Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5882529 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

manuel kriko ile gerdiriyorlardı abi
bu sefer 2 vinc girismis gelmiyor halat cok belli heralde bugun bi sekilde takacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Bizim pisuvar bunlar gibi olacak sanırsam .

Çevrimdışı F1903

Aydınlık iyidir hem bizim çatıda çok fazla görüntü kirliliği yok Osmanlı stadı çatısı çelik yığını olmasına rağmen o bile çok gözü rahatsız etmiyor.

Paylaştığın resimdekinden farklı olarak daha açık renk bir membran kullanırsa çok karanlık oluşturmaz diye düşünüyorum / umuyorum.

Peki yönetimin bu konudaki tasarrufu belli mi? Alttan kaplama olup olmayacağı kesinleşti mi acaba?

Çevrimdışı ahmetx

Paylaştığın resimdekinden farklı olarak daha açık renk bir membran kullanırsa çok karanlık oluşturmaz diye düşünüyorum / umuyorum.

Peki yönetimin bu konudaki tasarrufu belli mi? Alttan kaplama olup olmayacağı kesinleşti mi acaba?
olmayacak diye biliyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

alt siyah üst beyaz pikselli geçiş   :busted_cop:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

çatının alttan kaplaması stadı çok karanlık ve kasvetli yapmış .

Real madrid stadinin catisida boyle abi  :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

alt siyah üst beyaz pikselli geçiş   :busted_cop:

bu juve değilmi bence alt siyah değil yukardan aşağıya çekmişler :D

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı F1903

Abi o zaman yıldızlar da ters durur :)

Çevrimdışı Sezer94

Renkleri ters cevir islemi ile yapilmis bir islem negatif de denebilir. :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aydınlık iyidir hem bizim çatıda çok fazla görüntü kirliliği yok Osmanlı stadı çatısı çelik yığını olmasına rağmen o bile çok gözü rahatsız etmiyor.

Bizim membranın ışık geçirgenliğini ve kolonlar arası boşlukları unutmamak lazım her halükarda aydınlık olucak bizim stat
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

hiç kimse resimlerde farketmedi zeminler bitmiş tavan bitmiş mobilya montajı başlamış loca katlarında
tuvaletlerde tesisatlar takılıyor elektrik armatürleri bile takılmış wc lerde. içerler biz bittik diye davul çalıyor.
bu hızla en geç ocak ortasında içerlerden çıkarlar. gibi görünüyor. alt katlarda zemin bitmiş üstlerini kapatmışlar
sanırım numaralı tarafıydı korkuluk camlarıda bitti şimdi yeni açığa geçtiler diye biliyorum hep sahada iş var
drenaj çim koltukların montajı korkulukların montajı girişlerin sıvanması çatı iskeletinin bitmesi ve membran kaplama merdivenlerin yerleştirilmesi
 saha aydınlatmasının yapılması skorbort montajı vodafone vericilerinin montajı ses sistemi çok iş var ama hepsi birlikte çalışılacak
işler işin dibi görünüyor artık :)

Bende farkettim son fotolarda içerde işler bitiyor gibi görünüyor, hatta içimden düşündüm acaba Necmi Keremfırat'a direktif mi verdi diye, yanlızca bitmiş yerleri çek anlamında.  :) :)

Çevrimdışı onurturan

:kop: bakış açına bayıldım @Necmi abi..

Çevrimdışı sozkul

bakalım ara bölme konacakmı yoksa böyle bir stad yapıp içine etmek bu olsa gerek
bölme yapılırsa kurtarır durumuda

Arkadaşlar, bu pisuarlar beni hiçrahatsız etmedi, bölme olursa insanlar çok uzun kalıyor kendi bölmesinde, bu durumda herkes hemen işini bitirip kaçma derdinde olacak, ayrıca yoğunluk anında safları sıklaştırma imkanı var, yurtdışında çoğunluk böyle, ayrıca temizliği kolay. bölme takılacağını hiç sanmıyorum, o bölmeleri silip temizlemek zor iş.

Çevrimdışı ahmetx

evet juve  :)

Çevrimdışı sozkul

çatının alttan kaplaması stadı çok karanlık ve kasvetli yapmış .

Çatı'nın alttan kaplanması bizim stadı öldürür, aşağıdayken bana çok demir göreceğiz gibime gelmişti çatıdan endişelenmiştim, ama Ekrem'in fotolarında daha net görünüyor, yukarı çıkınca çatı demirleri incecik kalmış. Demirleri zar zor hissedeceğiz maç seyrederken..

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı dr.ozan

Pixel geçiş facia görünüyor bana göre..
Umarım öyle bir hata yapılmaz..

Çevrimdışı empisayn

Tam bir taksim burger king tuvaleti , görüntü ve işlevi açısından bir sıkıntı yok ama yalvarıyorum kokusu benzemesin .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Metin Kılıç

Merhaba, projede çatı kaplaması düz görünüyor, belli ki semerli yapacaklar.Bence semerli çatı, çadır havası veriyor. Stadın mimarisine uymuyor.

Çevrimdışı ahmetx

Pixel geçiş facia görünüyor bana göre..
Umarım öyle bir hata yapılmaz..

kendini faciaya hazırla  :D
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 13:36:46 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Merhaba, projede çatı kaplaması düz görünüyor, belli ki semerli yapacaklar.Bence semerli çatı, çadır havası veriyor. Stadın mimarisine uymuyor.
membran çatılarda başka alternatifimiz yok mecburen bombeli olacak , polikarbon kaplamada çok pahalı maalesef ve konserler için ideal değil.

Çevrimdışı onurturan

kendini faciaya hazırla  :D

Yavaş yavaş alışıcaz artık ne yapalım ben de hiç beğenmiyorum ama her şey herkesin istediği gibi olmuyor maalesef..

Çevrimdışı Factatum

İlla piksel olacaksa, kırçıllı yapsınlar. Siyah, gri ve beyazın ara tonlarıyla birlikte.  :D

Kapalı mekanlarda siyah tavan kapalı salonlarda güzel durabilir, ancak stadyumlar için hiç uygun değil. Zaten çatıda ışık oyunları yapacaksak, ne işimiz var siyah ile?   

Çevrimdışı dr.ozan

Antalya stadını pixel yapacağız diye mundar etmişler de ona benzemez inşallah..
İnsan boş tribünlere bakarken yoruluyor ama en kötü yine de Kayseri stadı..
Biz en kötü pixel yaptık deriz, Kayseri 'nin yaptığının bir tanımı bile yok :D