Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Ekrem abi eline sağlık :claps: Uzun pozlama yaptın sanırım fotolar harika :claps:

Uzay gemisi gibi beee..  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 22:29:26 Serdkar ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Ekrem eline sağlık

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

@Ekrem  :pray: :pray: helal sana beee. Tarihi duvarın karşısından senin klasik açından yani muhteşem fotoğraf. Siyah direklere takılanlar, takılmayın şahane olacak.  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

bu uzun haalatları ufak krikolara bağlayıp öyle çeksinler başka türlü yerine gelmeyecek kasıyor adamları V halatları daha kolay takacaklar ilk onları yapsınlar en son uzunları taksınlar zaman kaybediyorlar boşuna :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Ekrem  :pray: :pray: helal sana beee. Tarihi duvarın karşısından senin klasik açından yani muhteşem fotoğraf. Siyah direklere takılanlar, takılmayın şahane olacak.  :sevinc :sevinc :sevinc
yeni açıktan olanı fena valla kendimden geçtim o derece güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

fotolar mutlu hissettirdi gece gece ilaç gibi geldi @Ekrem abi çok sağol..

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı AmaralGürses

Yeni açıktan olan direkt wallpaper Yaptım valla abi sağolasın.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kapasite 41903'ten fazla olacak, oldu bittiye getirilecek gibi bir his var içimde.

Valla @Necmi abi 80,000 olabileceği yönünde muğlak ifadelerde bulundu geçen gün

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

kırmızı oklar takılan V halatları gösteriyor gayet gerginler kırmızı olan gergin olmayan V halatı gösteriyor Mavi olan bi türlü takılamayan uzun halatı gösteriyor :icool:
takılamayan değil takılmayan onları takmak için v halatların takılmasını bekliyorlarmış öncelik v halatlarda @Efe

Çevrimdışı Necmi

@Ekrem   resimler harika daha resmi görür görmez ekrem çekmişdir dedim isme baktım direk

Çevrimdışı Anıl1903

@Ekrem elinize sağlık gece gece çok iyi oldu fotoğraflar :ok:

Çevrimdışı Ekrem

@westeagle03 @Sarp @AmaralGürses @ALI RIZA sağolun dostlar. teşekkür ederim @Necmi abi hep gündüz çekiyordum bide akşam çekim dedim süper güzüküyor.

Çevrimdışı Necmi

@westeagle03 @Sarp @AmaralGürses @ALI RIZA sağolun dostlar. teşekkür ederim @Necmi abi hep gündüz çekiyordum bide akşam çekim dedim süper güzüküyor.
kesinlikle mükemmel görünüyor @Ekrem hiç böyle görmemiştik iyi düşünmüşsün

Çevrimdışı FARUK

Sanat eseri resmen eline sağlık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hepsi çok güzel ellerine sağlık ama yeni açık tarafından çektiğin tam duvar kağıtlık  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

tebrikler teşekkürler

Çevrimdışı Efe

takılamayan değil takılmayan onları takmak için v halatların takılmasını bekliyorlarmış öncelik v halatlarda @Efe
bütün gün onla uğraştılar heralde vaz geçtiler abi bencede ilk V halatları taksınlar en son uzunlar takılır bi şekilde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya bu açıklardaki orta halatlar ne iş ben anlamadım onları :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

inekler için yalak yapıyorlar sanırım :bandit:
Dışındaki yazı laserfilm
Baktım lazerle kesilen metallerin kesme esnasında zarar görmemesi ve işlemin daha hızlı yapılması için bir koruma filmi
Sonuç olarak değişen birşey yok ne işe yaradığını çözemediğim bir metal :)