Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6004683 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LeonarT

Sanırım burası örnekteki gibi cam olacak ama siyah yapmayın çerçeveleri allah rızası için, küfekinin güzelliğini bozuyor :bawling:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Sanırım burası örnekteki gibi cam olacak ama siyah yapmayın çerçeveleri allah rızası için, küfekinin güzelliğini bozuyor :bawling:
camlarda siyah flimli olacaktır o yüzden siyah yapıyorlar bütünlük olsun diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

Türkiye bayrağının altındaki demirler membranlar için değil mi? eğer onlar içinse sorum şu çatı havaya kalktıktan sonra takılmaları ne kadar sürer

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı kalktıktan sonra geriye kalan çelik parçaların montajı ne kadar sürer?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Çatı kalktıktan sonra geriye kalan çelik parçaların montajı ne kadar sürer?
1 ay kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar bir sorum olacak.
Kaza olmamış olsaydı ikinci çember montaj edilerek mi kaldırılırdı çatı?
Bana öyle geldiki kazadan dolayı oluşan zaman kaybını biraz kazanmak için konsepti değiştirerek ikinci çember monte edilerek kaldırılacak. Çünkü kazadan önce iç çember neredeyse tamamlanmıştı, ama ikinci çember için ne iskele kurulmuştu nede ön montaj hazırlıkları vardı.
 :alala: :alala: :alala:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bir sorum olacak.
Kaza olmamış olsaydı ikinci çember montaj edilerek mi kaldırılırdı çatı?
Bana öyle geldiki kazadan dolayı oluşan zaman kaybını biraz kazanmak için konsepti değiştirerek ikinci çember monte edilerek kaldırılacak. Çünkü kazadan önce iç çember neredeyse tamamlanmıştı, ama ikinci çember için ne iskele kurulmuştu nede ön montaj hazırlıkları vardı.
 :alala: :alala: :alala:

yok o şekilde olmaz daha parçaları tam gelmemişti o zaman parçalar bekleniyordu o zaman oldu tam kaza strand jacklerde tam hazırlanmamıştı yine standlarda hazır değildi kazadan 15-20 gün sonra enine borularda takılmaya başlanırdı eğer kaza olmasaydı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ibrahmsr

Çatı kalktıktan sonra mı hemen çim ve koltuklara başlanacak yoksa çatının bütün işleri bittikten sonra mı?
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

camlarda siyah flimli olacaktır o yüzden siyah yapıyorlar bütünlük olsun diye

Oraya demir kapı gibi bir şey olmayacak mıydı abi ? Hatta eski açığa bir tane takmışlardı

Edit : @bjkmabet twitter hesabından fotoğrafları buldum . Giriş yerlerine siyah kapı , diğer yerlere şeffaf cam yapılacak heralde
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 19:50:24 Sergen Nalcakar ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı idil

şükürler olsun çatı demirleri bitti.... strand jackler ne zaman tamamlanır?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Oraya demir kapı gibi bir şey olmayacak mıydı abi ? Hatta eski açığa bir tane takmışlardı

Edit : @bjkmabet twitter hesabından fotoğrafları buldum . Giriş yerlerine siyah kapı , diğer yerlere şeffaf cam yapılacak heralde

en son cam taktılar belki hepsi ferforje olacaktır şuan bilmiyoruz ama son örnek cam olacağı yönündeydi eski açık arka bölümde ferforje kullanılabilir bi takılmaya başlansın bakalım göreceğiz cam olacaksa siyah filim cam olur ferforjeyse zaten örnekteki gibi olur ben cam olacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

İnşallah çatıkaldırmada sona geliyoruz.  ikinci sırayı takarlarsa birtek standartjacklerin bitimi kalıyoki onlarada 5-10 tanesi kaldı. sonra ufaktan ayaklanır inşallah  .Hadi bakalım Allah kazasız belasız kaldırmayı nasip etsinde bitsin şu stad artık inşallah  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

şükürler olsun çatı demirleri bitti.... strand jackler ne zaman tamamlanır?
Pazartesiye kadar hepsi biter strand jacklerin enine borularında biteceğini düşünüyorum tek bir soru kaldı bu bildiklerimizden başka bişey takılacak mı eğer takılmayacaksa gelecek hafta kaldırma hazırlıkları başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gomez_33

Yarın statta çalışma olacak mı acaba yoksa tatil mi bilgilendirirmisiniz nazar değmesin şu son 1 haftada iyi gittik hayırlısıyla biter inşallah  :ok:

Çevrimdışı 34BJK64

Sonunda çatı kaldırılmaya hazır. Bayramda sonra çatıyı göndere çekeceğiz.  :icool:  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Efe

Yarın statta çalışma olacak mı acaba yoksa tatil mi bilgilendirirmisiniz nazar değmesin şu son 1 haftada iyi gittik hayırlısıyla biter inşallah  :ok:
yağmur başladı eğer yağmur olmazsa öğleye kadar çalışılır sonra paydos edilir bayramın 2.günü çalışmalar başlayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sonunda çatı kaldırılmaya hazır. Bayramda sonra çatıyı göndere çekeceğiz.  :icool:  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
bayramdan bi 10-15 gün sonra anca hazır olur gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Sütunların arasına cam takılırsa derby maçlarda , izdiham olan maçlarda oraları patlatmaya çalışacak bir sürü insan olur. Başaçka bişey yapılamaz mıydı ?

Çevrimdışı idil

Sütunların arasına cam takılırsa derby maçlarda , izdiham olan maçlarda oraları patlatmaya çalışacak bir sürü insan olur. Başaçka bişey yapılamaz mıydı ?

rakip taraftar yasağı var derbilerde...kendi taraftarımız da zarar vermez diye düşünüyorum. zaten dayanıkl olur onlar
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Ferhat Türk

Burayı bu kadar hareketli görmeyeli çok uzun zaman olmuştu özlemişim :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi murat

Kimse cesaret edip kıramaz.beni sadece tuvaletler düşündürüyor kamera olmayan birtek orası olur sanırım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi