Necmi abi selamlar benim konuşmalarımdan dem vurmuşsun biraz.. sözüm size değil bu stadın mimarına değil falanına filanına değil. Zaten konuşmamda mecbur kalındı ve böyle yapıldı dedim. Stadımızı mimari acıdan eleştiremem zira dış görünümü ciddi şekilde güzel ve zarif bir tasarım olmuş, ülke genelindeki stadlara oranla çok üst standart bir yapı. Hani olur ya insanın içinde ukte kalır ah şuda oluverseydi der, benimkisi o misal.. evet biliyorum mecburen eski açık öyle alçak kaldı. biliyorum keşke 1-2 metre daha yüksek olsaymışta çatı son 4-5 basamakta görünseymiş dememe rağmen 40 santimin bile başımızı ağrıttığını bunların hepsi biliyrum abi, benimkisi eleştiri değil ''keşke''.. Gönül isterdi o saçma yasaklar olmasydı da eski açık, çatı ve kapasite gibi durumları istediğimiz gibi yönetseydik. Kimse yanlış anlamasın stadmız çok güzel biran önce bitmesi ve güzel günler görmek dileğiyle saygı ve sevgi abi... Bu arada bi abimizde yaşca benden büyük ama ismini unuttum konuşmamdan rahatsız olmuş. eski açık ve çatı hakında stadımızı olumsuz gösteriyosun diye. Bu stad sizin olduğu kadar benimde gözbebeğim.
Günaydın
Herhalde bendim kardeşim.
Bak bu yazını çok beğendim.

Her şey böyle iyi giderken, Bu işi çıkaranlar (Yönetim, Mimar, Şirketler vs.) büyük bir helal olsunu hakkediyor bence.
Eleştirmek hepimizin hakkı ama bu stadın neden böyle yapıldığını önce bilip bunu daha iyi yapmak için öneri sunabilmek iyi bir eleştiri olur.