Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canergiray77

Yalova da efsane bir rüzgar fırtına mevcut İstanbul daha beterdir eminim hele ki denize yakın olan yerler daha çok şiddetli olur umarım bu rüzgar çatıya zarar vermez aklıma gelen ilk bu oldu
 ( saat 4'e geliyor fırtınanın düşürdüğü Şeyler sayesinde uyuyamıyor )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

Yalova da efsane bir rüzgar fırtına mevcut İstanbul daha beterdir eminim hele ki denize yakın olan yerler daha çok şiddetli olur umarım bu rüzgar çatıya zarar vermez aklıma gelen ilk bu oldu
 ( saat 4'e geliyor fırtınanın düşürdüğü Şeyler sayesinde uyuyamıyor )
tam karşı sahildeyim maltepe burda yaprak oynamıyor.
yalovayı ya lodos yada imbat vuruyordur biz etkilenmediğimize göre sert bir imbattır.
lodos olsa bizede gelir.
bu rüzgar stadıda etkilemez. genelde ege ve güney marmara alır. yunanistan tarafından gelir.
ama bunların arkasından genelde kuzey rüzgarları gelir karayel, yıldız, Bora, poyraz işte bunlar esmeye başlarsa sıkıntı
olur kuzey rüzgarları boğazda bir başka esiyor kuzeyden gelip karaya çarpınca boğazda bulduğu karidordan akmaya başlar.
az yemedik inönüde bu rüzgarı zaten bildiğim için eski açık alta yapıştım  :D

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaşlar olimpiyat stadinin tek kismi degilde butun her tarafi 3 katli olsaydi kapasitesi 100 bin gecer miydi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar olimpiyat stadinin tek kismi degilde butun her tarafi 3 katli olsaydi kapasitesi 100 bin gecer miydi ?
Sezer olimpiyat stadı hiç olmasaydı keşke ya.... Bırak boşver. Şunun şurası 3 maç daha ya yaparız ya yapmayız.  :)

Çevrimdışı İhsan

130-140  olurdu herhalde.
bir de zemini aşşağı çekip tribünler yaklaşırsa rahat 160 bin olurdu  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

V-Halat saymak içim stada gidiyorum.  :hiho:

@İhsan yarın maçtan önce de gel... Beraber sayarız

Çevrimdışı cagdas44

bir istatistikçi olarak söyleyebilirimki hiçbir zaman Beşiktaşlıların ortak fikridir diyebiliceğimiz birseyi yonetime sunamayız. cnk senin ne zamanın ne paran nede imkanın var 20milyon taraftara ulasabilmek için.
ortalama almak amacıyla bin kişiye basvurulabilir fakat bana göre böylesine bir konuda size işin adamı olarak söyleyim,,  ortak bir paydaya ulasamayız ve soru isaretleri cokca olur...

o sebeble bu konuda sizler gibi bursa örneğini bolca yineledim ama sonuc yok olamazda mecburen karar merciilerin göz zevkine bırakılmıstır hersey
ki onlarda kısıtlı imkanlarla bir seçim yapmak zorundalar...

İşte bunu alkışlarım  :claps: :claps: :claps: @ozan062

Çevrimdışı Efe

V-Halat saymak içim stada gidiyorum.  :hiho:

calisma var mi yok mu yazarsan seviniriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustij1903

calisma var mi yok mu yazarsan seviniriz
Ben O resimlere Bakıyorum, Bakıyorum, Bakıyorum, Hayır Yine Bakıyorum sonra Bakmaya Devam ediyorum. Diyorum ki Bu bizim Agalar Benim Göremediğim Ne Değişiklik Görüyorda Ben kendimi ....... Gibi Hissediyorum Diyorum.  :s20: :s20: :s20: :ishock: :ishock: :ishock:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Efe

yeni inonu dun cektigi fotoyu atti baya takilmis V halatlar sanki 30 u askin takilmis gibi gorunuyor cok az bos halat var bugun ve yarin bu isi bitirecekler insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben O resimlere Bakıyorum, Bakıyorum, Bakıyorum, Hayır Yine Bakıyorum sonra Bakmaya Devam ediyorum. Diyorum ki Bu bizim Agalar Benim Göremediğim Ne Değişiklik Görüyorda Ben kendimi ....... Gibi Hissediyorum Diyorum.  :s20: :s20: :s20: :ishock: :ishock: :ishock:
yeni inounu fotosuna bakinca sende gorursum ok gibi gergin halatlar takilmis salik duran halatlar takilmamis ayrica saha icide temizlenmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

yeni inonu dun cektigi fotoyu atti baya takilmis V halatlar sanki 30 u askin takilmis gibi gorunuyor cok az bos halat var bugun ve yarin bu isi bitirecekler insallah

mabed haftaya cuma en geç biter yazdı.bence bugun bitmez,pazartesiye kadar çalışma bile olmayabilir çatıyla ilgili.

Çevrimdışı Mustij1903

yeni inounu fotosuna bakinca sende gorursum ok gibi gergin halatlar takilmis salik duran halatlar takilmamis ayrica saha icide temizlenmis
:))) Eyvallah Hocam. Ben esasen kafa yapımdan bahsetmiştim. Çatı Kalktı Benim İnşaat süreci durdu.... Göz takılan mebran falan görmeyince beynime ilerleme yok sinyali gönderiyor..... :ebebe: :ebebe: :ebebe: :lol: :lol: :lol:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı empisayn

Bugün çalışma olmayabilir feci bir rüzgar var burada yer yerinden oynuyor Beşiktaş'ta
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

mabed haftaya cuma en geç biter yazdı.bence bugun bitmez,pazartesiye kadar çalışma bile olmayabilir çatıyla ilgili.
mabetin aciklamayi gormemistim dun pek bakamadim aksam hafta ici yagis geliyor o zamana kadar bitirseler iyidi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

Su an numaralinin onunden gectim hepsi takili numaralida. Takili  olmasina ragmen ozellikle ortadaki halatlar gergin degil, bi de yeni aciga bakicam simdi.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Bugün çalışma olmayabilir feci bir rüzgar var burada yer yerinden oynuyor Beşiktaş'ta
calisma olmaz catida o zaman ic bolumde calismalar surer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Su an numaralinin onunden gectim hepsi takili numaralida. Takili  olmasina ragmen ozellikle ortadaki halatlar gergin degil, bi de yeni aciga bakicam simdi.

calisma var mi onada bakarmisin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

Var var burada cok ruzgar yok, belli bir bolgede degil orda burda calismalar var

Çevrimdışı Efe

Var var burada cok ruzgar yok, belli bir bolgede degil orda burda calismalar var

vincler halatlarla ugrasiyor mu yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

Ek olarak takilmis halatlarin ustunde cubuklari kaldirmislar,su elle cekmeye yardimci olan.  hepsine bakip test etmedim ama baktiklarimda oyle. Fotolardan anlamak icin yardimci olur belki.

Çevrimdışı Efe

Aynen
iyi o zaman ruzgar etki etmiyor demekki hafta ici bitirsinler su isi artik rahat edelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

iyi o zaman ruzgar etki etmiyor demekki hafta ici bitirsinler su isi artik rahat edelim
Yeni inonuden cubuklari goruosan tam sayi cikar abi , sen gorursun bence