Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Mahmut

Kapalida takilmis v halat yok, yeni acik orta halat takilmis. Kesin bilgi

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ErsinA.

az önce yeni antivirüs yükledim. Bende ondan sayfa açılmıyor sanıyordum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Sedat_BJK abi yazını görünce @AmaralGürses in tüm yazdıklarını okudum niye bu arkadaşa okadar sinirlenmiş diye meğer süzer plazaymış :)
direk bana soraydin ya...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Pixel'li tribunleri görmek için sabırsızlanıyorum :super:

Çevrimdışı Sedat.Y

Vodafone Arena ise basli basina bir yasam merkezi. Sirf su Hasbi'deki goruntuyu izlemek yeter. Macta once bulusacaksin arkadaslarinla, kritik yapacaksin. Sarkilar soyleyip marslar soyleyerek stada yuruyeceksin. Bak yine canim cekti..

Abim sen yaptın yaa  :) ....Beni benden aldın götürdün... :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ekşi den bir gönüldaşımızın yazısının son paragrafı .. Ben çok beğendim

"  kisacasi, mabedin acilmasina az kaldi, cidden besiktas taraftari derbiler icin artik yonetime baski yapip rakip taraftari da almasi icin ugras gostersin. gelsinler misafirimiz olsunlar maclarda, o havayi bir solusunlar. kimin kaybedip kazandigi onemli degil, o mactan 1 hafta sonra sen seyrantepe'ye "sayin ibb baskanim, metrolari biraz daha gec saate uzatir misiniz lutfen" derken biz de 2 hafta sonra yine agacli yolda, elde biralarimiz, her birimizin cocukluk anilari, rahmetlilerimizin huzunleri ve besiktasimizin sevgisi omzumuzda gundogdu'yu soyleyerek stadyuma yuruyecegiz."
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Habukti

Selamun aleyküm, iyi akşamlar Beşiktaşlı büyüklerim ve kardeşlerim. Aranıza yeni katıldım :) bi selam vereyim dedim :)

Çevrimdışı Mahmut

Selamun aleyküm, iyi akşamlar Beşiktaşlı büyüklerim ve kardeşlerim. Aranıza yeni katıldım :) bi selam vereyim dedim :)
Ve aleyküm selam , hoşgeldin

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:hosgeldin kardeşim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Habukti

Hoşbuldum :) gelir gelmez bir soru sormak istiyorum, takılan v halat ve orta halatların amacı nedir ? Çatı yükü bu halatlara mı bindirilecek ?

Çevrimdışı enemy1903

deplasman tribününe su bile verilmemeli.fener deplasmanında bize su dahi satmamışlardı.ayrıca rakip seyircinin ayakkabı ile girişi yasaklanmalı.kirletmesinler güzelim stadyumu.teşekirler

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hoşbuldum :) gelir gelmez bir soru sormak istiyorum, takılan v halat ve orta halatların amacı nedir ? Çatı yükü bu halatlara mı bindirilecek ?
onlar kirislerw takildiktan sonra strand jacklerdeki guc kesilecek ve cari alta dogru agirligiyla hareket edecek V halatlari cati agirligi gerecek on tarafa borularin takilma amacida oydu zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ve aleyküm selam :hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena 18 Kasım 2015 pic.twitter.com/BVQHJ5qDt3</p>&mdash; Yeni İnönü Stadı (@yeniinonustadi) 18 Kasım 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı Efe

2 uzun halatta takilmis V halatlari takma islemide suruyor yeni inonu stadi paylasti
Şampiyon Beşiktaş JK