Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar membrian+ışıklandırma+ses sistemi ne ne zaman başlanır?
Kedi yolları bittikten sonra
membrana bir kenardan başlarlar belki ama belli olmaz
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı canergiray77

@Efe sana bir sorum olacaktı, biliyorum belki çok sorular sordum engelli tribünüyle ilgili kafanızı ağrıttıysam özür dilerim şimdiden."bulduğum 1 en net foto bu eski ama " merdivenlerin en ust kısmı dimi eğer öyleyse acaba 2. fotoda ki gibi böyle bir seyir açısı olabilir mi ?  shaktar stadı shaktar tribünü sanırım burası.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cisse557

bana da öyle geliyor gerçekten... dürüst olmak gerekirse torku arenayıda beğeniyorum ben :tabe: @cisse557

Ben de beğeniyorum diğer statlar iyy berbat olmuş anlasilmasin sayın renkli arkadaşlar takip ediyorlardır büyük ihtimal hadi lan ordan demesinler :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kooj89

Stad inşaatı  çok hızlandı.Heyecan bastı iyice.
^                                                                                     

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kedi yollarıda sandığımın tam tersi hiç zorlamıyor.Yoksa bizim emekçilermi hamaratlı  :evillol: :evillol: :lol: :lol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Arkadas ben yeniinonunun attigi resme bakip bakip duruorum doyamiorum sewgilimin yuzune bu kadar bakmiorum bea sizede oluo mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Kedi yollarıda sandığımın tam tersi hiç zorlamıyor.Yoksa bizim emekçilermi hamaratlı  :evillol: :evillol: :lol: :lol:

Bizim çatı lego gibi o yüzden :) Bir zorlarsa mebran zorlucak gibi bakalım.

Bizim çatı lego gibi o yüzden :) Bir zorlarsa mebran zorlucak gibi bakalım.
İnşallah ben membranında sıkıntı çıkaracağını düşünmeyenlerdenim.

Çevrimdışı TTurk

Bu işlemleri yapabilmek için çatıya kediyolu dediğimiz yürüyüş platformları monte ediliyor.
Butun bu ekipmanlar kedi yollarina nasil cikartilacak ?

Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyesi canlı yayını kesmiş.Geçen haftaki çıkan fotoğaflar yüzünden galiba.Hani tam bitmeden açıldı muhabbeti varya o sebepten ötürü kesilmiş canlı yayın.Stad dışı canlı yayın bile kesilmiş :tabe:

Çevrimdışı TTurk

Onları küçük vinçler yapacak.
En kucuk araba bile yaklasik 1 ton. O yukseklige kadar uzayacak boom'u olan vinc en iyimser tahminle 5 ton falan olur. Bana mantikli gelmedi kucuk vinc...

Çevrimdışı Efe

@Efe sana bir sorum olacaktı, biliyorum belki çok sorular sordum engelli tribünüyle ilgili kafanızı ağrıttıysam özür dilerim şimdiden."bulduğum 1 en net foto bu eski ama " merdivenlerin en ust kısmı dimi eğer öyleyse acaba 2. fotoda ki gibi böyle bir seyir açısı olabilir mi ?  shaktar stadı shaktar tribünü sanırım burası.
hemen hemen boyle olacak yeni acik altkat son sira yani 26. diradan sonra sizin sira basliyor 27.sira engelli tribunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Şöyle bir şey yaptım eksikleri görebilmek açısından. Hatam olduysa affola...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı samet-53

Yapılan herhangi bir stada bakıyorum sonra bir başkasına daha bakıyorum. Sağdakine de bakıyorum soldakine de. Yok arkadaş hiç bir stat bizimkinden güzel görünmüyor gözüme. Bu kadar çok sahiplendigim için kuzguna yavrusu kartal mi görünüyor yoksa gerçekten de çok iyi bir stat mi yapıyoruz artık bilemiyorum objektifligimi yitirdim.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence Türkiye'nin gelmiş, geçmiş ve gelecekteki en güzel stadı yapıyoruz. Bu konuda hiç objektif olamıcam malesef bizimkinden daha iyisi anca 2100'de falan yapılır onuda yine biz yaparız :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı TTurk

bence Türkiye'nin gelmiş, geçmiş ve gelecekteki en güzel stadı yapıyoruz. Bu konuda hiç objektif olamıcam malesef bizimkinden daha iyisi anca 2100'de falan yapılır onuda yine biz yaparız :D
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Türkiye değil Dünyanın en iyi 5 stadının içinde bir stad :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı asyakartalı

Eger membran icin vincler disaridan calisacak ise, aydinlarma, isitma, ses, wifi vb gibi gerekli ekipmanlar catiya nasil cikartilacak? Onlar da mi disaridan yapilacak? Bilgisi olan???

kediyollarına tribünlerin en üstlerinden geçiş olucak aynı kediyolu ile.oralardan yürüyerek takıcaklar o malzemeleri.

Çevrimdışı ozan062

gsnin stadındada vardı bu sekilde izleme acısı yani bizdede olacaktır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Kedi yolu dediğimiz şey nedir ya biri resimde gösterebilir mi?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

Şöyle bir şey yaptım eksikleri görebilmek açısından. Hatam olduysa affola...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım  :kop: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı heart

çatıya ağırlık bağlanacaktı.
ondan vaz mı geçildi ?  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...