Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875108 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

içeride işler ne durumda ?
yetişebilir mi 6 aya ? :alala:
başkan 2 aya bitiricez diyor  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Bu stada şampiyon gelen td ne kutsal bir td dir , bu stada şampiyon giren futbolcu ne kutsal bir futbolcudur.

Bu cumlelerin orjinali FSM ye söylenmişti degil mi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

ysariusta

• Ziyaretçi

@Ekrem @ZEKI rica ederim. Son kez gidip çektim. Havalar bozacak bir haftaya. Çatı da bitince dışarıdan bir anlamı yok. İşler nasıl gidiyor diye biraz detay fotoğraflar olsun istedim. @SDemirsoy Süzer'e çıkarmazsa beni biraz zor artık.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı heart

çok çok zor 2 aya bitmesi.
daha ytong geliyor stada. geçen gün çekilen fotolarda da görülüyordu duvar örme işi devam ediyor. ayrıca bir çok duvarın sıvası atılmamış. daha çok iş var içeride.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

bu çatı olduğundan biraz daha havaya mı kalkmış ne sanki ilk günden daha havada geldi bana  :alala: @FARUK bi baksana sende şuna
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu çatı olduğundan biraz daha havaya mı kalkmış ne sanki ilk günden daha havada geldi bana  :alala: @FARUK bi baksana sende şuna
Bence V halatlarını rahat takabilmek için biraz fazla kaldırdılar sonra V halatları bitince yerine indirecekler  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ysariusta

• Ziyaretçi

çok çok zor 2 aya bitmesi.
daha ytong geliyor stada. geçen gün çekilen fotolarda da görülüyordu duvar örme işi devam ediyor. ayrıca bir çok duvarın sıvası atılmamış. daha çok iş var içeride.

O kısımların statla bir bağlantısı yok ki. O kat olmadan da açabilirsin. Bizim işimiz taraftar dolaşım alanları, localar ve soyunma odaları. Benim bildiğim kadarıyla zaten o sıvasız alan çok az bir bölüm. Muhtemelen kulüp binasının taşınacağı bölüm oralar.

Çevrimdışı Efe

çatı bu fotoda baya havada görünüyor halatları boşluğu alındığında çok alta inmeyecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bence V halatlarını rahat takabilmek için biraz fazla kaldırdılar sonra V halatları bitince yerine indirecekler  :)
zaten olması gereken oydu mantık olarak çatının yerine oturuşu buna dayanıyor zaten v halatları ve uzun 2 halatı tak ve strand jacklerdeki gücü kademeli bırak aynen bu şekilde yapılıyor şuan için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Kullanilacak malzeme Atex 5000TRL, uygulayici firma Valmiera Glass, kesinlesmis bilgi bu mudur acaba? @ahmetx
evet atex 5000 trl ,şeffaf kısmın malzemesini bilmiyoruz muhtemelen konyadakine benzer olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Evet efe bitti dedikten sonraki gün de biraz kalktı sanırım orta halatlar zorlayınca

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

eski açık arka kısım haricinde  ocak-şubat aylarında iç kısımın bitmesi bekleniyor bizim için iç kısım değil çim ve drenaj önemli artık antalya komple çimi değiştiriyor biz yapmışken en iyisini yapıyoruz 70 günde bitirecekler ama maç oynanacak güne karar verecek kişi fikret başkan açıkçası stadı 19.03.2015 günü açar mı orasını bilemem ben açmayacağını düşünüyorum 19.03 günü stad bitmiş görünecek ama açılmayacak bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Localar ve loungelerin mobilyaları nurus tan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bu isveç danimarka maçındaki frends arena tam hayalimdeki stad ahmetx daha öncede koymuştu 3 katlı stadları çok beğeniyorum ama bu stad aralarındaki en iyisi isveç harika stad yapmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Mayıstan erken açılmaz stad ,en güzeli ağustos.

Çevrimdışı BlackEagle26

Konya stadinin membranini Mehler yapmış ama şeffaf olan kısım değil galiba

Çevrimdışı idilahmet

Bu stada şampiyon gelen td ne kutsal bir td dir , bu stada şampiyon giren futbolcu ne kutsal bir futbolcudur.

Eminim ki kötü niyetle yapmamışsınızdır ama rica etsem esprilerinizi başkalarının hassasiyetlerini gözeterek yaparmısınız.

Çevrimdışı Yalçınn

çatı bu fotoda baya havada görünüyor halatları boşluğu alındığında çok alta inmeyecek :ok:

Sj olmayan halatın orada ring kısmında yukarı doğru bir esneme olmuş umarım bir problem olmaz. Gerçi gerdirme oldugunda düzelecektir sanırım.

Çevrimdışı FARUK

Sj olmayan halatın orada ring kısmında yukarı doğru bir esneme olmuş umarım bir problem olmaz. Gerçi gerdirme oldugunda düzelecektir sanırım.
Aynen şuan 40 noktadan sj ler taşıyor  halatlar bağlanıp sj ler bıraktıkça diğer 2 halata da yük binecek 42 noktaya çıkacak  ve orayı bir miktar dışarı çekecek o zaman düzelecektir

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar, çatı Yunus'un resimlerinde gördüğümüz çapraz halat boşlukları kadar mı aşağıya inecek? 1 ya da 1,5 m iner gibi görünüyor resimlere göre, yanlış mı değerlendiriyorum?

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar, çatı Yunus'un resimlerinde gördüğümüz çapraz halat boşlukları kadar mı aşağıya inecek? 1 ya da 1,5 m iner gibi görünüyor resimlere göre, yanlış mı değerlendiriyorum?
yaklaşık 1 metre inecek gibi abi tabi tam nasıl olacak bende merak ediyorum açıkçası  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi sozkul

yaklaşık 1 metre inecek gibi abi tabi tam nasıl olacak bende merak ediyorum açıkçası  :)

Belki bir sürpriz yapıp çaprazları taktıktan sonra kanca nın içindeki halatı çektirip kısaltmanın yolunu bulurlar çatı olduğu yerde kalır  : :icool: