Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

:money:
Yeter arkadaş amma meraklı insanlar varmış malum yerini konuşmayı seven , tamam pisuvar mıdır her ne haltsa ışte yeter , ayıp yahu iki üç gündür , biter bu muhabbet diye bekliyorum ama yeter artık !
biraz daha saygılı ol kime atar yapıyorsun @Ensar

Çevrimdışı Efe

uzun halat ve V-Halat konusu sıkmaya başladı. :duman:
Oluklu boru montajı da çok zor olacak bence.

Son durumu bilen var mı? Uzunlar takıldı mı? Kaç V-Halat takıldı? Ne zaman takılacaklar. :alala:
oluklu boru montajina gecebilsek bi bu v halat ve uzun halat isi benimde canimi sıkıyor bugun yarin ne degisim olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Halat baglama isi yavas gidiyor sanki nedeni nedir acaba?düşündüğümüzden saha zor bir is mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Halat baglama isi yavas gidiyor sanki nedeni nedir acaba?düşündüğümüzden saha zor bir is mi?
Mabed i etijetlesene akşam cevaplasın kerata

Çevrimdışı Deniz

Mabed i etijetlesene akşam cevaplasın kerata
Vicdansiz Tapatalk etiketlemiyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı guardian

An itibariyle eski açık tarafı v halat bağlanıyor

Çevrimdışı Ensar

:money:biraz daha saygılı ol kime atar yapıyorsun @Ensar
Mesajımda saygısız olan yer neresi abi ?

Atar felan yaptığım da rahatsız olduğumu belirttim.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar dün ekşisözlük'te vodafone arena yazım dünün en beğenilenlerindeydi. Sağda solda çok paylaşan olmuş, ben de burada paylaşayım.
Herkese selamlar.

https://eksisozluk.com/entry/56286749

gerçekleri insanların yüzüne pat diye çarpmak çok ayıp :kop: :kop: :kop: :kop:  @gostung

Çevrimdışı harunmustak

Halat baglama isi yavas gidiyor sanki nedeni nedir acaba?düşündüğümüzden saha zor bir is mi? @bjk_mabet @Deniz @Yunus
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Mesajımda saygısız olan yer neresi abi ?

Atar felan yaptığım da rahatsız olduğumu belirttim.
olmayan yer neresi millete ahlak dersi vermek seninmi vazifen
sıkıntılı bir durum olsa biz müdahale ederiz tutki görmedik şikayet mekanizması bunun için
ama direk atarlanman evet saygısızlıktır. @Ensar
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 10:53:15 Necmi ]

Çevrimdışı Serdar

Yeter arkadaş amma meraklı insanlar varmış malum yerini konuşmayı seven , tamam pisuvar mıdır her ne haltsa ışte yeter , ayıp yahu iki üç gündür , biter bu muhabbet diye bekliyorum ama yeter artık !

Kardeşim , şimdi çatı işinde devam eden ve henüz gözle görülmeyen yorum yapılamayan çalışmalar var. Bu durumda bir foto paylaşıldı ve doğal olarak muhabbet oraya kaydı. Kaldı ki konuşulan muhabbet sadece bir pisuvar , herkes fikrini belirtiyor sonuçta ensest ilişkiler toplu
seks ilişkileri falan konuşulmuyor. Yeter artık diye atarlanıyosun ama senin yazdığın malum yerler , haltlar falan daha bir yeter artık sanki.

Çevrimdışı gostung

hocam direk yazıyı kopyalasan buraya olmamı? sınırlı internet erişimi kullanan madurlar var burda  :s20:

Seni mi kırıcam hocam. Kopyalıyorum.

---
kendisine ait olmayan, kirasını ödemediği için üst kullanım hakkını bile kaybetmiş olması gereken araziyi devlete hibe ettiğini zanneden galatasaraylı arkadaşım, gel sana bir çift sözüm var;

"biliyorum ki senin sıkıntın aslında stadı kimin yaptığı falan değil. sen basiretsiz yönetimler yüzünden stadının mecidiyeköy'den allahın dağına gitmesine çok üzülüyorsun. türkiye'de 2 takım kendi stadını kendi gücüyle, kendi yerinde yenileyebildi; beşiktaş ve fenerbahçe. diğer bütün takımlar yerinden yurdundan olup stat sahibi oldu. sen beşiktaş ve fenerbahçe ile aynı kefeye giremedin. eskişehirspor, antalyaspor, bursaspor, konyaspor vs.. ile aynı kefedesin. senin gücün, stadını mecidiyeköy'de yapmaya yetmedi.

yıllar geçecek, beşiktaş boğaz kenarında, fenerbahçe bağdat caddesinde, kendi semtlerinde maça çıkarken, sen seyrantepe'ye gideceksin. beşiktaş ve fenerbahçe köklerinin olduğu yerde, kendi semtinde kendi taraftarı ile büyürken, sen otoban kenarında ruhsuz beton yığını stadında olacaksın. 50 sene sonra bile bu gerçekle yaşıyor olacaksın.

seni anlıyor ve sana hak veriyorum. ben de olsam çok üzülürdüm."
---

Çevrimdışı Ensar

olmayan yer neresi millete ahlak dersi vermek seninmi vazifen
sıkıntılı bir durum olsa biz müdahale ederiz tutki görmedik şikayet mekanizması bunun için
ana direk atarlanmam evet saygısızlıktır. @Ensar
Evet bir ahlaksızlık haksızlık görürsem müdahale ederim kendime de vazife bilirim bunu yaptığım için de saygısız olmus olmam , babam yaşında insanlarsınız o yüzden tartışmak istemiyorum çünkü tavrınız hoş değil.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Daha önce bir konuyu daha başka yerde konuşun demiştin ne kadar yanlış olsa da en azından onu düzgün bir dille getirdin 21 yaşında nedir bu tahammülsüzlük 5 bin tane erkek toplanmış forumda konu hep senin istediğin gibi gitmeyebiliyor haliyle :) Sakin ol biraz.

Çevrimdışı Ensar

Kardeşim , şimdi çatı işinde devam eden ve henüz gözle görülmeyen yorum yapılamayan çalışmalar var. Bu durumda bir foto paylaşıldı ve doğal olarak muhabbet oraya kaydı. Kaldı ki konuşulan muhabbet sadece bir pisuvar , herkes fikrini belirtiyor sonuçta ensest ilişkiler toplu
seks ilişkileri falan konuşulmuyor. Yeter artık diye atarlanıyosun ama senin yazdığın malum yerler , haltlar falan daha bir yeter artık sanki.
Abicim devam eden mesajlarımda da belirttim , iyi kötü kullanışlı veya değil bunların konuşulması gayet normal ama bazı mesajlar beni rahatsız etti ve tepki verdim , kimseye de atar yapmadım ben , üstüne alınacak olan varsa alınır , bir abi anlayış gösterdi mesajını düzeltti ki ben böyle birşey istemedim , özelden ona teşekkür mesajı attım , doğru olan budur , ben kimseye küfür etmedim o an sinirle biraz sert bir mesaj yazmış olabilirim ama saygısızca felan olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Evet bir ahlaksızlık haksızlık görürsem müdahale ederim kendime de vazife bilirim bunu yaptığım için de saygısız olmus olmam , babam yaşında insanlarsınız o yüzden tartışmak istemiyorum çünkü tavrınız hoş değil.
senin tavrın hoş değil haddin olmayan müdahalede bulunuyorsun
seninle tartışmıyorum zaten ikaz ediyorum @Ensar

Çevrimdışı mellfred

Arkadaşlar dün ekşisözlük'te vodafone arena yazım dünün en beğenilenlerindeydi. Sağda solda çok paylaşan olmuş, ben de burada paylaşayım.
Herkese selamlar.

verdim şukunu  :D

Çevrimiçi Koa_lAA

@gostung  başarılı bir yazı olmuş... okurken hem güldürdü hem de gururlandırdı... tebrikler... paylaşım içinde saol..

Çevrimdışı Ensar

senin tavrın hoş değil haddin olmayan müdahalede bulunuyorsun
seninle tartışmıyorum zaten ikaz ediyorum @Ensar
Bu forum daha önce senin söylediğin gibi Beşiktaşlıların forumu ise ben burda fikrimi söylerim abi (sinirle yazılmış bir mesaj olduğunu kabul ediyorum) , eğer bu forum senin ise sen istediğin kişiye istediğini söyleyebilirsin tabi  , belli ki konuşulanlar değil de benim tepkim rahatsızlık verdi , saygılar iyi forumlar herkese

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi başkan çatı yapılırken koltukta yapılacak gibi bi laf etti çatı kaldırıldıktan sonraki konuşmasında, çatıda adam çalışırken koltuk neden takılmasın ki ? çatının tamamında adam çalışıyor olmayacak sonuçta büyük bi alan , bi tribünün çatısı montaj olurken diğer tribünde koltuk montajı yapılamaz mı ? örnek yeni açık koltuk montajı yapılırken eski açıkta çatı işi yapılamaz mı ?
membran kaplanırken dedi lafı doğru anlayalım tam olarak ne dedi çatıyı kaldırdık biraz daha işlerimiz var arka tarafın
bağlantılarını yapacağız ondan sonra vinçler çıkacak çim ve koltuk işi çatıyla birlikte devam edecek.
sakıncasına gelince o demir parçalar tonlarca ağırlıkta ve bir anda her tarafı koyamayacağına göre
koya koya gideceksin buda çatının stabilliğini riske atar 2500 tona ulaşacak bir yükle bu kadar dengesizken
altta can tutmak kaza olmaz direk cinayet olarak değerlendirilir. zaten büyük ihtimal dengeyi sağlayabilmek için
karşılıklı çalışmak zorundalar ve yükü eşit olarak çatının değişik yerlerine yaymaları lazım yoksa tek bir yönde bindirme başlarsa çatının güç merkezi değişir
ve bazı halatlara çatının bütün yükü biner  @warofpoet

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanBJK

Herkese selamlar.

Ellerine sağlık  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı bertanb

Seni mi kırıcam hocam. Kopyalıyorum.

---
kendisine ait olmayan, kirasını ödemediği için üst kullanım hakkını bile kaybetmiş olması gereken araziyi devlete hibe ettiğini zanneden galatasaraylı arkadaşım, gel sana bir çift sözüm var;

"biliyorum ki senin sıkıntın aslında stadı kimin yaptığı falan değil. sen basiretsiz yönetimler yüzünden stadının mecidiyeköy'den allahın dağına gitmesine çok üzülüyorsun. türkiye'de 2 takım kendi stadını kendi gücüyle, kendi yerinde yenileyebildi; beşiktaş ve fenerbahçe. diğer bütün takımlar yerinden yurdundan olup stat sahibi oldu. sen beşiktaş ve fenerbahçe ile aynı kefeye giremedin. eskişehirspor, antalyaspor, bursaspor, konyaspor vs.. ile aynı kefedesin. senin gücün, stadını mecidiyeköy'de yapmaya yetmedi.

yıllar geçecek, beşiktaş boğaz kenarında, fenerbahçe bağdat caddesinde, kendi semtlerinde maça çıkarken, sen seyrantepe'ye gideceksin. beşiktaş ve fenerbahçe köklerinin olduğu yerde, kendi semtinde kendi taraftarı ile büyürken, sen otoban kenarında ruhsuz beton yığını stadında olacaksın. 50 sene sonra bile bu gerçekle yaşıyor olacaksın.

seni anlıyor ve sana hak veriyorum. ben de olsam çok üzülürdüm."
---

ahahahahahahah mükemmel bir yazı yazan arkadaşa helal olsun  :D
BEŞİKTAŞ