Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@ahmetx @Efe @FARUK   yeni açık yükseltildiğinde ( Nasılsa yükselecek ) bu yükselme betonarme - prekast falan mı olacak yoksa çelik konstrüksiyon mu olacak .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı empisayn

Toplam 42 Ördek Patisi takılacak dimi?

eski türkçe ile başlayan maceran '' membranizasyon '' ile devam etti , ördek patisi benzetmenle de son demlerinde . merak etme yarın hürriyet , ertesi hafta da ntv spor sabah servisi programındasın .  :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

@ahmetx @Efe @FARUK   yeni açık yükseltildiğinde ( Nasılsa yükselecek ) bu yükselme betonarme - prekast falan mı olacak yoksa çelik konstrüksiyon mu olacak .
yeni değil eski açık abi arka bölümde tabliye altında 3. kolonlar var o kolonların üzerine çelik kolon atılabilir aslında çok basit bir işlem bi kaç haftada halledilir diye düşünüyorum iş sadece izin almaya bakıyor .
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Toplam 42 Ördek Patisi takılacak dimi?

hayır 40 tane takılacak 2 tane çok uzun oluklu boru 40 tane uzun oluklu boru  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

yarın kalan 10 dikine boruyu takmaya başlarlar 1 gün onlara yoğunlaşıp bitirseler aslında 2 paletli reyiz çok iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Paylaşıldımı bilmiyorum birçok sayfaya baktım göremedim Mir Ofis Sabırsızlanıyoruz diye paylaşmış.
İyi Günde Kötü Günde

Paylaşıldımı bilmiyorum birçok sayfaya baktım göremedim Mir Ofis Sabırsızlanıyoruz diye paylaşmış.
Bizde sabırsızlanıyoruz :halay: :halay:

Çevrimdışı Anıl

Biz de biz de :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

bizde sabırsızlanıyoruz :D

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

ne malzemesi bunlar acaba ?  :S

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı onurturan

koltuk  :D
Koltuk isi cok daha heyecanliymis vallahi.. çim de böyle olacak.. uykusuz geceler baslasin.. :halay:

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı BJKTÜRK23

beyler, ördek patisi ne oluyo?

Çatıdaki 3 lü borular tripot gibi kaz ayağı gibi vs benzetilebilir
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tguesbb

Uzun zamandıe girmemiştim bu denizbank spor toto vs reklam anlaşmaları sonucu trübünlere isimlerinin yazılması olayının gerçekliği nedir bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı iyimserure

semer montajına tüm iskeleti bitirince mi geçerler acaba, yoksa yavaştan bir kenardan takılmaya başlanır mı?

Çevrimdışı ZORBEY

bu yorumu görünce aklıma yol olayı geldi adam o zamanlar 3-4 şerit yapınca uçak mı geçireceksin ordan demişler ya...ileri görüşlülük önemli tabi

Menderes Deniz baykal:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı osman1903

uzun süredir göremedim noldu bizim bu koltuk işi pikselli mi hala?