Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6004376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetthedum

Halkanın bitmiş halinin üstten fotoğrafı olaydı iyiydi.

Milat bu...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı empisayn

cam yapılırsa sanırım bu videodaki gibi olur kolay kolay kırılmaz yani   :claps:

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Gomez_33

bayramdan bi 10-15 gün sonra anca hazır olur gibi görünüyor
Teşekkürler hocam  :ok:

Çevrimdışı heart

Canlı yayın yoksa haber 1903 var deyip dronelarla çekim yapanlar yönetimi eleştirenler içimizdeki irlandalılar nerede acaba?

Takip ediyorlardır umarım burayı. Ama bitmiş işleri göstermek onların işi değil. Nerede yarım iş var anca orada bitiverir hepsi.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı dropoon

sütunlar arası cam olmaz orda bana göre demirli iyiydi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

paylaşacak bir şey yok içimden bir ses üstler siyah altlar beyaz diyor arada pikselli geçiş :D
Pixel :akuma: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :duman: :duman: :pissed: :iohmygod: :iohmygod:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Çember kapanmış, hayırlı olsun. İnşallah kasım sonuna doğru çim başlamış olur. Az önce fotoğraflara tekrar baktım. Gerçekten korkutucu bir stad yapılıyor. Tribünler çok dik, tribün sahaya inecekmiş gibi duruyor.

@Ekrem @keremfrat1  çok teşekkürler çemberimiz hayırlı olsun. Keremin ilk 5 fotoğrafında yalnız en dış halkada semer bağlantı yuvası
gördüm. @Efe hocam elf gözlerin ne der :D
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 21:29:10 Ümit Marmaris ]

@keremfrat1 @Ekrem elinize saglik müthiş fotolar :ok: :super:
@Necmi abi @bjk_mabet abi @Efe abi Allah sizdende razi olsun
@Necmi abi sen bu forumu kurmasan biz ne yapardik bu ladar bilgiyi detayi resmi nasil bulurduk , Bu kadar seviyeli bir ortami nasil bulurduk , bu kadar Guzel insanlarla Besiktaslilarla tanisma firsati nasil bulurduk..
Bir kez daha herkese Ayri ayri tesekkurler..

Çevrimdışı ZEKI

Pixel :akuma: :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :duman: :duman: :pissed: :iohmygod: :iohmygod:
herkesin zevki bir olmaya bilir bende pixelli gecisi seviyorum.. milyonlarca taraftari memenun edemezsin ki. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ZEKI

iki gundur giremedim foruma ama, fotograflar harika cekenlerin emegine saglik

Çevrimdışı cursedofdragon

resimler süper tekrar tekrar teşekkürler :)

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 @Ekrem elinize saglik müthiş fotolar :ok: :super:
@Necmi abi @bjk_mabet abi @Efe abi Allah sizdende razi olsun
@Necmi abi sen bu forumu kurmasan biz ne yapardik bu ladar bilgiyi detayi resmi nasil bulurduk , Bu kadar seviyeli bir ortami nasil bulurduk , bu kadar Guzel insanlarla Besiktaslilarla tanisma firsati nasil bulurduk..
Bir kez daha herkese Ayri ayri tesekkurler..

yunus emre sende baya gelişme görüyorum  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

@ZEKI abi benim iletimi senmi sildin??
Yazilan ileti Turkiye bayragi ! Ama bir tek kisi tepki gostermemis , Kimse o iletiyi silmemis halada silmiyor , 93 Yillik hatta 500 kusur yillik TÜRK BAYRAĞI ne zamandan beri TÜRKİYE BAYRAGI oldu ????
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 21:52:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

@Ekrem @keremfrat1  çok teşekkürler çemberimiz hayırlı olsun. Keremin ilk 5 fotoğrafında yalnız en dış halkada semer bağlantı yuvası
gördüm. @Efe hocam elf gözlerin ne der :D
yorumumu değiştiriyorum daha arka uzun borular takılmadı onlar takılınca 6 tane semer montaj delikleri olacak toplamda ön taraftaki bölüm galiba düz döşenecek projede orda da semer var ama ön bölümde semer montaj bölümü ben göremedim gören varsa söğlesin :D
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 21:54:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Yazilan ileti Turkiye bayragi ! Ama bir tek kisi tepki gostermemis , Kimse o iletiyi silmemis halada silmiyor , 93 Yillik TÜRK BAYRAĞI ne zamandan beri TÜRKİYE BAYRAGI oldu ????
Aynı şeyi tam ben yazacaktım vazgeçtim sonradan. "Türkiye Bayrağı" diye bir tabir çok itici ve yabancı geldi bana.

Çevrimdışı Efe

6 adet semer montaj bölümü var ilk ve sonuncu hariç 4 tanesi tam çeliklerin birleşim yerlerine takılıyor diğerleri normal bölümlere ama ben orda semer montaj deliği göremiyorum şuan :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Bu açıdan harika görünüyor mabet 😀

Çevrimdışı Efe

semer montaj bölümleri bunlar heralde başka benzetemedim :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

cati havaya kalktiktan sonra membranlar disardan dosenelicek deniliyordu yani vincler disari gidecek galiba yani cati havaya kalktiktan sonra hemen drenaja mi baslanacak drenaj ve yerden isitmaya ?

Dreneja imkan vermeyen vinçler büyük olanlar benim anladığım. Oda drenajı kıracakları için. Yanlız şunu unutmayalım. Bu açıklamayı İhsan Bey yaptığında çatı olmadan açılsın fikri vardı ortada. Onun üzerine de bunun olamayacağını anlatırken söylendi.
Bugün durum farklı. Baştan yapılan işler var şuanda. Ne kadar gerekiyorsa o kadar kalacaklardır. Ne eksik ne fazla. Birde sütten ağzı yanan durumu var elbette biraz sağlamcı olunur. O yükseklikte dağcı da olsan iş yapmak zor olacak. Havalar Kasım sonuna kadar iyi gider. İstanbul'un pastırma yazı uzundur ve sıcaktır. O zamana kadar ne kadar serilir ne olur görüp anlayacağız artık. Dışarıda öyle bir alan yok. Sanırım paletliler yapacak o işleri. Paletlilerde oralara sığmaz. bir yanın yol öte tarafın otopark boşlukları falan. İçeriden yapılacak gibi geliyor bana. Benim aklıma gelen tek yer var saha kenarında olan 6 şar metrelik alanlar. Belki oradan uzanmak mümkün ama onu da paletliyle yapmak mümkün değil. Boydan kurtarmaz... Bakalım göreceğiz. Plan nedir. Ne kadar efektif hazırlanmıştır. Aksilik olmazsa 2. yarı falan bu iş mümkün.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 22:19:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Necmi abi ve @Efe klasik aylık 2 sorum var :D

İlk olarak saha ışıklandırması nereden olacak? Çatı üst içinden mi saha aydınlatılacak?

Bir de çatı ile tribünler arasındaki boşluklar ne olacak? Yağmur geldiğinde ne olacak mesela o aradan girme durumunda üstümüze gelir olduğu gibi açık kalırsa?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Dreneja imkan vermeyen vinçler büyük olanlar benim anladığım. Oda drenajı kıracakları için. Yanlız şunu unutmayalım. Bu açıklamayı İhsan Bey yaptığında çatı olmadan açılsın fikri vardı ortada. Onun üzerine de bunun olamayacağını anlatırken söylendi.
Bugün durum farklı. Baştan yapılan işler var şuanda. Ne kadar gerekiyorsa o kadar kalacaklardır. Ne eksik ne fazla. Birde sütten ağzı yanan durumu var elbette biraz sağlamcı olunur. O yükseklikte dağcı da olsan iş yapmak zor olacak. Havalar Kasım sonuna kadar iyi gider. İstanbul'un pastırma yazı uzundur ve sıcaktır. O zamana kadar ne kadar serilir ne olur görüp anlayacağız artık. Dışarıda öyle bir alan yok. Sanırım paletliler yapacak o işleri. Paletlilerde oralara sığmaz. bir yanın yol öte tarafın otopark boşlukları falan. İçeriden yapılacak gibi geliyor bana. Benim aklıma gelen tek yer var saha kenarında olan 6 şar metrelik alanlar. Belki oradan uzanmak mümkün ama onu da paletliyle yapmak mümkün değil. Boydan kurtarmaz... Bakalım göreceğiz. Plan nedir. Ne kadar efektif hazırlanmıştır. Aksilik olmazsa 2. yarı falan bu iş mümkün.
mebran kaplaması dışarıdan normal vinçlede oluyor onda sorun olmaz semer montajı ve uzun boru montajı içeriden yapılamak zorunda onlarda çatı havalandıktan 1 ay sonra biter gibi bu arada pazar görüşürüz abi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

en geniş haliyle ocak 1 itibariyle başlasa çim işi 80 gün tam da 19.03.2016 ya tekabül ediyor.kaldı ki ekimin tamamı kaldırmayla geçse kasım aralık iki ay içerde cirit atsalar
en geç ocak 1 de başlar.oda engeç.yani büyük bir aksilik çıkmazsa 19.03.2016 da stadı açarız.seneyede yetişmez yada mayısa anca falan diyenlere itibar etmeyiniz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yazilan ileti Turkiye bayragi ! Ama bir tek kisi tepki gostermemis , Kimse o iletiyi silmemis halada silmiyor , 93 Yillik hatta 500 kusur yillik TÜRK BAYRAĞI ne zamandan beri TÜRKİYE BAYRAGI oldu ????
Allahim sana geliyorum. Yunus emre kardesimle ayni fikirdeyim. Dile getirdigin icin tesekkur ederim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Catida ilk adim tamam Maasallah. Darisi dis iskelete ve sj lere. Ve nihayetinde yukselsin heybetli gok kubbemiz... Fotograflari cekenden yukleyenden yorumlayandan Allah razi olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!