Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hocam ben buradaki boyle oldu kabullenin, hosunuza gitse de gitmese de boyle olacak diyen hatta bunla kalmayip zorla begendirtmeye calisanlara karsi boyle yazdim. cunku baya doldum bu konuyla alakali. bu sekilde zoraki dayatmalarin hicbirinden hazzetmiyorum ve bana biraz kucuk capli diktatorluk gibi geliyor, konu bir de besiktas olunca hepten sinirleniyorum. Haddimi astiysam ozur dilerim.
Peki Harun bu konuda ne yaptın? Kulübe mail attın mı mesela? Burada ben beğrnmediğimi kulübe mail attım beğenmeyen atsın sesimiz olsun diyor musun? Bursa nr yaptı? Yönetim foruma girip aaaa b3ğrnmemişler mi dedi. O stadı yapan belediye millet gitti şikayet etti değişti. Böyle bir eylemin var mı yoksa burada insanlara diktatör diyerek deşarj mı oluyorsun. Burası resmi bir forum değil. Bak kendi beğenine karşı fikir olunca insanlara demediğin kalmıyor seninde. Ne diktatörlük kalmış ne zorla beğendirmek ne bizim kabullenmiş ezik halimiz. KUMANOVALI da beğenmiyor. Büyük statta iyi durur bizim stat o kadar büyük değil diyor. Fikri ve gerekçesiyle. Tek fikir bence bu. Kalanı genelde şunu yapıyor bu iğrenç şeyin nesini beğenmiyorsunuz. Sana göre iğrenç belki bana göre değil. Bende söylüyorum armalı tasarım olsun. Ama bu benim kişisel fikrim. Kulübün twitter hesabına defalarca attım bunu. Buradan da yazdık ilk çıktığında. Doktor yazmış konuşmayacak mıyız diye. Konuşulacak tabi. Ancak sadece burada konuşursan olmaz. Bir etkin olacaksa ilgili duyacak şekilde tepki vereceksin. Taraftardan koparma falan demişsin. Kopma. Sen bilet aldın da stada mı sokmadı. Sen bizi başka kulüple karıştırdın sanırım. Alırsın biletini girersin. Tepkiniz mutlaka yanıt bulur. Bu stat böyle açılır yazın sökülür koltuklar beğenilen tercihe göre yapılır. Ama senin dediğin gibi gider kartal yuvasından alışveriş yapana hak verirsen bu seferde müşteri değil taraftarız diye sallar insanlar. Bu kez haklı olarak.

Çevrimdışı Tarık16

Boş tribün görüntüsünün estetiğine önem vermeyenlere saygı duyuyorum ama onların da karşı görüşe saygı duyması gerekli. bu gibi yorumlar hoş değil.
google'a herhangi bir stadın ismini yazıp arattığınızda karşınıza gelen görsellerden yüzde kaçı dolu tribündür acaba?

burada çok övdüğümüz sanmamesin bile yayınlanan fotoğraflarında hep boş ve kıpkırmızı tribünlerini görüyoruz. aynen katılıyorum  :ok:

Çevrimdışı kralkartal

Dünyadaki en iyi pikselli koltuk dizaynı bizimkisi olacaksa olsun. Abartili piksel olmasin sadece gecislerde sade bir piksel olsun. Ayarlayin iste biseyler BESİKTASİMA en guzeli yakisir..

Çevrimdışı onder23

stad bitsinde koltuk olmada olur.

Abi aynı kafadayız valla
Sahamız stadımız olsunda 90dk ayaktada izleriz  :)

Çevrimdışı Fatih

sana göre öyle.. beynini çünkü öyle şartlanmışssın
Ya @Oktay abi allasen yonetim kac senedir taraftari ne zaman iplemis ki koltuk duzeninde lafini dinleyecek.  :bandit: Catal merdiven icin twitter, facebook, telefon ve fax yolu ile kulube neler gonderildi. Sonuc ne oldu, hic. Bu da ayni bokun mavisi afedersin. O yuzden yonetim taraftarin dedigi birseyi yapmaz.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

benim içinde pikselli olmuş veya olmamış .. ya da alt beyaz üst siyah . ya da tamamı beyaz veya siyah çokta önemli değil ama bir konuda arkadaşlara katılıyorum.. arkadaş gelecek 50-60 yılın stadyumunu yapıyorsun ve taraftarın bu stadyumda hiçbir etkisi katkısı yok.. sadece taraftara önem verdiğini göstermek için dahi şu koltuk meselesi ankete sunulabilirdi.. çok mu şey istiyoruz ki acaba?
İşte bu konuda haklısın... Koltuk olsun sorulur... Zaman vardı. Kime soracaksın mesele burada. Belki bize ve diğer forum yönetimlerine ulaşıp gizli bir kamuoyu fikri alınabilirdi. Ben pek Necmi abi gibi düşünmüyorum Beşiktaşlı olmayan kaç kişi gidip kötüyü seçer. Yüzde kaç olur sonucu etkiler. 10 tane tasarım sunsan neden 11 değil derler. Bu yeniden yapılabilecek bir konu. Bence beğenmeyen kulübe ulaşsın. Mail twitter facebook stat abi boş oturmasın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya @Oktay abi allasen yonetim kac senedir taraftari ne zaman iplemis ki koltuk duzeninde lafini dinleyecek.  :bandit: Catal merdiven icin twitter, facebook, telefon ve fax yolu ile kulube neler gonderildi. Sonuc ne oldu, hic. Bu da ayni bokun mavisi afedersin. O yuzden yonetim taraftarin dedigi birseyi yapmaz.
Fatih çatal merdiven zorunluluk kardeşim. İstesende yapamazsın. Şunu anlamadınız gitti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koltuk tasarım anketi:

http://strawpoll.me/6044534
Daha once burada yapılan ankette ve diger site ve Besiktas sayfalarındaki anketlerde oldugu gibi bu ankettede Full Siyah acik ara FAVORI ! Alt beyaz ust siyah ise 2.ci sirada her zmanaki gibi
Yani hwr ankette 1.ci Siyah
2.ci Alt beyaz ust siyah oluyor
Ne olurdu ulan su stad Kara duvar olsaydi :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

Yine defalarca dönen ve her seferinde aynı şeyler söylenen muhabbet hortlamış. Piksel de piksel... Hatta @Yunus Emre Dökmeci "Bu pikselli tasarımı bulanı döveceksin" cümlesini yine kurmuş. Yalnız bu sefer "ıslak odunla" kısmını atlamış. :D En azından bu konuda taraftarın görüşü alınsaydılar, pikselli görünümü beğenenleri anlamıyorumlar, pikselli tasarım tüm hevesimi aldılar, bir çuval incir heba oldular, tasarım anketi yapılmadığı için yönetimi diktatörlükle suçlayanlar... Bunların hepsi için gayet mantıklı açıklamalar her defasında yapılmasına rağmen kopyala yapıştır mesajları okumaktan yoruldum açıkçası. Hani diyorya bazıları "pikseli beğenenleri anlamıyorum" diye, ben de açık söyleyeyim onları anlamıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Sponsor yazılarını görünce yıkıldım . :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

Ben forum yöneticisi olmadığım için yazmakta sakınca görmüyorum. Birincisi Necmi yazına sistem arızası nedeniyle 2 parça halinde cevap vermiş ve ilk kısımda önerine cevabını belirtmiş. İkincisi her ikinizin yazdıklarını da okudum; Necmi gerekçelerini de açıklayarak piksel konusuna değinirken sen pek gerekçe sunmadan sadece iki araba örneği ( Sera etkisi ) vermiş ve senin gibi düşünmeyenlerin görüşlerine rezil demişsin. Takım elbisesini beğenmediğin bir arkadaşına rezil giyinmişsin demekle eş değer bir söylem bu. Pek şık olmamış, sana yakışmamış vs vs tarzı bir betimleme daha uygun olurdu. Üçüncüsü diktatörlükle suçlamışsın ama Necmi kimseye pikselli olacak bunun haricindeki fikirler yazılmasın silinecek dememiş ki .
Bana soracak olursan önerini canı gönülden destekliyorum. Çizdirirsin 10 tane farklı tasarım , koyarsın kartal yuvalarına ve kasada aldığın ürünün ödemesini yaparken verirler sana bir liste görüşünü bildirirsin böylece taraftara önem verdiğini gösterirsin  :ok:
Bu fikri ilk olarak Yunus Emre Dökmeci kardeşim ortaya atmıştı sanırım.

Bu yazını " tamamen katılıyorum " vs diyerek onaylayan kardeşlerimi anlayamıyorum. Bence onlar tüm yazışmaları okusunlar, anlasınlar ona göre hak versinler. Hangisinin piksel istemeyen mesajı silinmiş oturup düşünsünler.

Ben kimse pixelliye karsi yorum yapti diye mesajlarimiz silindi demedim. o sekilde girdilerin silindigine ben sahit olmadim onu nereden cikardiniz ben anlamadim.

Ikinci olarak benim savundugum su, ortada bir koltuk tasarimi sekli var ve onu begenmeyen bu forumdan ve farkli yerlerden pekcok kisi var. ben onlarin dusuncelerinin onemsenmedigi gorusundeyim. tartismami bu acidan surduruyorum. sera etkisi daha cok psikolojik bir durum onu da yazdim.

Ben asla benim gibi dusunmeyenlerin goruslerine rezil demedim. su tasarim necmi abiye veya farkli kitlelere hos gelebilir onlara saygim sonsuz ama bana gore su pixelli tasarim REZALET. Bu biraz zevk meselesi benim gibi dusunen bir cok insan var onlara gore kotu bir tasarim ornegi bu.

Bu yazima katilan arkadaslar da bu onerimi destekliyorlar, siz de ayni sekilde oneriyi desteklediginizi soyluyorsunuz ama ayni zamanda desteklemediginizi soyluyorsunuz ben pek anlam veremedim bu duruma acikcasi.

Son olarak kimse yanis anlasilmasin ben Fikret Orman'a muhalif biri degilim (ha olabilirdim de onu da yazmak herkesin en dogal hakki). Takimin en zor zamanlarinda takima destek ciktilar. basarili bir futbol takimi kurdular, stat yaptilar, antreman sartlarini gelistirdiler, uslubdan odun vermediler. eksileri de var kendilerinin ama artilari bugun itibariyle daha agir basiyor ve onlari bu sekilde destekliyorum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Birkaç kişi koltuk tasarımı ile ilgili forumda anket yapılmasını önermişte geçtiğimiz günlerde zaten @ahmetx abi böyle bir anket yaptı.

Lütfen biraz daha dikkatli takip edelim forumu.

Bayağı geriden okudum ama görmedim kusura bakmayın. Gece 1'den beridir 10 kere anket yapılsa diye yorumlar geldi cevap olarak kimseden bir anket yönlendirmesi göremedim ayrıca anketi de aradım onu da göremedim bugün bir göremeyesim tuttu herhalde :) genelin katılımı sağlansaydı iyi olurdu.

Çevrimdışı canergiray77

stad kısa sürede bitsin passo yalan dolanlar kalksın herkes rahat etsin piksel'li pikselsiz farketmez evet görüntü önemli fakat stad herşeyden önemli bi an önce bitsin açılsın herkes rahat etsin bütün çalışan emekçi abilerimin kardeşlerimin başkanların herkesin emeğine sağlık allah kolaylık versin tez zamanda kavuşalım benim tahminim 2016 ağustos yanii yeni sezona açılmasıdır hani derler ya geç olsun temiz olsun kazasız belasız olsun :ok:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

Dünyadaki en iyi pikselli koltuk dizaynı bizimkisi olacaksa olsun. Abartili piksel olmasin sadece gecislerde sade bir piksel olsun. Ayarlayin iste biseyler BESİKTASİMA en guzeli yakisir..

Dünyadaki en güzel pikselli olmasının imkanı yok bence cünkü pikselli olan hicbir tribün güzel olamaz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Sponsor yazılarını görünce yıkıldım . :akuma:
Bence de asıl konu onlar. Banka reklamı

Çevrimdışı warofpoet

koltuk dizaynı kadar saçma bi tartışma konusu daha görmedim...koltuklar zaten triibünler boşken görünüyor stat doluyken neyin dizaynı neyi değiştiriyor? tribünleri nası doldururuz diye tartışmıyoruz da boş tribünler şu şekilde daha güzeli mi tartışıyoruz.. pikselli geçişi ben beğenmedim ama umrumda da değil yani pikselli olmuş başka türlü olmuş siyah beyaz olsunda gerisi mühim değil. yönetim taraftara sormak zorunda da değil ayrıca , sorsa da sormasa da beğenmeyen çıkacak zaten. Ayrıca sadece koltuk değil yönetim küfekinin rengini de sorabilirdi, duvarların rengini, zeminin taşını , efendim ses sisteminin markasını, skorbordun nereye konacağını, locaların hangi tribünde olacağını vs bunları çoğaltmak mümkün. Ama size bişey diyeyim bu adamlar zaten bu kararları almak için yönetimdeler. Herkesi memnun etmeye çalışırsan kimseyi memnun edemezsin zaten.

Benim şahsi fikrim yönetim piksele karar verirken beğenilmezse nasılsa koltukların yeri değişir çözüm bulunur diye düşündü. bence gayet mantıklı. trend olan bişey zaten pixel. beğenilmeyen bişey neden trend olsun bunu da hesaba katmalı beğenmeyenler buna ben de dahil. Demek ki beğenen var...
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Fatih

Fatih çatal merdiven zorunluluk kardeşim. İstesende yapamazsın. Şunu anlamadınız gitti.
Benim umurumda degil ki. Bu sekilde stat acilsada olur benim icin fark etmiyor. Benim uyuz oldugum tek kisim alt tribun cikislari. O olmasaydi benim istedigim sekilde bir stat olacakti. Koltuk tipi, deseni, figuru, catisi, cimi, kufekiymis filan benim icin extra seyler.

Demek istedigim yonetim cevaplamadi bile bu tarz sorulari. Kuluple iletisime gecen insanlara karsi donus olmadi. Bak sen de e-mail gondermissin. Bakalim sana donus olacak mi. Burada onemli olan sey bence taraftarin dedigini yapmiyorsan bile ilgili oldugunu goster. Bizim yonetim saksafonu almis eline cala cala gidiyor. Gule gule.

Çevrimdışı SDemirsoy

Dünyadaki en güzel pikselli olmasının imkanı yok bence cünkü pikselli olan hicbir tribün güzel olamaz.
tabi bu sana göre :)

Çevrimdışı kralkartal

Tamamen siyah koltuklar sadece kapali altta beyaz ile buyuk bir BESİKTAS yazisi olsaydi.. Çildirirsinn hayaller hayallerr..

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı ahmetx

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim içinde pikselli olmuş veya olmamış .. ya da alt beyaz üst siyah . ya da tamamı beyaz veya siyah çokta önemli değil ama bir konuda arkadaşlara katılıyorum.. arkadaş gelecek 50-60 yılın stadyumunu yapıyorsun ve taraftarın bu stadyumda hiçbir etkisi katkısı yok.. sadece taraftara önem verdiğini göstermek için dahi şu koltuk meselesi ankete sunulabilirdi.. çok mu şey istiyoruz ki acaba?
Bizim derdimizde bu bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlamak istemiyorlar...
Eskisehir bile koltuk tasarimini tarafyarina sunarken
Bursa tarfyari Begenmedigi koltuk tasarimi icin sehri ayaga kaldirip koltuklari yeniden değiştirirken
Bize gelince Muhendislerden mimarlardan iyimi biliyorsunuz diyorlar boyle bisey oalbilirmi yahu !!
Biz Besiktasiz bu ulkenin en buyuk Camiasiyiz ve Bu Kulup taraftarinin fikrini mutlaka almalıydı yonetim burada cok büyük HATA yapti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık