Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5893206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Hakettikleri miktar o çünkü. Bizim stadımızı maçlar dışında bile gezecek turistler, bir sürü organizasyon yapılacak. tüm bunları düşününce isim yazılma mevzusu olursa alınacak ücretin konuşulan rakamlar üzerinden düşük olacağını düşünüyorum. İtirazım ve eleştirim buna.

Turistler bizim stadı niye gezsin abi, şampiyonlar ligi kupalarımızı mı görecekler  :)

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci Daha düne kadar saçma sapan protesto yüzünden maça gitmiyodun  şu forum sayesinde utandında passo kart alıp maça gittin ...  bilmem anlatabildimmi
Yok @Oktay  haksızlık etme onun özel durumu var.
yoksa Beşiktaşa verdikleri çoğumuzdan fazladır. Eminim gelemediği
her maç kendini yiyordur.
esas sorun maçlara gelmek için her imkanı olan hatta passo protestosu bile
yapmayanlarda hatta kombineleri bile olduğu halde :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne tribün yazısıymış arkadaş ya, milyon euro yu beğenmez olmuş millet, sanırsın adamlar tribünün ortasına şube açtı.  Tribün isim hakkı satılmasaydı burada herkes yine giydiriyordu, İstanbul un en güzel yerinde stadımız var tribünleri pazarlayamadık diye, yaparsın bi dert, yapmazsın bi dert.

Herkesi memnun etmek söz konusu değil tabi, eleştiride olmalı falan filanda, geyiğe dönünce bir anlamı kalmıyor, "bu fiyata buraya isminizi yazamazsınız" falan nedir ya, sen hangi tecrübeyle, bilgin birikiminle böyle konuşuyorsun. 

Bu kulübün gelir hedefi nedir, bu rakamlara ulaşmak için ne yapılması lazım. Nereden bulunacak bu kaynaklar. Bu stad nasıl yapılıyor, bu çark nasıl dönüyor, futbolcuların maaşları nasıl ödeniyor. ?

Ohh oturduğun yerden salla, cıık olmamış beğenmedim, o paraya koltuklara isim mi yazdırılır.

Dün gördüm ilk maça tornavidayla gidip sökelim diyen bile olmuş, sökün sökün, kırın. Kırdıklarınızı da sahaya rakip futbolcuların kafasına atın.
Şu tür yorumların hepsinin 38 yaş ve üstü kullanıcılardan da gelmesi biraz manidar. O kadar mu yokluk çekti bu takım ya öldürmeyin bu kadar. Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Bu taraftarın iradesi olmasa ne o stat orada yapılabilirdi ne de Vodafone gibi bir sponsor bizimle olurdu. Bunlar başarıldıysa bu taraftarın Türkiye'de ve dünyada oluşturduğu algının pozitifliği ile alakalıdır. Vodafone gibi kurumsal bir firma neden GS'a sponsor olmadı veya Fenerbahçe'ye olmadı diye bir düşünün..
En ufak eleştiriyi sallamak olarak algılamak babasından annesinden itiraz etmenin kötü bişi olduğunu öğrenen neslin hezeyanlarından başka bir şey değil. Bırakın eleştirsin yeni nesil sorgulasın, herşeye emme basma tulumba misali baş sallanmasın. Bugün bu noktaya geldiysek şimdi bunları beğenmiyorsunuz diye ahkam kesen neslin Beşiktaş'a yeterince sahip çıkamamasıdır. Eski ayıplarınızı genç nesile yüklemeyin. Yol gösterici olun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı enemy1903

Ne tribün yazısıymış arkadaş ya, milyon euro yu beğenmez olmuş millet, sanırsın adamlar tribünün ortasına şube açtı.  Tribün isim hakkı satılmasaydı burada herkes yine giydiriyordu, İstanbul un en güzel yerinde stadımız var tribünleri pazarlayamadık diye, yaparsın bi dert, yapmazsın bi dert.

Herkesi memnun etmek söz konusu değil tabi, eleştiride olmalı falan filanda, geyiğe dönünce bir anlamı kalmıyor, "bu fiyata buraya isminizi yazamazsınız" falan nedir ya, sen hangi tecrübeyle, bilgin birikiminle böyle konuşuyorsun. 

Bu kulübün gelir hedefi nedir, bu rakamlara ulaşmak için ne yapılması lazım. Nereden bulunacak bu kaynaklar. Bu stad nasıl yapılıyor, bu çark nasıl dönüyor, futbolcuların maaşları nasıl ödeniyor. ?

Ohh oturduğun yerden salla, cıık olmamış beğenmedim, o paraya koltuklara isim mi yazdırılır.

Dün gördüm ilk maça tornavidayla gidip sökelim diyen bile olmuş, sökün sökün, kırın. Kırdıklarınızı da sahaya rakip futbolcuların kafasına atın.

meselede bu.
kimse neden yazıyorsun demiyor,neden bu kadar ucuza yazıyorsun diyor.gs bile bizim 2 katımız para almasına rağmen yazmıyor.sen niye boğaz manzaralı stadında yarı fiyatına yazıyorsun diyor.

Çevrimdışı karakartalım

@ahmetx  o nasıl bir loca yemin ediyorum öğrenci yurdu sandım  :lol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Benim fikrim para getiricek her türlü şey su an için uygundur çünkü reklam almak sadece para geliri değil bir sonraki yıllar içinde bi prestijdir yani klübün hava parasını işletmelere verdiği güveni arttırır bu arada piksele takilmayin göze hoş olmayan bir isi fikret orman gibi kılı kırk yaran biri asla yapmaz elli tane stat incelemistir o en az antalya maçında maçtan çok gözleri statdaydi 😄 😊
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı dessocu

arkadaş insanlar üstüne oturacakları koltukta ne yazdığını neden bu kadar önemsiyorlar anlamadım. hayır çiviyle falan mı denizbank yazacak. denizbank yazsa ne olur, yazmasa ne olur.

bir de,

neden reklama bu kadar karşısınız?

parasını verip aldığınız kıyafetlerdeki markaları söküp atıyor musunuz?

anlaşmaların fiyatlarına takanlar da daha iyi para verecek alternatifler biliyorlarsa söylesinler de biz de öğrenelim.

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaslar yeter su koltuk muabbeti koltuk izlemeye mi gidioz bu kadar dert etmeyin hea ediosanizda baska bi bolumde tartisilsin stadin ilerleyisini gormek icin bilgi almak icin 4 5 sayfa geriye gidioyorum.

Çevrimdışı Emre Ş.

"Başka firmalar Denizbank'tan fazla verdi de Başkan mı kabul etmedi?" çok saçma bir arguman. Bu mantıkla yapılan her anlaşmaya, atılan her imzaya tek kelime etme hakkımız kalmaz. Başkanın görevi gerekirse kendi network'unu ve çevresini de kullanarak Beşiktaş için en kârlı rakamları yakalamaktır. Ben bunu başarabildiğine inanmıyorum.

El insaf yani

10 SPONSOR 526 MİLYON TL GELİR

SPONSOR                           BRANŞ                  SÜRE (YIL)           ÜCRET (DOLAR)

VODAFONE                        FUTBOL                        5                             145 milyon
BEKO                                   FUTBOL                     3+2                        16.6 milyon
KALDE                                 FUTBOL                    3+2                         10 milyon           
INTEGRAL FOREX            BASKETBOL                  3                           10 milyon     *     
MOGAZ                              HENTBOL                     3+2                         2 milyon
RMK MARINE                    T.BASKETBOL              3+2                        2 milyon
ADIDAS                              FUTBOL                        5                             25 milyon
ODEABANK                        BASKETBOL               1.5                           250 bin
BAHÇEHİR                          FUTBOL                    1 (Bitti)                    240 bin
KALDE                                 BASKETBOL            1 (Bitti)                 200 bin

*SOMPO JAPAN SİGORTA
http://www.aksam.com.tr/futbol/besiktasa-10-sponsordan-tam-526-milyon/haber-380737
Link eski en güncel tabloyu şuan bulamadım fakat, hali hazırda böyle anlaşmalar yapılmışken sizin bu cümleyi kullanmanız ne kadar gerçekçi olur.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yine aynı tartışma mı? Kesinleşen bir şeyler mi var yoksa sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf mı hala?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 15:21:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şu kısma takıldım. Bir şeyi eleştirmek için sadece tecrübe ve ya bilgi birikim kıstas alınacaksa işimiz var. O zaman herkes sus otur izle zihniyetçi bir toplum görür, ki hoş öyle olduk.

Bir şeyi eleştirmek için araştırmak, karşısına muadillerini ya da denk değerlerini koymak ve şartlarda değerlendirip mantık yürütmek yeterlidir. Eğer yukarıdaki mantığı güdeceksek kimsenin Yıldırım Demirören'i de eleştirmey hakkı yoktu.

Çünkü kimsenin bilgisi ve tecrübesi yoktu onun kadar. Susturulduk ya da sustuk da. Sonuç ortada. Böyle bir mantığı kabul etmiyorum dünden beri orta yaşlı üyelerimizden hep sus otur bilgin ne ki benzeri yorumlar çıkıyor çok yanlış bu.

Herkes istediğini istediği gibi ifade eder. Eleştirileri boş buluyorsanız eleştireni eleştirmeyin, konunun mantıklı yanını gösterin size göre onu göremeyen kişi de görmüş olsun.

Finansal duruma yorum yapma, transfere karışma, stat sponsoruna karışma, kongre yapısına karışma yeri burası değil, o zaman sadece bilet alıp maça gidelim laylaylom yapalım. Bunu Fener taraftarı yapar Beşiktaş taraftarı değil.

Buraya kadar şahsi düşüncemi söyledim.

Yönetici olarak da cevap verdiğim konu değil genel üzerine bir uyarı yapmak istiyorum.

Arkadaşlar eleştirenler uslubunu korusun buraya yakışan şekilde eleştirsin. Yukarıda bir üyede ''mala bağlamak'' gibi bir ifade bile gördüm.

Bu konuda çok katıyız. Konudışına hiçbir zaman ceza vermedik ama bu tarz saygısız uslupları kabul etmiyoruz ve karşılığı forum kurallarında uzun süre nopost.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 15:25:38 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Abiler yeğenle  koşturmaktan pek giremiyorum v halatlar vs ne durumda bilgi verebilecek var mı? Göremedim kusura bakmayın

Çevrimdışı faith

stadın adı VODAFONE ARENA, millet halen tribünde isim yazsın mı, yazmasın mı kafasında. Yeter ki Beşiktaş'ımıza 3 kuruş katkısı olsun, eski açık tribüne girerken Denizbank t-shirt versin giy bunu diye, onu bile giyerim.

Çevrimdışı kartalcan

Futbolcularımızın sinerjileri üst seviyede, bizde suni tartışmalara takılmadan bu sinerjinin bütünlüğünü sağlayalım.

Çevrimdışı Sutlas

Bir de bu Google'dan aratınca stadın boş hali çıkıyor olayını çözemedim, vatandaşın biri google'dan vodafone arena diye aratacak, çıkacak resimler koltuklarda sponsor adı yazıyor diye stadı beğenmeyecek, sonra? Sonra ne oluyor, bunun bize zararı ne tam olarak?

Toki arena çok çirkinmiş, yok dışı betonmuş, çatısı şöyleymiş böyleymiş, iyi de adamlar o stad sayesinde dört yılda üç kez şampiyon oldular, dışı beton değil çamur olsa ne yazar.

Aynı şekilde Fenerbahçe stadı gecekonduymuş, şuymuş buymuş ama stad sayesinde adamlar resmen çağ atladı.

Biz de hala koltukta sponsor ismi tartışalım.

Çevrimdışı binnur32

Çatı bitmeden basladınız koltuk kavgasına olsunda koltuk ne olursa olsun istegimiz bir an önce stadın açılması ne rengi ne yazısı önemli değil gün gelir hepsi değişir çok katıyız ve burdan bilgi almaya çalışan taraftarlar olarakta maduruz bilgi bulabilmek için sayfalar arasında kayboluyoruz

Çevrimdışı kartalcan

Hocamızın zemin ile ilgili açıklamaları.

Çevrimdışı aoguzd

herkese iyi geceler, Maketin son hali

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D

kale arkasında ilk sırada oturacak olanlar reklam panolarından dolayı önündeki kalenin çizgisini görebilecekler mi acaba? kadıköy'de görülmüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  o nasıl bir loca yemin ediyorum öğrenci yurdu sandım  :lol:

O loca coca colanın locası o haftanın talihlileri bu locada kalıyorlarmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 15:34:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
stadın adı VODAFONE ARENA, millet halen tribünde isim yazsın mı, yazmasın mı kafasında. Yeter ki Beşiktaş'ımıza 3 kuruş katkısı olsun, eski açık tribüne girerken Denizbank t-shirt versin giy bunu diye, onu bile giyerim.

Mesele yazılması değil benim gözümde. Bu işin bir ederi olur.

Barcelona Katar Havayolları yazmış evet ama aldığı para fahiş bir para o adamlardan.

Yılda 1 milyon dolara hem sponsor ismi alıp hem tribüne isim filan yazılmaz. Bir işin ederi düşerse sözleşme bittiğinde bu kıstas alınır. En önemlisi ise bu tarz işlerde ilk kim aldıysa onun ismi kalıcı oluyor.

İsim değişse bile ilk  isim yer ediyor akıllarda o yüzden ilk sözleşmeler her zaman ederinden yüksek ücretli olur Dünya genelinde.

Bizimki yüksek değil ancak kabul edilebilir bir değerdi. Çünkü sadece maç sırası ve günlerinde ismi geçecekti sponsorun. Ama böyle olduğunda iş değişiyor.

Geçen sene integral forexe salon ismi, takım ismi ve göğsü inanılmaz küçük bir paraya verdik bu sene Sompo'dan aldığımız teklif ortada. Şimdi yükseltmek için çok uğraşacağız.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı demir_kArtAl

Şu tür yorumların hepsinin 38 yaş ve üstü kullanıcılardan da gelmesi biraz manidar. O kadar mu yokluk çekti bu takım ya öldürmeyin bu kadar. Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Bu taraftarın iradesi olmasa ne o stat orada yapılabilirdi ne de Vodafone gibi bir sponsor bizimle olurdu. Bunlar başarıldıysa bu taraftarın Türkiye'de ve dünyada oluşturduğu algının pozitifliği ile alakalıdır. Vodafone gibi kurumsal bir firma neden GS'a sponsor olmadı veya Fenerbahçe'ye olmadı diye bir düşünün..
En ufak eleştiriyi sallamak olarak algılamak babasından annesinden itiraz etmenin kötü bişi olduğunu öğrenen neslin hezeyanlarından başka bir şey değil. Bırakın eleştirsin yeni nesil sorgulasın, herşeye emme basma tulumba misali baş sallanmasın. Bugün bu noktaya geldiysek şimdi bunları beğenmiyorsunuz diye ahkam kesen neslin Beşiktaş'a yeterince sahip çıkamamasıdır. Eski ayıplarınızı genç nesile yüklemeyin. Yol gösterici olun.

Eski ayıplarınızı derken neyi kastediyorsun, eleştirmeyin, sorgulamayın mı yazmışım ben, yazdıklarımın neresinde ahkam kesmek var, hezeyan nerede?  Yazılanı 5 saniyede okuyup laf sokmak için cevap yazmak mı marifet. 10 yaşında oğlum var  yeni nesil yetiştirme konusunda had aşan tavsiyelere ihtiyacım yok. Tanımadığınız samimiyetinizin olmadığı insanlara böyle direk cevaplar yazmayın. 

Beşiktaş taraftarının iradesiyle o stad oraya yapılıyor ve vodafone o yüzden sponsor oldu öylemi, senin hiçbişeyden haberin yok, birde mesajımı alıntalıyıp laf cambazlığı yapmaya çalışıyorsun.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yldrmaydn

barcelona kıyaslaması biraz mantık dışı ama. adamların elindeki futbolcuları piyasa değer olarak alt alta yazıp toplasak bizim borç alacak takımdaki oyuncu değeri toplamını karşılar herhalde. bundan 20 yıl sonra beşiktaş müzesine 3-4 cl kupası bir iki süper kupa kıtalararası kupa vs koymuş olursa şampiyonluk sayısında 20nin üstüne çıkmış olursa o zaman biz de deriz ki zamanında barçaya 60 veriyordunuz bize de 70 vermeniz gerek diye. ama şu aşamada denizbank anlaşması düşük olsa da toto anlaşması ülke şartlarını da ele alınca uygun bir anlaşma. bugün barcelonanın oynadığı sıradan lig maçı bile en az 60 ülkede canlı yayınlanıyor bizimki gibi bazı ülkelerde parayla izleniyor ancak. güreşte bile adaletsizlik olmasın diye kendi kilosundan insanlarla mindere çıkartılır herkes.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı demir_kArtAl

Şu kısma takıldım. Bir şeyi eleştirmek için sadece tecrübe ve ya bilgi birikim kıstas alınacaksa işimiz var. O zaman herkes sus otur izle zihniyetçi bir toplum görür, ki hoş öyle olduk.

Bir şeyi eleştirmek için araştırmak, karşısına muadillerini ya da denk değerlerini koymak ve şartlarda değerlendirip mantık yürütmek yeterlidir. Eğer yukarıdaki mantığı güdeceksek kimsenin Yıldırım Demirören'i de eleştirmey hakkı yoktu.

Çünkü kimsenin bilgisi ve tecrübesi yoktu onun kadar. Susturulduk ya da sustuk da. Sonuç ortada. Böyle bir mantığı kabul etmiyorum dünden beri orta yaşlı üyelerimizden hep sus otur bilgin ne ki benzeri yorumlar çıkıyor çok yanlış bu.

Herkes istediğini istediği gibi ifade eder. Eleştirileri boş buluyorsanız eleştireni eleştirmeyin, konunun mantıklı yanını gösterin size göre onu göremeyen kişi de görmüş olsun.

Finansal duruma yorum yapma, transfere karışma, stat sponsoruna karışma, kongre yapısına karışma yeri burası değil, o zaman sadece bilet alıp maça gidelim laylaylom yapalım. Bunu Fener taraftarı yapar Beşiktaş taraftarı değil.

Buraya kadar şahsi düşüncemi söyledim.

Yönetici olarak da cevap verdiğim konu değil genel üzerine bir uyarı yapmak istiyorum.

Arkadaşlar eleştirenler uslubunu korusun buraya yakışan şekilde eleştirsin. Yukarıda bir üyede ''mala bağlamak'' gibi bir ifade bile gördüm.

Bu konuda çok katıyız. Konudışına hiçbir zaman ceza vermedik ama bu tarz saygısız uslupları kabul etmiyoruz ve karşılığı forum kurallarında uzun süre nopost.

Çağrı çok işim var şimdi uzun uzun cevap yazamayacam, pazar günü maça gelirsen orda kırarım ağzını burnunu :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Kartal1903

Mesele yazılması değil benim gözümde. Bu işin bir ederi olur.

Barcelona Katar Havayolları yazmış evet ama aldığı para fahiş bir para o adamlardan.

Yılda 1 milyon dolara hem sponsor ismi alıp hem tribüne isim filan yazılmaz. Bir işin ederi düşerse sözleşme bittiğinde bu kıstas alınır. En önemlisi ise bu tarz işlerde ilk kim aldıysa onun ismi kalıcı oluyor.

İsim değişse bile ilk  isim yer ediyor akıllarda o yüzden ilk sözleşmeler her zaman ederinden yüksek ücretli olur Dünya genelinde.

Bizimki yüksek değil ancak kabul edilebilir bir değerdi. Çünkü sadece maç sırası ve günlerinde ismi geçecekti sponsorun. Ama böyle olduğunda iş değişiyor.

Geçen sene integral forexe salon ismi, takım ismi ve göğsü inanılmaz küçük bir paraya verdik bu sene Sompo'dan aldığımız teklif ortada. Şimdi yükseltmek için çok uğraşacağız.

şu barca madrid karılastırmalarından vazgecın artık...coca colanın r.madride verdıgı teklif ortada senın imzaladıgn ortada(düşük degıl kabul)http://www.radikal.com.tr/spor/markalar-bernabeu-stadi-icin-yarisiyor-1171337/
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan062

koltuk maliyeti acıklanalı rahat 2 sene olmustur rakam  6 milyon tl yada 10 milyondu net simdi hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı

yani verdikleri para hiç birsekilde bu tip kapsama giremez girerse üzülürler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi