yapmıştım (14 Kasım) ve belirli aralıklarla buna devam etmeyi planlıyorum.

Bu haftasonu çekim yapsam farkedilir bir değişiklik olur mu acaba?
          [img width=41