Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hamza

pikseli begenen tv sinin ustune dantel orgu yakistiranlardir, goruntu aynen dantel animsatiyor
Sen kimsin de milleti zevklerine göre degerlendiriyosun. Pikseli beğenen tv üstüne dantel yakistiranmis, bir diğeri de Pikseli marjinal olmak için savunuyorlar demiş. He ya marjinal olmak için beğeniyoruz sizinle zevki aynı olmayan herkes marjinal.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dorukkaymak

Sen kimsin de milleti zevklerine göre degerlendiriyosun. Pikseli beğenen tv üstüne dantel yakistiranmis, bir diğeri de Pikseli marjinal olmak için savunuyorlar demiş. He ya marjinal olmak için beğeniyoruz sizinle zevki aynı olmayan herkes marjinal.

Yas olmus 23 Besiktas degerlerinden hicbirsey ogrenmemis kendisinden kac yas buyuklerle konusma tarzina bak. "sen kimsin" sen kimsin ki?

Çevrimdışı Hamza

peki buna ne dersin ?

Ben tek renk beğenmiyorum mesela simsiyah. Görüşüne ve zevkine saygı duyarım tabi. Başlarda bende simsiyah olmasını isterdim ama sonra örneklere ve yapılan rendere bakınca beğenmedim derinlik falan herşey yok oluyor. tek renk olcaksa sadece beyaz tek renk tercih ederim.

Çevrimdışı beşiktaşk

önce stadı doldurun boş kalırsa koltuk dizaynı'nı o zaman konuşuruz en güzel koltuk dolu koltuktur. Tartışmanın bir anlamı yok koltuk olmasa da olur

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı İlkem1903

Beyler koltuklara sponsor ismi yazılmaz heralde Türkiye'de nerde görülmüş 5 senede bir koltuk mu değiştiricez :D

Çevrimdışı cagdas44

Konu dışı

Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir şey varken pikselli konusunda neyi tartışıyoruz ki? Konu daha önce defalarca dile getirildi bazı şeylerin neden yapılamayacağı (anket) defalarca farklı ağızlardan farklı örneklerle açıklandı (Kartal Yuvası üzerinden dahi bu anketin yapılamayacağını düşünüyorum). Dün bir haber okumuştum koskoca İTÜ mühendislik alanında yeterli olmadığını belirterek bilirkişi olamam diyor ya da atalarımızın dediği gibi iş bilenin kılıç kuşananın diyor, biz de bu konuda tasarım açısından birisine yetki verdik ve uyguluyoruz ki bugüne kadar yapılan her şeyin belli standartlar ve görsel hesaplamalar üzerinden yürüdüğünü bilirken ama görsel olarak kötü demek ile yetinmeyip bunun için sadece "olabilir" diyenlere cephe alacak seviyede eleştirmek ne oluyor? Sponsor yazıları tartışılır hemde bir çok farklı açıdan ama bunu yaparken bile elimizdeki verilerin doğruluğundan emin olsak, kırmasak, dökmesek ve hakaret vari konuşmasak nasıl olur? Yazımızda bir şeye vurgu yapmak için büyük yazmak yerine tırnak içine almayı karakteri koyu yapmayı ya da altı çizili yapmayı denesek nede güzel olmaz! değil mi?

Çevrimdışı Hamza

Yas olmus 23 Besiktas degerlerinden hicbirsey ogrenmemis kendisinden kac yas buyuklerle konusma tarzina bak. "sen kimsin" sen kimsin ki?
Yaşına dikkat etmedim hocam ozür dilerim, iletilerimden de göreceğin üzere çok yazmadığım için alışık degilim. Fakat senin de yaşın 30 hocam milleti siniflandirmak beğenenler şöyledir begenmegenler böyledir demek saygısızlık ve asaglamak değilmi. Benim yaptığım Beşiktaş değerlerine aykiriysa seninki değil mi. Sabahtan beri pikseli begenenlere karşı yapılan saygisizliklar neden kimsenin gözüne batmamis.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sponsor isimlerinin yazılı olduğu fotoğrafları birisi paylaşabilir mi arkadaşlar?

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

fikir vermesi açısından
Bence  nacizane yukarida siyah koltuklarin arasina beyaz asagi katta da beyaz  koltuklarina arasina siyah degil de   fume/gri  tonlarinda  bir  sey  konulsa yani  o ara gecisler  fume/gri  ile  yapilsa  o  zaman  stadin  koltuklari  yeme de  yaninda  yat  olur ....Hatta  onun  bi calsimasini yapabilecek arkadas  varsa bi deneme yapilabilir burada  gormek  acisindan .. Fume  renk  hem  o  tonlar arasi gecisi  kolaylastiracak  hem de  kircilli  dedigimiz  Bordeaux stadindaki  estetige de  yakin  bir seyler ortaya cikmasina yardimci  olur .. Tabi  eger  illa ki  pikselli  yapoilacaksa,  yoksa benim de fikrim duz, siyah koltuklar. Uzerine  de  beyaz  renkle  Besiktas JK  yazisidir 
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 17:52:14 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Bence,  kameramanlik ve yonetmenlik yaptigim icin  az  cok  renk skalasi ile de  bilgim oldugundan  nacizane yukarida siyah koltuklarin arasina beyaz asagi katta da beyaz  koltuklarina arasina siyah degil de   fume/gri  tonlarinda  bir  sey  konulsa yani  o ara gecisler  fume/gri  ile  yapilsa  o  zaman  stadin  koltuklari  yeme de  yaninda  yat  olur ....Hatta  onun  bi calsimasini yapabilecek arkadas  varsa bi deneme yapilabilir burada  gormek  acisindan .. Fume  renk  hem  o  tonlar arasi gecisi  kolaylastiracak  hem de  kircilli  dedigimiz  Bordeaux stadindaki  estetige de  yakin  bir seyler ortaya cikmasina yardimci  olur .. Tabi  eger  illa ki  pikselli  yapoilacaksa,  yoksa benim de fikrim duz, siyah koltuklar. Uzerine  de  beyaz  renkle  Besiktas JK  yazisidir .Hatta Besiktas JK yazisi  yien acik gri ile  yazilabilri  daha  hos durur.. 
Yorgo

Çevrimdışı TØLGA

Sponsor isimlerinin yazılı olduğu fotoğrafları birisi paylaşabilir mi arkadaşlar?
:bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Edit : Edit:
 Bence,  kameramanlik ve yonetmenlik yaptigim icin az  cok  renk skalasi ile alakali da bazi  ufacik tefecik bilgi ve deneyimim  oldugundan nacizane yukarida siyah koltuklarin arasina beyaz asagi katta da beyaz  koltuklarina arasina siyah degil de   fume/gri  tonlarinda  bir  sey  konulsa yani  o ara gecisler  fume/gri  ile  yapilsa  o  zaman  stadin  koltuklari  yeme de  yaninda  yat  olur ....Hatta  onun  bi calsimasini yapabilecek arkadas  varsa bi deneme yapilabilir burada  gormek  acisindan .. Fume  renk  hem  o  tonlar arasi gecisi  kolaylastiracak  hem de  kircilli  dedigimiz  Bordeaux stadindaki  estetige de  yakin  bir seyler ortaya cikmasina yardimci  olur .. Tabi  eger  illa ki  pikselli  yapoilacaksa,  yoksa benim de fikrim duz, siyah koltuklar. Uzerine  de  beyaz  renkle  Besiktas JK  yazisidir .Hatta Besiktas JK yazisi  yien acik gri ile  yazilabilri  daha  hos durur.. 
Yorgo

Çevrimdışı doctore

kendimce toparlayacak olursam ;

1- demekki sessiz kalanların çoğu da pixelliye karşıymış.
2- tribünlere sponsor ismi yazılabilir ama fiyat bu olmamalı. versinler 15 milyon en kral trübüne sponsor ismi yazılması savunucusu olurum kralını tanımam. ancak bu haliyle gavurun dediği gibi " that is not coast effective!!! "
3- @Necmi abi bir diktatördür. bunu sende kabul et abi artık. çık şu saraydan halkın içine karış  :biggrinking: :biggrinking:

( arkadaşlar bu hararetli tartışmalı günün sonunda tansiyonu düşürmenin vakti geldi bence )

saygılar...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ErsinA.

Tamam paylaşayım.  :evillol:

Çevrimdışı Doğuhan

Biz burda mac falan kaybetmeyiz istedikleri hakemi atasinlar bugun tescillendi... Bugun son hali gormek icin buyuk bir hevesle stada dogru yol aldim tam stada varicam basimda bi islaklik hissettim... Kafama kus sicmis :D o kadar ugurlu stadyum olacak yani siz anlayin :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni açık Üst--Aktifbank--1.250 milyon dolar
Yeni açık alt-----Denizbank---900 bin dolar
Eski açık ---------Sportoto--2 milyon 300 bin dolar
Bu şekilde olursa kale arkaları 2 milyon doların biraz üstüne gitmiş oluyor ki bu ilkinden biraz daha iyi en azından:) inşallah böyledir!
Aktifbank Numarali ust katin sponsoru oldu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:bandit:
Tam istedigim Stad di
Herseyiyle harika
Ara kat olmasi ve alt katlarda cikis kapisi olmamasi en sevdigim yanlariydi ama olmadi..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ers1903

Piksel gecisi bizde varla yok arasi olacak:) bende diyorumki alt kat beyaz koltuk olursa loca kati siyah olacagi icin tribun kisa gorunecek bence boyle pikselli gecis cuk diye oturdu loca koltuguna dogru aralara siyah koltuk serpistirilmesi beni mutlu etti :)tabi stad dolu olduktan sonra hepsi hikaye ne koltuk rengi nede sponsor yazisi belli olacak :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Delikanlı adam renkli takım tutmaz , Delikanlı stad piksel kullanmaz  diyenler çıkmadı daha  :) Şaka bir yana koltuklar keşke Akatlar Arena'daki gibi olsaydı.                   
Tek Büyük Beşiktaş