Özür dilenecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.Ben daha önce fikrimi belirttim sadece karşı tribünü göremicez dedim birisi çıktı siz maç izlemeye mi geliyorsunuz yoksa tribünü mü dedi.Ben karşılık verip konuyu uzatmak istemedim çünkü bende cevap versem konu uzayacak böyle böyle.Bu sefer espirili bir dille söyledim fikrimi.Ben herkesin fikrini görüşüne yorumuna saygı duyuyorum.Seviyesiz bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.Benim büyüğüme küçüğüme her zaman saygım vardır.Siz olayın başını bilmediğiniz için direk bana yükleniyorsunuz ama olsun önemli değil.
Ben cusedofdragon arakadaşımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum, gerçi kendi adıma bu

gülen adam emojisinden hiç hoşlanmadım, biraz alay ader bir havası var kabul ama ben hoşlanmıyorum sanki biraz dikkatsiz kullanılıyor. Sorun şu, kendi adıma buna benzer yorumlara daha önce hiç böyle sert çıkıldığını görmedim, biraz orantısız güç kullanıldı. Biraz yaşı genç diye mi acaba?
@Necmi, maçı seyretmeye gidiyoruz kabul ama orası bir eğlence alanı ve bu alanın oyuncularından biride seyirciler, mesela o liverpool maçındaki tezahüratı bütün seyircileri görerek, o atmosferin bütünüyle içinde hissederek görme arzusu neden saçma oluyor onu anlamadım, ayrıca senin için çok önemsiz olan birşey bir başkası için daha önemli olamaz mı?