Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

2 gündür yaygara koparılıyor burada sponsorların yazılmasını istemiyoruz diye ama hiç destek veren göremiyorum forum ahalisi  :money:

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi bolunme yok diyorsunuz fakat resimde cok acik gozukuyor catalli tasarim ile 9 parca gozukurken catalsiz ile 5 parca gozukuyor. Cok acik bir sekilde bolunme olunacakti tribunlerde bu sadece kale arkasi daha numaralida kapalide olacak kapilarinda onlerinin bu sekilde bolduugnu dusunecek olursak tam rezil olacakti. Yonetim akillica davrandi kaldirdi.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yalçın

@Necmi bolunme yok diyorsunuz fakat resimde cok acik gozukuyor catalli tasarim ile 9 parca gozukurken catalsiz ile 5 parca gozukuyor. Cok acik bir sekilde bolunme olunacakti tribunlerde bu sadece kale arkasi daha numaralida kapalide olacak kapilarinda onlerinin bu sekilde bolduugnu dusunecek olursak tam rezil olacakti. Yonetim akillica davrandi kaldirdi.

Bu aciklayici bir calisma olmus.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

@Karabay pixelli ayaklanmasi mi cikartalim ne dersin  :biggrinking: :biggrinking:
Çıkaralım hocam sus sus nereye kadar :evillol:

Çevrimdışı Necmi

@ZEKI Onceki sayfalardaki pixelli ayaklanmasina bakabilirsiniz isterseniz.

Su kadar basit olacaksa pixelli tasarim bence bir tasarim rezaletidir. Hadi juvenin stadinda figurler var, italyan bayraklari var yildizlar var adamlar ugrasmis. iyi mi dersen o bile gereksiz bence. Stadin asilligi sadeliginde gizli. Illa farkli olacak diye goruntuden odun verilmemeli diye dusunuyorum. Cok basit numaliya yaz BESIKTAS guzel bir font ile. Kapaliya yap bir besiktas logosu. alt taraf beyaz ust taraf siyah alsana fistik gibi asalet.
yoo ben ayaklanma göremiyorum istemeyen kadar isteyende var
siz sadece fazla galyana gelip ağzınıza geleni söylediğiniz için onlardan fazla
mesaj attınız bu işler mesaj sayısına göre değil atan sayısına göre hesaplanır.
senin üslubun isteyene saygısızca davranma üzerine kurulduğu için kimse senin karşına geçipte
aynı üslupta davranmak istememiştir. Tek renk desen gene anlayacağımda alt beyaz üst siyah
bence oldukça banel bir tercih pikselli tasarım hem modern hemde alt katlara derinlik katacak bir
tasarım öyle hakaret ettinki sadece tasarıma değil bunu tercih edenlerede insanların susması gayet normal bir durum.

Çevrimdışı murat_

O tribunu uc sene uzerinden satacaklar diye duymustum. Yamulmuyorsam totalde 15 Bin TL'lik bir maliyete gelecekti.

Aslina bakilirsa tam bizim Koyici ahalisine uygun bir tribun. O yuzden icim gidiyor hep..

yok abi estagfurullah niye yamulasin ki  :lol: :lol: :D

Çevrimdışı Karabay

@Karabay pixelli ayaklanmasi mi cikartalim ne dersin  :biggrinking: :biggrinking:
hocam sustukça yokuz sandılar :)
şaka bir yana şimdi bu tribünün nesi pikselli. resmen alt beyaz üst siyah. araya sanatsal noktalar atılmış o kadar.

Çevrimdışı Anıl

O tribunu uc sene uzerinden satacaklar diye duymustum. Yamulmuyorsam totalde 15 Bin TL'lik bir maliyete gelecekti.

Aslina bakilirsa tam bizim Koyici ahalisine uygun bir tribun. O yuzden icim gidiyor hep..
1903 tribününde 1 koltuğun 3 yıllık maliyeti 30-45 bin tl arasında :)

Çevrimdışı ZEKI

hocam sustukça yokuz sandılar :)
şaka bir yana şimdi bu tribünün nesi pikselli. resmen alt beyaz üst siyah. araya sanatsal noktalar atılmış o kadar.
Tamam antalya kayseri gibi pixele karsiyim bende, ama maketteki gibi gecis icin atilan pixel bana cok daha guzel geliyor.

Çevrimdışı Necmi

öylemi çatallıda ufacık merdivenler gelecekti ve insanlar dolunca kaybolacaktı ama
şimdi merdiven genişliği büyüdü ve yol halini aldı çatalı doldursan ceza almazdın ama şimdi merdivenden ceza alırsın o nedenle boşaltacaklar
ve dümdüz bıçak gibi tribünleri kesecek en önemliside girişleri ortaya çıkaracak
sen o bölünmüşlüğü bittiğinde dolu stadda görürsün o zaman ne demek istediğimi anlarsın
birde bir gün seni arkadan ittiğinde korkuluktaki cama çarptığında aslında düz basamağın
ne kadar tehlikeli olduğunu anlarsın bazı şeyler görmeden yaşanmadan anlaşılmıyor.

Çevrimdışı Karabay

Tamam antalya kayseri gibi pixele karsiyim bende, ama maketteki gibi gecis icin atilan pixel bana cok daha guzel geliyor.

zaten yapıldıktan sonra herkes iyiki böyle olmuş diyecek.

Çevrimdışı FARUK

Necmi Abi, orasi 700 kisiden fazla alir gibiydi. Bayagi uzun bir yer orasi. Sanki 1903 koltuk olacak diye duymustum; yanlis da olabilirim gerci.
Abi şöyle o tribün yaklaşık olarak 110 metre uzunluğunda ve 1 metreye 2 koltuk civarı düşüyor 4 sıradan toplam
110x2x4=880 sığar maximum  kabaca ama orada kullanılan koltuklar daha geniş ve basamak denk gelen yerlerde çıkınca 700 lere iniyor

Çevrimdışı murat_

valla şoklar içerisindeyim hiç beklemiyordum böyle bişey doğru yolu bulmuş bunlar kesin bizi takip ediyorlar sponsor isimlerini yazdırmadıkmı tamamdır :evillol:
efe kardesin o sponsor ismi yazili sizan proje vardiya ona bilmiyorum bi benmi dikkat ettim ordaki tribünlerde catal veya bicak merdiven yoktu tekrar incele istersen senin gözunden kacmamali bole seyler  :D :D :lol: :lol:

Çevrimdışı Karabay

efe kardesin o sponsor ismi yazili sizan proje vardiya ona bilmiyorum bi benmi dikkat ettim ordaki tribünlerde catal veya bicak merdiven yoktu tekrar incele istersen senin gözunden kacmamali bole seyler  :D :D :lol: :lol:
o sadece alt tribün. altta zaten çatal yoktuki.

Çevrimdışı Yalçın

1903 tribününde 1 koltuğun 3 yıllık maliyeti 30-45 bin tl arasında :)

Hmm ben gene insafli davranmisim.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Abi şöyle o tribün yaklaşık olarak 110 metre uzunluğunda ve 1 metreye 2 koltuk civarı düşüyor 4 sıradan toplam
110x2x4=880 sığar maximum  kabaca ama orada kullanılan koltuklar daha geniş ve basamak denk gelen yerlerde çıkınca 700 lere iniyor

Eyvallah Faruk; anladim. Demek ki tam bir VIP tribunu olacak orasi.

Suleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Sence pixelli tasarim rezalet olabilir bencede maketteki gibi pixelli tasarim harika olabilir. Buradaki kilit kelimeler "bence" "sence"
reklamli koltuk tribunleri ile ilgili hic bir fikrimide beyan etmedim. Stadin asaleti o stadta kimin oynadigi ile alakali. O asil siyaha beyaza gonul veren taraftarlarin asilliginde gizli. Hic bir gercek Besiktaslinin koltuklara bakipda stada geleyim yada gelmiyeyim diyecegini dusunmuyorum. Zaten oyle dusunen varsa gercek Besiktasli da degildir.

Oncelikle olayi dramatiklestirmeye gerek yok. Nasil kufekiler stadi asillestiriyor diyebiliyorsam veya baskalari diyebiliyorsa benim tribun tasarimina yaptigim yorum bundan fazlasi degil. Dediginiz gibi bence diyorum ve altina yorumumu yaziyorum bundada hur oldugumu dusunuyorum. Elbette bana gore sacma ve gereksiz olan pixelli tribun gecisini baskalari farkli sekilde yorumlayabilir buna da sadece saygi gosterebilirim.

Bunun disinda dediginiz acidan bakacak olursa Besiktas gelsin taksim meydaninin ortasinda top oynasin bizim icin fark etmez gider izleriz, sartlar onu gerektirdigi icin de takim asaletinden bisey kaybetmez. Kimse pixelli olursa gelmeyiz, catal tribun olursa gitmeyiz gibi bir yorum yapmadi. Biz sadece burada hepimiz stadin nasil daha guzel olabilir diye dusunup burada yorumlar yapiyoruz cesitli gorselleri degerlendiriyoruz. Burasi Besiktasin sahasidir orada oynayan topcularin oldugu kadar Tum besiktaslilarin Mabedidir, evidir. Buranin kendimize gore daha iyi olmasini isteyip bunlara gore yorumlar yapmayacaksak burada isimiz ne merak ediyorum.

Çevrimdışı murat_

bu fotoyu bence iyi inceleyin  :evillol:

Çevrimdışı ALBATROS

passodaki yeni haliyle tekrardan koltuk sayımı yapan olurmu acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

o alt bölüm üst olsa ortalık yıkılırdı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

yoo ben ayaklanma göremiyorum istemeyen kadar isteyende var
siz sadece fazla galyana gelip ağzınıza geleni söylediğiniz için onlardan fazla
mesaj attınız bu işler mesaj sayısına göre değil atan sayısına göre hesaplanır.
senin üslubun isteyene saygısızca davranma üzerine kurulduğu için kimse senin karşına geçipte
aynı üslupta davranmak istememiştir. Tek renk desen gene anlayacağımda alt beyaz üst siyah
bence oldukça banel bir tercih pikselli tasarım hem modern hemde alt katlara derinlik katacak bir
tasarım öyle hakaret ettinki sadece tasarıma değil bunu tercih edenlerede insanların susması gayet normal bir durum.

Burada site yonetimi benim uslubumu saygisizca bulursa yorumlarimi siler. Bugune kadar hicbir mesajimda kimseye saygisizlik etmedim. Hatta yogun tartismalarin oldugu pekcok iletide kimsenin yapmadigini yaptim ve haddimi asmadigim halde kimsenin kalbini kirmamak icin ozur diledim. Ben aldigim terbiye geregi kendimden buyuk hickimseye ne kosulda olursa olsun edebimi asacak tek kelime itham da bulunmam. Fakat siz burada stat ile alakali bir konuda bana acikca saygisiz diyebiliyorsaniz sizin de ayni sekilde elestirilebilme karakteriniz hakkinda olumsuz sifatlar kullanma gibi bir hak cikiyor.

Ben iletinizi buradaki yoneticilere sahsima bir hakaret oldugu icin iletiyorum umarim gerekliligi yapilir.

Bir koltuk tasarimina sacma demek, gereksiz demek, kotu, cirkin demek bir metanin elestirebilir olmasi vesilesiyledir. sabaha kadar pixelli tasarimi ovebilirsiniz kimse sizi alikoyamaz ben de ayni sekilde sabaha kadar pixelli tasarimi kotuleyebilirim bunda da forum kurallari cervesinde bir sorun yok. Fakat bu size benim karakterime karsi itham da bulunma hurriyeti vermez.

Çevrimdışı ZEKI

Oncelikle olayi dramatiklestirmeye gerek yok. Nasil kufekiler stadi asillestiriyor diyebiliyorsam veya baskalari diyebiliyorsa benim tribun tasarimina yaptigim yorum bundan fazlasi degil. Dediginiz gibi bence diyorum ve altina yorumumu yaziyorum bundada hur oldugumu dusunuyorum. Elbette bana gore sacma ve gereksiz olan pixelli tribun gecisini baskalari farkli sekilde yorumlayabilir buna da sadece saygi gosterebilirim.

Bunun disinda dediginiz acidan bakacak olursa Besiktas gelsin taksim meydaninin ortasinda top oynasin bizim icin fark etmez gider izleriz, sartlar onu gerektirdigi icin de takim asaletinden bisey kaybetmez. Kimse pixelli olursa gelmeyiz, catal tribun olursa gitmeyiz gibi bir yorum yapmadi. Biz sadece burada hepimiz stadin nasil daha guzel olabilir diye dusunup burada yorumlar yapiyoruz cesitli gorselleri degerlendiriyoruz. Burasi Besiktasin sahasidir orada oynayan topcularin oldugu kadar Tum besiktaslilarin Mabedidir, evidir. Buranin kendimize gore daha iyi olmasini isteyip bunlara gore yorumlar yapmayacaksak burada isimiz ne merak ediyorum.
Dramatiklestirme mi ? Stadin asilligi sadeligindedir diyen sizsiniz ben degilim. Zaten herkesin zevklerine ve dusuncelerine saygi duymaktan baska bir yolumuz var mi ki ? Hepimiz Besiktasimizin daha iyi olmasi icin caba sarf ediyor, dilimiz dondukce, elimiz yazdikca fikirleirmizi belirtiyoruz. Fikirler catismadan zaten dogruyu bulamayiz. (en azindan ortak paydada bulusamayiz)
Forumlarin en buyuk ozelligide fikirlerin soylenmesi ve tartisma ortaminin olmasidir. Bizlerde bunun icin buralardayiz zaten. Forumda zaten herkes hur bir sekilde yorumlarini yapabiliyor. BUnun ortamini saglamaya calisiyoruz.
Pixelli istemeyen kadar isteyende var dedim, siz ayaklanmadan bahsettiniz. Benim yazim uzerinede isteyenlerin de istemeyenler kadar oldugunu gorduk.
O yuzden pixelli istemeyenlerin cogunlukta oldugu gibi bir fikre kapılmayalim. Ayni sekilde isteyenlerinde cogunlukta oldugu fikrini soylemek cokda dogru olmayacaktir.

Çevrimdışı murat_

@ZEKI Onceki sayfalardaki pixelli ayaklanmasina bakabilirsiniz isterseniz.

Su kadar basit olacaksa pixelli tasarim bence bir tasarim rezaletidir. Hadi juvenin stadinda figurler var, italyan bayraklari var yildizlar var adamlar ugrasmis. iyi mi dersen o bile gereksiz bence. Stadin asilligi sadeliginde gizli. Illa farkli olacak diye goruntuden odun verilmemeli diye dusunuyorum. Cok basit numaliya yaz BESIKTAS guzel bir font ile. Kapaliya yap bir besiktas logosu. alt taraf beyaz ust taraf siyah alsana fistik gibi asalet.
arkadas yasini bilmiyorum o yuzden nasil hitap edecegimi bilemedim ama artik ayip yaptigin misal ben pikselliyi baya beyeniyorum ve bu forumda beyenen 100lerce arkadas var sen bizim  zevkimize  rezalet diyemessin kac gundur ses etmeyeyim etmeyeyim diyorum ayiptir bizde piksel karsitlarina onlarin uslubu ilemi cvp verelim o zaman forumun seviyesi nereye duser tahmin edersin. elestrini baskalarinin hassasiyetini dusunerek yap lütfen...