Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5999991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

tribün çıkışına gri renk korkuluk takılmış

Çevrimdışı Efe

ikinci halka çarşamba günü bitecekmiş ondan sonra motorları takılıp kaldırılacak başka bir işlem yokmuş
diğer işler çatı kalktıktan sonra yapılacak motorda tahminim seninkiyle aynı ortalama 3 S.jacklara bir motor gibi konacak sanırım
13-14 tane olur. @Erhan
motorlar kac gun alacak acaba 10 gune biter insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

SJler bitti dedin motorları yerlerine konup devreye alınacaklar galiba.Şu an 5 adet gözüküyor kirişlerin üstünde.8 9 daha koyulmasını bekliyorum ben.

2.halka biter büyük ihtimal yarın.Çapraz halatlar gerilecek.Başka bi işlem yapılmıcaklarsa son ayarlamalar kalıo gibi.

evt bugun bitidiler saat 5.20de paydos ettiler isciler elleriyle tek tek gerdirdiler halatlari zor is ayrica kolonlarda bordo rengi celikler vardi onlarda sokulmus suan kolonlar kirislerle sabitlendikten sonra onlarada ihtiyac kalmamis kolinlar alta uste esneyecek sekilde tasarlanmis bugun dikkatlice inceledim cati ruzgarda eseneyecek ve tehlikeden uzaklasacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

motorlar kac gun alacak acaba 10 gune biter insallah

1 2 günlük iş bence
  Tahmini 8 9 SJ motoru konucak.Elektrik bağlantısı yapılacak.SJ motor arası yağ bağlantısı yapılacak o kadar.

40ının bir senkron çalışması için bi çalışma yapılmalı tabi.Otomasyon olucak mı yoksa manuel mi çalışacak görücez.

Çevrimiçi Necmi

son 5 senede ben derbi galibiyeti hatırlamıyorum belki daha da fazla.
şu kadro vodafone arenada bile oynasa yine yenebileceğimizi düşünmüyorum.
bu senede derbilere -6 puan yazabilirsiniz.
boşuna gerilmeyin ilk yarı deplasmanda olsun diye.
bence şampiyon olacağımız fikstür çıksın yeterli...

:evillol: :evillol: :evillol:   @ahmetemre

Çevrimdışı warofpoet

herkese günaydın.. geçen sene bu tarihlerdeki resme bakıyorum da baya yol almışız aslında o kadar soruna rağmen. Çatının kalkıp saha içinin temizlenip çime başlanmasını dört gözle bekliyoruz artık..  :halay: :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 08:53:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yavru kartalken yazılanlar beni bağlamaz :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı attila_metu

herkese günaydın.. geçen sene bu tarihlerdeki resme bakıyorum da baya yol almışız aslında o kadar soruna rağmen. Çatının kalkıp saha içinin temizlenip çime başlanmasını dört gözle bekliyoruz artık..  :halay: :halay: :halay:

Göstermeyin şu eski fotoğrafları. İçim kararıyor valla. kolon, testere kiriş, rampa...
yeni açık arka taraf ömrümü yedi.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 08:56:09
Resmen birbirimizi kandırıyoruz çatı kalkacak, çim gelecek ve stad açılacak diye.
İç kısımlar biteli aylar oldu ama 1 arpa boyu ilerleme yok abi, şu aşağıdaki resimler gibi alan tonla var, ortada daha 1 tane göstermelik loca haricinde loca yok. Burada herkes birbirini gazlıyor ve kandırıyoruz birbirimizi.
Kimse birbirini kandırmasın, bu stad seneye açılışa anca, bütün hevesim kaçtı artık.

(İnşallah martta açılır ve g.. olurum)
@Necmi abi fav a atıp bekletiyor benim taa temmuzda yazdığımı getirdi :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet92

İçerlerde zemin kaplaması yapılacak mı?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2015, 09:15:04
catı projesinde altta ve üstte olmak üzere 2 kesit var
üstteki transvers kesit yazan kapalı numaralı arası çizilen düzlemi gösteriyor yani numaralı ve kapalıdaki ortadaki çelikler
alttaki longitudinal kesit yani yeni açık eski açık arası düzlemdeki kesit oda ordaki imalatı gösteriyor
üstte halat üzerine çelik aksam için çapraz desteklerinde oldugu görülüyor ben fotoda mavi ile işaretledim 2 numara ile
o şekilde capraz baglantı olacak olanların halat üzerindeki baglantı parçası daha farklı ayrıca o halatların baglandıgı üst kattaki çelik parçadanın üzerinde 2 tane baglantı bölgesi var 2. fotoda üst katta mavi ve kırmızı ile işaretlenen arasındaki farkı görebilirsiniz
Bu şekilde olanlar, fotolardan göründügü kadarıyla kapalı ortasının sagında ve solunda 2 şer tane olmak üzere 4 tane
Buna numaralıda eklenince 8 tane oluyor.bunlar projede üstte görülen çapraz baglantısıda olanlar
geri kalanlarında ise kırmızı ile işaretlenenler gibi tek baglantı bölgesi var yani proje çiziminde altta görülen çapraz baglantısı olmayanlar
:psss: :psss: :psss:
devrelerimiz yandı yine :alala:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese Beşiktaş Tadında Günaydın

2.Çember bitmiş diyolaaa doğru mu?  :ebebe: :super: :sevinc

Ayrıca bu yağmuru,çamuru vs gibi doğal durumlar çalışmaları yavaşlatmaz mı? :alala:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

Çevrimdışı Serdar

:evillol: :evillol: :evillol:   @ahmetemre

@Necmi  Abi sen gece uyumazmısın abi. Korkutuyorsun beni walking dead misin , kont dracula mısın? Zaten gündüz maçlarına da gitmiyormuşsun  :saeek:

Çevrimdışı warofpoet

Allah kolaylık versin çatıda çalışmak zor iş hem yüksek hem de rüzgar var bayraktan anlaşıldığı üzre.. üstelik yağmurlu bir hava . Kazasız belasız sorunsuz yürüsün inşallah işler..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Planlara göre boyuna kesit hariç çatı halat ve boruların kirişe bağlantısı bu şekilde olacak @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Feci bir firtina var suan..

Kaza olmaz inşallah en çok paletlilerden korkuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

bizim iç mimarlar antalya stadına bakıp umarım pikselden vazgeçerler en azından üst katta .

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim iç mimarlar antalya stadına bakıp umarım pikselden vazgeçerler en azından üst katta .

Ne pixel olayı mimarlar da fantazi arıyorlar yap işte fulle siyahı olsun birsin ne güzel  :ishock:

Çevrimdışı ahmetx