Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5999980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekrem

@turu1907 instagram hesabından alıntıdır. 2 saat önce eklemiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

bunlar kaynak izi mi?
montajdan sonra kaynak yapılmış olabilir mi?

kaynak izi.

Çevrimdışı Karabay

Ben hala böyle bişi olacağını düşünüyorum
böyle bir bağlantı yaparsan, çatı çekilmeye başlandığında halatlar ile çatı iskeleti arasındaki açı artacaktır ve çatıyı çektikçe bu halatların boyunu uzatman gerekecektir. uzatamayacağına göre pek mümkün görünmüyor.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 19:55:16 Karabay ]

Çevrimiçi Necmi

böyle bir bağlantı yaparsan, çatı çekilmeye başlandığında halatlar ile çatı iskeleti arasındaki açı artacaktır ve çatıyı çektikçe bu halatların boyunu uzatman gerekecektir. uzatamayacağına göre pek mümkün görünmüyor.
yoo onlar mafsallı olduğu için halatlar gerildikçe yerine gelir.
sonuçta tam yerlerine bağlandığında sorun olmaz mesela öndeki kolonlarda
şu anda açısı bozuk duruyor kalktıkça gerçek yerine oturur.

Çevrimdışı Karabay

yoo onlar mafsallı olduğu için halatlar gerildikçe yerine gelir.
sonuçta tam yerlerine bağlandığında sorun olmaz mesela öndeki kolonlarda
şu anda açısı bozuk duruyor kalktıkça gerçek yerine oturur.
masval ne abi :) gerildikçe nasıl yerine gelecek anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

masval ne abi :) gerildikçe nasıl yerine gelecek anlamadım.
dirseğin gibi düşün bağlı ama oynak :D

Çevrimdışı CanEmre

kaynak izi.
kaynak varsa ben tatmin oldum.  :D
daha boruya halata gerek yok.
Böyle çeksinler kuş gibi kalkar havaya  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı empisayn

Merhaba bayadır stat başlığına giremedim yogunluktan.

-Koltuk dizaynı belli oldu mu ?
-Çatı membran kaplaması en son atex di herhangi bir değişme oldu mu ? (Akustik özelliği var mı?)
-Vodofone arenada 4G yerine 4.5G ye revize edilme durumu olabilir mi ?

Emri vaki gibi oldu kusura bakmayın cevap vereceklere şimdiden teşekkürler :)

vodafone '' 2 sene bekleyip direk 5G'ye geçelim '' diye açıklama yapmış  :evillol:

yanlışım varsa düzeltin koltuk dizaynı net değil piksel deniyor da inşallah olmaz . stadta konser vb. durumlar olacağı için akustik konusunda sıkıntı çıkarmayacak hatta taa geçen seneki ilk buluşmalardan birinde mabet abi ''kendinizi yeni bir desibel rekoruna hazırlayın '' diyerek müjdeyi vermişti :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı LeonarT

Resmen birbirimizi kandırıyoruz çatı kalkacak, çim gelecek ve stad açılacak diye.
İç kısımlar biteli aylar oldu ama 1 arpa boyu ilerleme yok abi, şu aşağıdaki resimler gibi alan tonla var, ortada daha 1 tane göstermelik loca haricinde loca yok. Burada herkes birbirini gazlıyor ve kandırıyoruz birbirimizi.
Kimse birbirini kandırmasın, bu stad seneye açılışa anca, bütün hevesim kaçtı artık.

(İnşallah martta açılır ve g.. olurum)

Çevrimdışı asi_kartal

vodafone '' 2 sene bekleyip direk 5G'ye geçelim '' diye açıklama yapmış  :evillol:

yanlışım varsa düzeltin koltuk dizaynı net değil piksel deniyor da inşallah olmaz . stadta konser vb. durumlar olacağı için akustik konusunda sıkıntı çıkarmayacak hatta taa geçen seneki ilk buluşmalardan birinde mabet abi ''kendinizi yeni bir desibel rekoruna hazırlayın '' diyerek müjdeyi vermişti :D

Saol kardeşim ama o günden bugune çatı malzemesi en az 10 kere değişmiştir  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

catı projesinde altta ve üstte olmak üzere 2 kesit var
üstteki transvers kesit yazan kapalı numaralı arası çizilen düzlemi gösteriyor yani numaralı ve kapalıdaki ortadaki çelikler
alttaki longitudinal kesit yani yeni açık eski açık arası düzlemdeki kesit oda ordaki imalatı gösteriyor
üstte halat üzerine çelik aksam için çapraz desteklerinde oldugu görülüyor ben fotoda mavi ile işaretledim 2 numara ile
o şekilde capraz baglantı olacak olanların halat üzerindeki baglantı parçası daha farklı ayrıca o halatların baglandıgı üst kattaki çelik parçadanın üzerinde 2 tane baglantı bölgesi var 2. fotoda üst katta mavi ve kırmızı ile işaretlenen arasındaki farkı görebilirsiniz
Bu şekilde olanlar, fotolardan göründügü kadarıyla kapalı ortasının sagında ve solunda 2 şer tane olmak üzere 4 tane
Buna numaralıda eklenince 8 tane oluyor.bunlar projede üstte görülen çapraz baglantısıda olanlar
geri kalanlarında ise kırmızı ile işaretlenenler gibi tek baglantı bölgesi var yani proje çiziminde altta görülen çapraz baglantısı olmayanlar

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 20:47:45 FARUK ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Resmen birbirimizi kandırıyoruz çatı kalkacak, çim gelecek ve stad açılacak diye.
İç kısımlar biteli aylar oldu ama 1 arpa boyu ilerleme yok abi, şu aşağıdaki resimler gibi alan tonla var, ortada daha 1 tane göstermelik loca haricinde loca yok. Burada herkes birbirini gazlıyor ve kandırıyoruz birbirimizi.
Kimse birbirini kandırmasın, bu stad seneye açılışa anca, bütün hevesim kaçtı artık.

Martta iç dış şekillenmiş olur ama Mart'ta bitmez. İyimser olarak Mart denilebilir ama Mayıs'tan evvel açılması mümkün değil.

Bu arada arpa boyu yol alınmamış dedin ve onca işi görmezden geldin hiç hoş olmadı :)

R.S. de içerde o kadar işçi fayans döşüyor tac mahal ortaya çıkabilir falan diyordu aklınca tayfasını güldürüyor. Başkan adayı olup başkanı yereyim derken içerde o kadar işçinin emeğini fayans döşemek olarak tasvir etmişti. Sonra da ben tabana inerim tabandan başlarım diyor.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 20:44:52 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı FARUK

o kısım stadın en alt katı yani taraftarın dolaşım alanı olmayan bir kısım
diger katlarda ilerleme nin daha fazla olması gayet dogal

Çevrimdışı Ersoy

Olimpiyat stadının çimini kim yaptı acaba güzel olmuş :D

Hadi çim düzeldi iyi de tezahüratlar yine duyulmuyor. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

yarin yagmur yagmazsa takilacak 3 enine boru var 2 tanesi yerde hazir ara bolumleri sari vinc tek tek birlestiriyor diger 2 li takilacak 3 enine boruyu paletliler takiyor calisma olursa yarin 2 tanesi daha takilir ertesi gunede biter zaten hava şartlarina bagli bugun strand jacklerin ince halatlarini gerdiriyorlardi el gucuyle cekip gerdiler ve bitirdiler 40 strand jack hazir ama motor baglantilari daha yapilmamis gibi gordum ayin 10 a kadar bitirirler insallah baglantilarida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

üstteki transvers kesit yazan kapalı numaralı arası çizilen düzlemi gösteriyor yani numaralı ve kapalıdaki ortadaki çelikler
alttaki longitudinal kesit yani yeni açık eski açık arası düzlemdeki kesit oda ordaki imalatı gösteriyor
üstte halat üzerine çelik aksam için çapraz desteklerinde oldugu görülüyor ben fotoda mavi ile işaretledim 2 numara ile
o şekilde capraz baglantı olacak olanların halat üzerindeki baglantı parçası daha farklı ayrıca o halatların baglandıgı üst kattaki çelik parçadanın üzerinde 2 tane baglantı bölgesi var 2. fotoda üst katta mavi ve kırmızı ile işaretlenen arasındaki farkı görebilirsiniz
Bu şekilde olanlar, fotolardan göründügü kadarıyla kapalı ortasının sagında ve solunda 2 şer tane olmak üzere 4 tane
Buna numaralıda eklenince 8 tane oluyor.bunlar projede üstte görülen çapraz baglantısıda olanlar
geri kalanlarında ise kırmızı ile işaretlenenler gibi tek baglantı bölgesi var yani proje çiziminde altta görülen çapraz baglantısı olmayanlar

Yine iyi yakalamışsın @FARUK iyi tespitler  :claps:

Ayrıca bu şekilde çatı havaya kalkar mı sence

Çevrimdışı Oktay

@FARUK yedin bitirdin beni... bu ne kardeşim senin yazılarını okurken resmen ve fiilen beynim sulanıyor, bunun halk dilinde basit bi anlatım tarzı yokmu :D :D :D :D

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Erhan

@FARUK yedin bitirdin beni... bu ne kardeşim senin yazılarını okurken resmen ve fiilen beynim sulanıyor, bunun halk dilinde basit bi anlatım tarzı yokmu :D :D :D :D

Yeniinönü fotosu üstünde gösterdim bişiler canlanır zihninizde

Çevrimdışı Efe

Cati ne zaman kalkmaya baslar ?
ekim ayı ortasına kadar kalkması gerekiyor işler bitmek üzere başka bi aparat falan takılmayacaksa tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

görsellerle desteklemeye çalışıyorum abi   :iblush:

Çevrimdışı Erhan

ekim ayı ortasına kadar kalkması gerekiyor işler bitmek üzere başka bi aparat falan takılmayacaksa tabi

SJler bitti dedin motorları yerlerine konup devreye alınacaklar galiba.Şu an 5 adet gözüküyor kirişlerin üstünde.8 9 daha koyulmasını bekliyorum ben.

2.halka biter büyük ihtimal yarın.Çapraz halatlar gerilecek.Başka bi işlem yapılmıcaklarsa son ayarlamalar kalıo gibi.

Çevrimiçi Necmi

söylediklerini bu resimdenmi çıkarttın şimdi orası otopark zaten oraya yapılacak olan şey kolonlara işaret koymak başka bir şey yok yani isterlerse orayı bir hafta sonra hazır hale getirirler gidip gördünmü göstermelik bir loca var diyorsun benim bildiğim göstermelik 5-6 tane loca var değişik renklerde yapılmış :D
kimse kimseyi kandırmıyor zaten her kes fikrini söylüyor orda 5 yıldızlı otel yapılmıyor işin alt yapısı bitmiş elektrik mekanik bitmiş yürüyen merdivenler takılmış asansörler bitmek üzere merdiven döşemeleri yapılıyor iç duvarların taş kaplaması yapılıyor bunlar final işleri ama işi çok varmış gibi gösteren tavanların yapılmamış olması bütün bağırsaklar dışarda bu gün tavanları kaplamaya başlasalar bir anda işi bitmiş görünür bu sadece algı yanılması işin ağır yük kabul edilen %80 i bitmiş durumda bundan sonrası malı getir yerine monte et iş bitsin ve bunun içinde 120 gün var final işleri deli hızlı olur her gün göz değişimi farkeder o noktaya gelindiğinde insanlar diyecekki bak istenirse hızlı çalışılıyormuş ama aslı öyle değil sadece yapılan iş görünüyor olacak @LeonarT biz zaten söylemiştik prekast montajından sonra işlerin çok yavaş gittiği söylenir insanlara hiç ilerlemiyormuş gibi görünür sonra ilerde bir bakmışsınız iş bitmiş

Çevrimiçi Necmi

SJler bitti dedin motorları yerlerine konup devreye alınacaklar galiba.Şu an 5 adet gözüküyor kirişlerin üstünde.8 9 daha koyulmasını bekliyorum ben.

2.halka biter büyük ihtimal yarın.Çapraz halatlar gerilecek.Başka bi işlem yapılmıcaklarsa son ayarlamalar kalıo gibi.

ikinci halka çarşamba günü bitecekmiş ondan sonra motorları takılıp kaldırılacak başka bir işlem yokmuş
diğer işler çatı kalktıktan sonra yapılacak motorda tahminim seninkiyle aynı ortalama 3 S.jacklara bir motor gibi konacak sanırım
13-14 tane olur. @Erhan