Ne tribün yazısıymış arkadaş ya, milyon euro yu beğenmez olmuş millet, sanırsın adamlar tribünün ortasına şube açtı. Tribün isim hakkı satılmasaydı burada herkes yine giydiriyordu, İstanbul un en güzel yerinde stadımız var tribünleri pazarlayamadık diye, yaparsın bi dert, yapmazsın bi dert.
Herkesi memnun etmek söz konusu değil tabi, eleştiride olmalı falan filanda, geyiğe dönünce bir anlamı kalmıyor, "bu fiyata buraya isminizi yazamazsınız" falan nedir ya, sen hangi tecrübeyle, bilgin birikiminle böyle konuşuyorsun.
Bu kulübün gelir hedefi nedir, bu rakamlara ulaşmak için ne yapılması lazım. Nereden bulunacak bu kaynaklar. Bu stad nasıl yapılıyor, bu çark nasıl dönüyor, futbolcuların maaşları nasıl ödeniyor. ?
Ohh oturduğun yerden salla, cıık olmamış beğenmedim, o paraya koltuklara isim mi yazdırılır.
Dün gördüm ilk maça tornavidayla gidip sökelim diyen bile olmuş, sökün sökün, kırın. Kırdıklarınızı da sahaya rakip futbolcuların kafasına atın.
Şu kısma takıldım. Bir şeyi eleştirmek için sadece tecrübe ve ya bilgi birikim kıstas alınacaksa işimiz var. O zaman herkes sus otur izle zihniyetçi bir toplum görür, ki hoş öyle olduk.
Bir şeyi eleştirmek için araştırmak, karşısına muadillerini ya da denk değerlerini koymak ve şartlarda değerlendirip mantık yürütmek yeterlidir. Eğer yukarıdaki mantığı güdeceksek kimsenin Yıldırım Demirören'i de eleştirmey hakkı yoktu.
Çünkü kimsenin bilgisi ve tecrübesi yoktu onun kadar. Susturulduk ya da sustuk da. Sonuç ortada. Böyle bir mantığı kabul etmiyorum dünden beri orta yaşlı üyelerimizden hep sus otur bilgin ne ki benzeri yorumlar çıkıyor çok yanlış bu.
Herkes istediğini istediği gibi ifade eder. Eleştirileri boş buluyorsanız eleştireni eleştirmeyin, konunun mantıklı yanını gösterin size göre onu göremeyen kişi de görmüş olsun.
Finansal duruma yorum yapma, transfere karışma, stat sponsoruna karışma, kongre yapısına karışma yeri burası değil, o zaman sadece bilet alıp maça gidelim laylaylom yapalım. Bunu Fener taraftarı yapar Beşiktaş taraftarı değil.
Buraya kadar şahsi düşüncemi söyledim.
Yönetici olarak da cevap verdiğim konu değil genel üzerine bir uyarı yapmak istiyorum.Arkadaşlar eleştirenler uslubunu korusun buraya yakışan şekilde eleştirsin. Yukarıda bir üyede ''mala bağlamak'' gibi bir ifade bile gördüm.
Bu konuda çok katıyız. Konudışına hiçbir zaman ceza vermedik ama bu tarz saygısız uslupları kabul etmiyoruz ve karşılığı forum kurallarında uzun süre nopost.