Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZORBEY

Wallpaper

bu resmi biraz daha erken göreydim fanatiğin ana sayfasina iyi giderdi:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Kemal

Eminim ki kötü niyetle yapmamışsınızdır ama rica etsem esprilerinizi başkalarının hassasiyetlerini gözeterek yaparmısınız.

Ne alakası var anlamadım ? Kimin ne hassasiyetine dokunur ki bu laf ? Espri falan da yapmadım bana göre kutsaldir . Kutsal demek illa dini motif içermez , Armamız formamiz kutsaldir deyince noluyo yani hassasiyet mi bozuluyor ?
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 01:10:11 Kemal ]

Çevrimdışı emre1

biz 40 cm yukardayız diye bir ay mühürlü kaldık orda insanlar neden iki metre daha yukarı kalkmıyor
mimarlar becerememiş derse evet gerçekten saçmalamış olurlar senin karşı tribünleri görmenin tek koşulu o tribünlerin
3 sıra eksik yapılması yani kapasitenin 4000 civarı düşmesi neymiş en üst sıradaki foto çekemeyecekmiş
bari alçak yapsaydıkta rahat foto çekebilselerdi

Necmi abi selamlar benim konuşmalarımdan dem vurmuşsun biraz.. sözüm size değil bu stadın mimarına değil falanına filanına değil. Zaten konuşmamda mecbur kalındı ve böyle yapıldı dedim. Stadımızı mimari acıdan eleştiremem zira dış görünümü ciddi şekilde güzel ve zarif bir tasarım olmuş, ülke genelindeki stadlara oranla çok üst standart bir yapı. Hani olur ya insanın içinde ukte kalır ah şuda oluverseydi der, benimkisi o misal.. evet biliyorum mecburen eski açık öyle alçak kaldı. biliyorum keşke 1-2 metre daha yüksek olsaymışta çatı son 4-5 basamakta görünseymiş dememe rağmen 40 santimin bile başımızı ağrıttığını bunların hepsi biliyrum abi, benimkisi eleştiri değil ''keşke''.. Gönül isterdi o saçma yasaklar olmasydı da eski açık, çatı ve kapasite gibi durumları istediğimiz gibi yönetseydik. Kimse yanlış anlamasın stadmız çok güzel biran önce bitmesi ve güzel günler görmek dileğiyle saygı ve sevgi abi... Bu arada bi abimizde yaşca benden büyük ama ismini unuttum konuşmamdan rahatsız olmuş. eski açık ve çatı hakında stadımızı olumsuz gösteriyosun diye. Bu stad sizin olduğu kadar benimde gözbebeğim.   
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 01:17:18 emre1 ]

Çevrimdışı Ermanacer

Icerideki isler ne alemde nekadari bitti nekadari kaldi acaba.  :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

çatı bu fotoda baya havada görünüyor halatları boşluğu alındığında çok alta inmeyecek :ok:
@Efe abi bu fotoda baktığın zaman  borular iskelelerden dolayı yamulmuş duruyor düzeltilecek mi onlar?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu fotoda baktığın zaman  borular iskelelerden dolayı yamulmuş duruyor düzeltilecek mi onlar?
tabi çatı tam salınsın onlarda düzelecek bide dikmeler konacak arka bölüme onlar takılsın net şeklini alır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

tabi çatı tam salınsın onlarda düzelecek bide dikmeler konacak arka bölüme onlar takılsın net şeklini alır
:ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cadavra

catı tam olarak sabitlensın sj lerden kurtulsun o zaman işte tam anlamıyla rahatlıcaz ınsanın aklı kalmıo deil hea su semer kedı yollarına gectık mı artık her gun gozle gorunur bı ılerleme olacak canlı yayın olsun bea artık.

Çevrimdışı Deniz

Koltuk montajinda canli yayın olur muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah vallahi özledik ya
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

Necmi abi selamlar benim konuşmalarımdan dem vurmuşsun biraz.. sözüm size değil bu stadın mimarına değil falanına filanına değil. Zaten konuşmamda mecbur kalındı ve böyle yapıldı dedim. Stadımızı mimari acıdan eleştiremem zira dış görünümü ciddi şekilde güzel ve zarif bir tasarım olmuş, ülke genelindeki stadlara oranla çok üst standart bir yapı. Hani olur ya insanın içinde ukte kalır ah şuda oluverseydi der, benimkisi o misal.. evet biliyorum mecburen eski açık öyle alçak kaldı. biliyorum keşke 1-2 metre daha yüksek olsaymışta çatı son 4-5 basamakta görünseymiş dememe rağmen 40 santimin bile başımızı ağrıttığını bunların hepsi biliyrum abi, benimkisi eleştiri değil ''keşke''.. Gönül isterdi o saçma yasaklar olmasydı da eski açık, çatı ve kapasite gibi durumları istediğimiz gibi yönetseydik. Kimse yanlış anlamasın stadmız çok güzel biran önce bitmesi ve güzel günler görmek dileğiyle saygı ve sevgi abi... Bu arada bi abimizde yaşca benden büyük ama ismini unuttum konuşmamdan rahatsız olmuş. eski açık ve çatı hakında stadımızı olumsuz gösteriyosun diye. Bu stad sizin olduğu kadar benimde gözbebeğim.

Günaydın
Herhalde bendim kardeşim.  :tabe:
Bak bu yazını çok beğendim.  :claps:
Her şey böyle iyi giderken, Bu işi çıkaranlar (Yönetim, Mimar, Şirketler vs.) büyük bir helal olsunu hakkediyor bence.
Eleştirmek hepimizin hakkı ama bu stadın neden böyle yapıldığını önce bilip bunu daha iyi yapmak için öneri sunabilmek iyi bir eleştiri olur.:construction:
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 08:32:31 İhsan ]
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yusuf Tekeli uykun kaçtıysa aç tv izle. Sabah sabah fotoğrafa gel ya....  :steamed: :steamed:

Günaydın millet. Bugün maraton var. Gelecek sene statta bitecek. Bu maratonun kalbi stat olacak. Şöyle bir önemi olacak. Dünyanın önemli şirketlerinden biri bugün 148 çalışanıyla (Fransızlar gitmiş olabilir) katılıyor. Bunların bir kısmı üst düzey yöneticisi. Bu katılanların her biri TOÇEV'e bağışta bulunuyor, personelin yaptığı kadar bağışı şirket de yapacak. On binlerce dolar bağış toplanacak bugün. Bunun gümbürtüsü olacak. O reklamın kalbinde seneye Vodafone ve Beşiktaş birlikte anılacak. Bunlar önemli reklamlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trt Spor da Vodafone Arena yı gösteriyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Günaydın arkadaşlar.. Uzun halatlar takıldımı bilginiz var mı?  :iblush:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz seni üzecem ama bundan sonraki canlı yayın olursa BJK TV 'den sonra da Lig TV'den olur. Belki TİVİBU dan da olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

bu isveç danimarka maçındaki frends arena tam hayalimdeki stad ahmetx daha öncede koymuştu 3 katlı stadları çok beğeniyorum ama bu stad aralarındaki en iyisi isveç harika stad yapmış :)
Kesinlikle katılıyorum çok güzel stad olmuş bizde koltukları böyle simsiyah yapsak süper olur :)

Çevrimdışı Efe

Günaydın arkadaşlar.. Uzun halatlar takıldımı bilginiz var mı?  :iblush:
uzunlar takildi v halatlara devam ediyorlar hafta ici biter diye dusunuyorum sonrasinda celik montaji baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Koltuklar ne zaman başlar tahmini olan var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

uzunlar takildi v halatlara devam ediyorlar hafta ici biter diye dusunuyorum sonrasinda celik montaji baslayacak
Sağolasın @Efe V halatlar takıldıktan sonra 2. halkanın halat dikmeleri takılır diye düşünüyorum 2. halka biraz desteksiz duruyor ondan sonra uzun çelikler ne dersin.

Çevrimdışı Efe

Sağolasın @Efe V halatlar takıldıktan sonra 2. halkanın halat dikmeleri takılır diye düşünüyorum 2. halka biraz desteksiz duruyor ondan sonra uzun çelikler ne dersin.
olabilir yada birlestirip oye takacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çatıyı tutan siyah kolonların ayaklarındaki vidalar paslanmış.Böyle kalırsa onların pası yapılacak küfekileri boyar.Prekastlarda da şu an çok pas lekesi oluşmuş...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle katılıyorum çok güzel stad olmuş bizde koltukları böyle simsiyah yapsak süper olur :)
Çatal Merdiven :D :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Baskan stadyum ile ilgili bilgiler verecektir.

Su ana kadar tesislerle ilgili mukemmel gelismeler paylasti.ellerine kollarina saglik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Baskan stadyum ile ilgili bilgiler verecektir.

Su ana kadar tesislerle ilgili mukemmel gelismeler paylasti.ellerine kollarina saglik..

Evet tesisler çok güzel olacak, Pendik, Şan Ökten, Akatlar falan. Bir de basketbol salonunu gösterirlerse  :bandit: :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler