Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çatının vinçle yapılan montaj çalışmaları sırasında aşağıda çalışma yapılamıyor.
Bu montaj çalışması da 1,5-2 aylık bir çalışma.
Koltuklara 2 sonra başlanacak denmesinin kaynağı bu.
Düne kadar ben de böyle düşünüyordum.
Ancak koltuk ve çatı montajı koordineli bir şekilde farklı alanlarda yapılabilir gibi de gözüküyor.
Bu mümkünse ki Başkanın açıklaması bunu doğruluyor koltuklara gelecek hafta başlanabilir.
Bakalım göreceğiz sonuçta nihai kararı şantiyedeki yetkililer ve sorumlular verecektir.
Kısacası haftaya netleşir  :evillol:
ilk merdiven montajı bitmeli abi koltuklar için heralde haftaya  bitrirler onlarıda yada biten bölümlerden ufaktan montaj başlar ama hiç sanmıyorum daha koltuk takılması için ortam oluşmadı 1 haftaya toparlarlarsa olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekremblks

Teşekkürler abi icim rahatladı inşallah olur 😊

Çevrimdışı Efe

bu çatıyı saldılar ama çok oynamadı yerinden aynı gibi duruyor bu iyi oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bu çatıyı saldılar ama çok oynamadı yerinden aynı gibi duruyor bu iyi oldu :)
Evet 1 hatta  1*5  metre aşağı  iner  deniliyordu  değilmi??

Çevrimdışı Efe

Evet 1 hatta  1*5  metre aşağı  iner  deniliyordu  değilmi??
evt abi ama hiç öyle olmadı görüntü net bi parça inmiştir ama 1 metre bile oynamadı bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Anons konusunda benim gibi düsünenlerin cok olmasi güzel..bu forumu cok seviyorum ve cok güveniyorum stat konusunda sesimizi duyurabiliyoruz bazi konularda...pek yazmam ama hergün girmeden yapamiyorum..dün bir hafta bakmicam dedim yine bugün aman ne gerek var dedim..sözün özü o anonscu degismeli..bu arada statla ilgili birsey yazmama gerek yok iceri birkere girmek nasip oldu o bana yeti..muhtesem birsey olucak..akustige takmayin..burdan beraberlik alan sampiyon gibi sevinecek :)
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 23:05:15 eren_viyanaBJK ]

Çevrimdışı CanEmre

ilk merdiven montajı bitmeli abi koltuklar için heralde haftaya  bitrirler onlarıda yada biten bölümlerden ufaktan montaj başlar ama hiç sanmıyorum daha koltuk takılması için ortam oluşmadı 1 haftaya toparlarlarsa olabilir
Koltukları değilde montaj aparatlarını taksınlar yeter bence
Kirlenmesin koltukar  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Koltuklar çatı örtüsünden önce takılacaksa üzerlerinin örtülmesi lazım yazık olur
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bence hiç anonscu olmasın, resmen gürültü kirliliği.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Doğru kullanılsa çok güzel şeyler ortaya çıkar da, Anons olsun Müzik olsun...

Çevrimdışı cadavra

sj lerin sökümü bittikten sonramı uzun borular takılacak ? bide bu koltuk takılım suresı bana uzun geldi 3 4 ay bu biraz farabi bi sey gıbı geldi olsun olsunda 2 ay olsun ya 3 4 ay nedir :s :s :s

Çevrimdışı ALBATROS

mir ofis şirketinin stadyum yada salon tecrübesi yok bakalım nasıl iş çıkaracaklar

Çevrimdışı ahmetx

Sponsor isimlerini yazacaklarsa birde pikseller var uzun sürebilir.

Çevrimdışı Efe

sj lerin sökümü bittikten sonramı uzun borular takılacak ? bide bu koltuk takılım suresı bana uzun geldi 3 4 ay bu biraz farabi bi sey gıbı geldi olsun olsunda 2 ay olsun ya 3 4 ay nedir :s :s :s
günlük 1000 tane takabilirlermiş hiç kaçımadan taksalar 45 güne anca biter ama hiç zannetmiyorum günlük en fazla 500-600 olur havalar izin vermeyecek bazı şeylere o yüzden 3 ayı bulabilir o çok önemli değil aralık ortası başlasa en geç mart ortası biter bizim artık tek bakmamız gereken yer drenaj ve çim onun içinde çatı montajı tam bitmeli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

mir ofis şirketinin stadyum yada salon tecrübesi yok bakalım nasıl iş çıkaracaklar
mersin arena ve mustafa dağıstanlı s.s tecrübesi var bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı ALBATROS

mersin arena ve mustafa dağıstanlı s.s tecrübesi var bildiğim kadarıyla

sitelerine daha eklememişler o zaman mersin arena koltuklarını incelemek lazım

Çevrimdışı ahmetx

Mersin koltukları bizimkinden farklı tt arena gibi ,dağıstanlı s.s bizimkinden koltukların sırt kısmı bele kadar uzanıyor

Çevrimiçi Necmi

alt kata yükleniyorlar hararetli bir çalışma var sj ler indirilirken merdiven işinide bitirmeye çalışıyorlar
sanırım alt kattan başlayıp koltuk montajı için hazırlık yapıyorlar. @Efe

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Aynı fikirdeyim.Hiç sevmedim sevmeyeceğim de.

Çevrimdışı ers1903

Koltuklar takilacaksa bir zahmet ,takilan koltuklari naylon vb.. gibi bir malzemeyle örtsünler.

Çevrimdışı Efe

alt kata yükleniyorlar hararetli bir çalışma var sj ler indirilirken merdiven işinide bitirmeye çalışıyorlar
sanırım alt kattan başlayıp koltuk montajı için hazırlık yapıyorlar. @Efe
olabilir abi işi uzatmamak için şimdiden başlayabilirler çatıda çalışma olan yerde çalışmazlar zıt yönünde çalışarak riskide giderirler bu mümkün sonuçta eski açıkta çalışırken yeni açıkta koltuk takılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Koltuklar takilacaksa bir zahmet ,takilan koltuklari naylon vb.. gibi bir malzemeyle örtsünler.
bişey olmaz ordaki koltuklar kaç gündür orda sadece toz olmuşlar silmek yeterli bursa stadında çamur içinde koltuklar silince normale dönecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Gunluk 1000 koltuk takamazlar da taktiklarini farzetsek zaten 2 ayda 60 bin koltuk eder gunluk 700 koltuk 2 ayda biter bea tam 42 000 eder @Efe

Çevrimiçi COB

Bizim stada örümcek kamera eklenebilir mi? Teknik olarak mümkün mü?