Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

Hadi ya... Ben de kesinlesmedi diye sevinmistim. Allianz Arena'daki materyal ETFE imis. Keske ondan olsa...
Bizim membran etfeden daha kaliteli ve daha pahalı allianz arenada etfe dış kabuğun aydınlatılması için tetcih edildi dikkat edersen çatı kısmında etfenin altını makaralı perde sistemiyle örtüyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emre1

Mabet abi bu foto ikinci katın kaçıncı basamağından çekildi pek ilgi çekici değil ama araya sıkıştırıyım dedim  :) :)

Çevrimdışı Anıl

Bence en güzeli tüm normal koltukların beyaz, loca koltuklarının, tribün çıkış kapılarının ve merdivenlerin (siyah, füme vb.) koyu renk olmasıydı.

Çevrimdışı GörkemGörkem

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20: :s20: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :duman: :pes :pes

Kesinlikle bende pixel li olması taraftarı degilim hatta yeni acıktaki BJK yazısı bile kırmızı degil siyah olmalı bence su tarz bir dizayn taraftarın %95 i tarafından cok olumlu karsılanır ve begenilir. Sence ?

Çevrimdışı ALBATROS

bjk_mabet kat arası ledler için %95 demiştin son durum nedir  :D

Çevrimdışı ahmetx

@Anıl şu andan itibaren koltuk deseniyle ilgili konuşmayalım geçti gitti.ben artık fanatik pikselciyim  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı F1903

Bizim membran etfeden daha kaliteli ve daha pahalı allianz arenada etfe dış kabuğun aydınlatılması için tetcih edildi dikkat edersen çatı kısmında etfenin altını makaralı perde sistemiyle örtüyorlar.

Eyvallah abi, bunlari ogrendigime sevindim.

Çevrimdışı Anıl

@Anıl şu andan itibaren koltuk deseniyle ilgili konuşmayalım geçti gitti.ben artık fanatik pikselciyim  :D
Yok @ahmetx abi bence gayet güzel olacak, ben sadece böyle çift renk fantezisine girilmesini anlayamadım. Tek renk beyaz muhteşem olurdu bence, merdiven ve kapıları da siyah yapınca muazzam olurdu.

Çevrimdışı Necmi

Yok @ahmetx abi bence gayet güzel olacak, ben sadece böyle çift renk fantezisine girilmesini anlayamadım. Tek renk beyaz muhteşem olurdu bence, merdiven ve kapıları da siyah yapınca muazzam olurdu.
benimde gönlümden geçen tek renk beyazdı

Çevrimdışı Yalçın

Atalarimiz bosuna "her serden bir hayir, her hayirdan bir ser cikar" dememisler. Belki de boylesi daha hayirli olacaktir. Sonucta gece aydinlanmasini da dusunmek gerekir. Belki de gece atex kaplama daha gozalici gorunecektir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Bu yil orada kupa kaldircaz demektir mabet reyiz uzdu bizi catinin daha cok isi varmis :(

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Hazirlanan o gorsele bi bakma sansimiz var mi adasim?  :D
Kaydetmedim maalesef paylaşan arkadaşımız görürse bu iletiyi tekrar paylaşabilir yada elinde olan başka bir üyemiz

Çevrimdışı ahmetx

Yeni stamford bridge in tek renk tribünlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Çevrimdışı ahmetx

Bende vardı o görsel gündüz hatırlatın atayım

Çevrimdışı Kartal1903

@bjk_mabet burası elit bi yer ama benm localarla işim yok boşver locaları :) soyunma odaları ne durumda :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kartal1903

@bjk_mabet pikselli pikselsiz gerekiyosa koltuksuz hiç önmli degil mac oynanacak duruma getrin stadı yeter :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya bu konuda neden taraftar yönetime istegini bi türlü iletmez, madem cogunluk olarak piksele karsi, bunu bir türlü dile getirmeliyiz. Ne gerek var ilerleyen yillarda degistiririz düsüncesiyle yola cikmak, gec olmadan cogunlugun istedigi gibi bir koltuk deseni yapsinlar iste. Bukadar bürokratik kisitlamalr arasinda yapilan bir stad, bari böyle ufak ve maliyeti olmayan detaylari taraftarin istegi dogrultusunda yapsinlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı F1903

Bende vardı o görsel gündüz hatırlatın atayım

Yarin oglen saatlerinde bir mesaj ile hatirlatayim.

Çevrimdışı Necmi

Ya bu konuda neden taraftar yönetime istegini bi türlü iletmez, madem cogunluk olarak piksele karsi, bunu bir türlü dile getirmeliyiz. Ne gerek var ilerleyen yillarda degistiririz düsüncesiyle yola cikmak, gec olmadan cogunlugun istedigi gibi bir koltuk deseni yapsinlar iste. Bukadar bürokratik kisitlamalr arasinda yapilan bir stad, bari böyle ufak ve maliyeti olmayan detaylari taraftarin istegi dogrultusunda yapsinlar.
çoğunluğun istediğini nerden biliyorsun :D
bence hiçte oyle değil piksel istemeyenler farklı dizaynlarda bölünür bu işi piksel götürür gibi duruyor.
mesela birinci tercihim düz beyaz olmazsa iki renk kullanılacaksa pikselli geçiş tercihimdir. hatta yapsalar beyazın üzerine akan siyah
dahada güzel durur gibime geliyor birde zamanında piksel için taraftarı dinlediler gibi geliyor çünkü ilk başlarda piksel bayağı tercih ediliyordu

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu stad biterse Nisan sonu Mayıs gibi kupa finalini buraya verirler biz o finalde olmayıp başkası olursa atlarım ben boğaz köprüsünden demedi demeyin biz kaldırmadan birileri o stadda kupa kaldırırsa intihar sebebi gerçekten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı halvetifarazi

2 Sene boyunca zevkle stadı izledim fakat bu koltuk olayından sonra oturup ağlamak istiyorum bu piksel ısrarı nedir ki neden oylama yapılmadı resmi sitede taraftarın beğendiği yapılmalıydı gerçekten hüsran olacağını düşünüyorum kusura bakmayın ama.

tekrara düşeceğim, çok söyledim ama yine de söylemeden edemeyeceğim. "neyi sorduları ki bunu soracaklar?"

piksel var, piksel var. piksele karşıyım ama kayseri veya antalya stadındaki gibi karman çomran piksel olacağını düşünmüyorum.  maketteki piksel fena durmuyor. hele juventus stadındaki hiç fena durmuyor. bir görelim derim.

benim tek derdim ışıklandırma. juve stadındaki gibi beyaz ışık olmalı. bembeyaz olmalı stad. toki arenadaki gibi sapsarı gün ışığı olmasın lütfen. bu konuda bilgi var mı ? @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 01:01:55 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Biraz daha yukarısı olur bence
2. kattaki locaya kadar olması lazım görüş açısı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK