Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

loca katı kat reklam panolarının ve skorbordun son durumu hakkında bilgi varmıdır  :super:
Reklam panolarını ben de merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  abi koltuklarda sponsor ismi yazılacak mi ? Eger bilgi sahibiysen lütfen cevapla uyuyamiyorum.
bilgi sahibi değilim en erken hafta içi haberim olur benim
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

loca katı kat reklam panolarının ve skorbordun son durumu hakkında bilgi varmıdır  :super:
ince işler ile ilgili çatı bitmeden malesef net bilgi gelmiyor ekipler şantiye dışında çünki

Çevrimdışı enemy1903

Teşekkürler mesaiye devam.

Çevrimdışı Mahmut

Abi kac tane v halat takildi simdiye kadar?? @bjk_mabet

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ibrahmsr

Abi her şey yolunda gitse stadı ne zaman açardık. (Bugünden itibaren) @bjk_mabet
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Ardau

Çatı da ışık oyunları yapabileceğiz denmişti . Eger olacaksa Bu ışıklar çatı da nereye monte edilecek?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı boateng

-Kanka senin bilet nerden?

+Denizbank'ın A'sındayım kanka, sen?

-Bende Toto'nun ikinci O'sundayım be.

:evillol: :evillol:

Şaka bir yana eğer böyle birşeye kalkışılacaksa verilecek ücretin baya bir artması lazım. Hem tribün ismi hem koltuğa yazı :olmaz :olmaz

son derece yanlıs dusunce güney - kuzey yada yeni - eski diye adlandırılsa nolucak sanki ? hem geliri var hemde bi zararı yok, günümüz reklamcılıgına ya alısıcaz yada alısıcaz yoksa geride kalırız..

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi kac tane v halat takildi simdiye kadar?? @bjk_mabet

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 yi geçti cuma günü en geç bitmiş olur v halat işi

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi her şey yolunda gitse stadı ne zaman açardık. (Bugünden itibaren) @bjk_mabet
bilmiyorum :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çatı da ışık oyunları yapabileceğiz denmişti . Eger olacaksa Bu ışıklar çatı da nereye monte edilecek?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çatıda değilde kolon aralarındaki ışıklandırma ile yapılabilir

Çevrimdışı ibrahmsr

Koltuk tasarımı netleşti mi?( Belki açıklanmış olabilir takip edemedim) @bjk_mabet
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı bjk_mabet

Koltuk tasarımı netleşti mi?( Belki açıklanmış olabilir takip edemedim) @bjk_mabet
benim gördüğüm net bir şey yok nette dolaşan bikaç resmi bende sizlerle gördüm bildiğim tekşey juve stadına benzediği...

Çevrimiçi COB

2011 nisanda konseri vardi ve alexi dimi solistin adi :D

Alexi Laiho :)

Metallica harbiden efsane olur açilişa.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

son derece yanlıs dusunce güney - kuzey yada yeni - eski diye adlandırılsa nolucak sanki ? hem geliri var hemde bi zararı yok, günümüz reklamcılıgına ya alısıcaz yada alısıcaz yoksa geride kalırız..

Neresi yanlış onu anlamadım ben olmasın demedim ki :alala:

Olucaksa bunun bedeli ödenmeli.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle selamlar, uzun zamandır takip ettiğim foruma bu başlıkta bu alıntıyla cevap yazmak kısmetmiş. 9 sene kadar hiç bir forumda aktif yazı yazmadım. Öncesinde ise oldukça aktif olarak hem yönetici hem de yazar olarak aktif olarak Beşiktaş'ımın iyiliği için paylaşımlarda bulundum.
2000li yıllarda forumları iyi bilen biri olarak, bu platformu hayata geçiren herkesin emeğine ve cebine sağlık diyorum. Bu kadar bağışıklık kazanacağım forumu ve yazarlarını toplayabildikleri için tebrikler onlara.

Sinan IMG-Doğuş çalışanıdır. Kendisini yakinen tanırım. Yarın ola hayrola diyeyim...

Hoş geldin kardeşim  @tifosi_BJK_1903

o kadar zor olmadı. Beşiktaş sevdası yetiyor eninde sonunda
arının çiçeği karıncanın şekeri sineğin b...  :) kolayca bulduğu gibi buluyorlar.

Çevrimdışı sallapati

-Kanka senin bilet nerden?

+Denizbank'ın A'sındayım kanka, sen?

-Bende Toto'nun ikinci O'sundayım be.

:evillol: :evillol:

Şaka bir yana eğer böyle birşeye kalkışılacaksa verilecek ücretin baya bir artması lazım. Hem tribün ismi hem koltuğa yazı :olmaz :olmaz

abi çok güldüm süper espri. :D :D

yalnız bu durumda kimse Demirören yazısından kombine koltuk almaz.. doğal koreografi olur.. dolu maçta bile reklamını yapar hınzır...

şu şekilde olur :D

Çevrimdışı sallapati

150bin tl verek de şu bursalılara en büyük Beşiktaş pankartı açtırak   :D :D  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Necmi

@bjk_mabet  abi koltuklarda sponsor ismi yazılacak mi ? Eger bilgi sahibiysen lütfen cevapla uyuyamiyorum.
yazılacak :bandit:
sadecede onlar değil orası sadece alt tribün yanlız yazılar tersi olacak.

Çevrimdışı Abdullah

yazılacak :bandit:
sadecede onlar değil orası sadece alt tribün yanlız yazılar tersi olacak.
Twitterdan ayaklansak da mı yazdırmasak yoksa ayaklanmadan mı yazmasalar  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Twitterdan ayaklansak da mı yazdırmasak yoksa ayaklanmadan mı yazmasalar  :bandit:
alıştıra alıştıra sızdırıyorlar yakında üst katta sızar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

alıştıra alıştıra sızdırıyorlar yakında üst katta sızar :evillol: :evillol:
Deme öyle abi deme  :bawling:
madem öyle Atiba Hutchinson çatışmalar başlasın  :steamed: :steamed: yarın sabah ayaklanmanın fitilini ateşliyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zoro

Biraz önce stadın üzerinden uçakla geçtim. Muhteşem oluyor. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz önce stadın üzerinden uçakla geçtim. Muhteşem oluyor. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

"Sir, please turn off your electronic devices" :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZORBEY

150bin tl verek de şu bursalılara en büyük Beşiktaş pankartı açtırak   :D :D  :bandit: :bandit:

2015 - 2016 yılın en iyi espirisi:)))) koptumm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Fenerede açtirmak lazım Mario vurdu 3 oldu diye:)
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2015, 02:54:39 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..