Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5895649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ben dün akşam otobüsle geçerken kapalıyı gördüm bayağı takılıydı, akşam belki yanlış görmüşümdür diye foruma yazmamıştım. Son fotolardan sonra ben de paylaşayım dedim.
bazi halatlar baya gevsekti onlar kolay takilmistir o yuzden hizlandilar pazar gunu calisirlarsa bitireceklerini dusunuyorum son gelen goruntulerden sonra yeni acik kapali birlesimi var oralar daha baglanmamis numaralida da bi kactane var gibi pazar net goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Şuan çalışmalar nasıl gidiyor v halatlar ne zaman bitebilir ve sonraki işlem ne olacak bilen var mı?

Çevrimiçi Necmi

şuan koltukların takılması için çatının %100 bitmesi mi beklenicek ?
bu arada hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Erhan

Şuan çalışmalar nasıl gidiyor v halatlar ne zaman bitebilir ve sonraki işlem ne olacak bilen var mı?

Pazartesi bitebilir görünüşe göre.

SJ ve platformlarının sökülmesini bekliyorum.

Çevrimdışı Efe

Pazartesi bitebilir görünüşe göre.

SJ ve platformlarının sökülmesini bekliyorum.
cati salinsin strand jacklerde sokulecektir hafta ici olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

O halde hasılat daha da önemli bir noktaya geliyor. Planlamayı yapacaklar önem verecektir zaten dünya çapında isimler gelmeli.

Çok az maliyetle ne kadar kazansak kârdır.

Normal çimi senelik değiştiriyor muyduk hatırlamıyorum. Hibrite özel bir uygulama mı bu @Necmi abi?
hibrit özel bir uygulama sene içinde kumlama yapıyorsunve bu nedenle hibrit katman kuma gömülüyor
ve ölüyormuş ve yüzeyde gevşek bir katman oluşuyor buda istenmeyen bir durum o nedenle her sene özel bir makineyle çim sökülüp hibrit uçların tekrar dikilmesi işlemi yapılıyor ve sonra tekrar çim ekimi oluyor bu hibrit bakım prosedürü. yani hiç kolay olmayan bir bakımı var.
bir çok kulüp buna dayanamamış ve hibriti söktürmüş

Çevrimdışı Kadir G.

hibrit özel bir uygulama sene içinde kumlama yapıyorsunve bu nedenle hibrit katman kuma gömülüyor
ve ölüyormuş ve yüzeyde gevşek bir katman oluşuyor buda istenmeyen bir durum o nedenle her sene özel bir makineyle çim sökülüp hibrit uçların tekrar dikilmesi işlemi yapılıyor ve sonra tekrar çim ekimi oluyor bu hibrit bakım prosedürü. yani hiç kolay olmayan bir bakımı var.
bir çok kulüp buna dayanamamış ve hibriti söktürmüş

Anladım abi.

Peki bize külfeti ne olacak aşağı yukarı belli mi bu konu?

Çevrimiçi Necmi

Taraftarin fikrini almak icin illaki anketemi gerek var Sosyal medyaya bir tane fotograf koyarsin taraftar oturur konusur. Fikrini de alirsin. Hemde gercek Besiktaslilarin oldugu forumlarda tartistiririsin.
ama sonuca dönük ikna yöntemi olmaz bu şimdi Kulüp dese taraftar
görüşünü aldım ve genel kanı piksel yönünde diye buna anti pikselcileri inandırabilirmisin
burda bile herkesin piksel olmasın dediğini iddia ediyorlar :D en iyisi söz uçar yazı kalır.

Çevrimdışı Sedat.Y

ama sonuca dönük ikna yöntemi olmaz bu şimdi Kulüp dese taraftar
görüşünü aldım ve genel kanı piksel yönünde diye buna anti pikselcileri inandırabilirmisin
burda bile herkesin piksel olmasın dediğini iddia ediyorlar :D en iyisi söz uçar yazı kalır.

İnanıyorum ki hatta daha kesin konuşayım eminim ki şuana kadar yönetim defalarca taraftarın nabzını ölçmüştür çeşitli konularda ....Orasıda bu forum.......

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şu ana kadar 30 tane V halat takılmış.Yani 54 tane kaldı.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı empisayn

Stadyum açılışı için Barcelona ya da Madrid

Moda alanı  açılışı için Victoria's Secret defilesi

Konser alanı için de dünyaca ünlü bir star .

Bu stadyum bizim miladımız olacak .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erhan

30 takılmış ise 50 kalır

Çevrimdışı Efe

oylese 50 kalir 80 kisa halat 40 V halat olusturuyor 2 tanede uzun halat var onlar zaten takildi toplamda 15 V halat takilmis oluyor 25 tane kaldi
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 19:49:02 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bir istatistikçi olarak söyleyebilirimki hiçbir zaman Beşiktaşlıların ortak fikridir diyebiliceğimiz birseyi yonetime sunamayız. cnk senin ne zamanın ne paran nede imkanın var 20milyon taraftara ulasabilmek için.
ortalama almak amacıyla bin kişiye basvurulabilir fakat bana göre böylesine bir konuda size işin adamı olarak söyleyim,,  ortak bir paydaya ulasamayız ve soru isaretleri cokca olur...

o sebeble bu konuda sizler gibi bursa örneğini bolca yineledim ama sonuc yok olamazda mecburen karar merciilerin göz zevkine bırakılmıstır hersey
ki onlarda kısıtlı imkanlarla bir seçim yapmak zorundalar...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı denizaydogdu

Stadyum açılışı için Barcelona ya da Madrid

Moda alanı  açılışı için Victoria's Secret defilesi

Konser alanı için de dünyaca ünlü bir star .

Bu stadyum bizim miladımız olacak .

o ünlü starın Adale olmasını çok isterim =) sırf onu izlemek için bile gelecek onlarca kişi tanıyorum
Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

o ünlü starın Adale olmasını çok isterim =) sırf onu izlemek için bile gelecek onlarca kişi tanıyorum

yada bu olması lazım -> mükkemmel sadece
Kartal

Çevrimdışı İhsan

yada bu olması lazım -> mükkemmel sadece

İmkanı yok olmaz. Stadı yıkarız ! :steamed:
Kartal üzerinde söyleyecekse eyvallah....
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

İnanıyorum ki hatta daha kesin konuşayım eminim ki şuana kadar yönetim defalarca taraftarın nabzını ölçmüştür çeşitli konularda ....Orasıda bu forum.......
OO @Sedat.Y neler ölçülmüyorki, transferler en basta bir oyuncu ismi ortaya atilip taraftarin tepkisi aliniyor. Demba Ba nin satilmasindan Quaresmanin alinmasina kadar. Stad ile ilgili de bir iki seyi takip ettirdiklerini dusunuyorum.

Çevrimdışı denizaydogdu

İmkanı yok olmaz. Stadı yıkarız ! :steamed:
Kartal üzerinde söyleyecekse eyvallah....

burda birbirmizi yiyeceğimize ve hep aynı konular konuşulacağına , değişik konular konuşalım örneğin stadın açılacağı gün kim sahneye çıkmalı :)

a) katy perry
b) beyonce
c) shakira
d) türklerin oluşturacağı bir karma
e )vb vb
Kartal

Çevrimdışı Sedat.Y

OO @Sedat.Y neler ölçülmüyorki, transferler en basta bir oyuncu ismi ortaya atilip taraftarin tepkisi aliniyor. Demba Ba nin satilmasindan Quaresmanin alinmasina kadar. Stad ile ilgili de bir iki seyi takip ettirdiklerini dusunuyorum.

Aynen @ZEKI   Böylede olmalı bence...Vizyon sahibi yönetim bunları çaktırmadan zaten yapmalı.Ki yapıyorlar eminim...

Çevrimiçi COB

Stadın açilişina efsane bir müzisyen, grup gelmeli.

Katy Perry,  Rihanna daha efsane olmadilar.

Şahsi önerilerim :

1.Metallica (+ Hayko Cepkin + Feridun Düzağaç)

2.Bon Jovi

3.Madonna + Demek Akalin + Murat Boz

4. Jennifer Lopez + Pitbull???

Şimdilik aklima gelenler bunlar...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Araştırdım doğru söylüyosun abi.Teşekkürler bilgin için.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yankee

Stadın açilişina efsane bir müzisyen, grup gelmeli.

Katy Perry,  Rihanna daha efsane olmadilar.

Şahsi önerilerim :

1.Metallica (+ Hayko Cepkin + Feridun Düzağaç)

2.Bon Jovi

3.Madonna + Demek Akalin + Murat Boz

4. Jennifer Lopez + Pitbull???

Şimdilik aklima gelenler bunlar...

Nickine ve yaşadığın ülkeye istinaden Children of Bodom gelsin  :D @COB