Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalizm

@bjk_mabet kardeşimiz gelse galibiyetin hatırına 3-5 foto serpiştirse biraz bilgi verse ne iyi olur değilmi??
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı KLEBERR

bu kadar mükemmel bir stad yapılacağı kimsenin aklının ucundan geçmemişti...herkes itiraf etsin...(eski açık üst kat bi kaç sıra hariç)
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Alt kat'da loca koltukları ile normal koltuklar arasında bariyer olacakmı?

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Mehmet92

Bizim kombineler eski açık locaların 2 sıra önünde.Küfürün dozajını kaçırırsak kesin arkadan laf yaparlar :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Bizim kombineler eski açık locaların 2 sıra önünde.Küfürün dozajını kaçırırsak kesin arkadan laf yaparlar :D
bizimde öyle hatta olcayla dembaba loca almıştı bizim koltukların üstünden dembaba devreder heralde passoligi varsa :D

Çevrimdışı ahmetx

yok ya ne stadı ofisde oturmuş maçın saatinin gelmesini bekliyorum :D
ben o kadar şanslı değilimki daha stadda eski açıktan öteye geçemedim  :bandit:
oda sanırım iki defa oldu sızma operasyonuydu güvenliğe pasta verdik birinde arkalarını döndüler :D
diğerindede bjk_mabete bir bakıp çıkacağız dedik tamam demeden biz daldık içeri ondan sonraki gidişlerimde
sadece çay ocağında çay içtim ve böcek götlerinin şekillerini dinledim :bandit:
ben stada girme hakkımı hep istanbul dışında olanlara bırakıyorum onlar girsin bizden daha büyük özlem içindeler
yanıyorum yanıyorumda @ALI RIZA  ve @Efe  bile benden fazla girdi :bandit:
ne bileyim konuyla ilgili anlık fotoları şak diye foruma atıyorsun onun için dedim @Necmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

bizimde öyle hatta olcayla dembaba loca almıştı bizim koltukların üstünden dembaba devreder heralde passoligi varsa :D
Çözüm kapalı üst :D 2017-2018 kombinesi ordan

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stad Enine de yuksekligine de genisliginede daha buyuk Saracoglundan , rakamlar defalarca yazilmisti burada daha once ama hatirlayamadim simdi...
@ahmetx abi Rapor sunar simdi :biggrinking:
o zamanlar gerçek kapasitemiz ne kadardır diye mukayese yapıyordum , artık sidik yarıştırmanın gereği yok biz çatıya odaklanalım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

zaten locaların bulunduğu kısımın basamak yüksekliği gayet fazla ,zannedersem fotonun hemen önündeki localarda olduğu gibi bir korkuluk bariyeri olur.

[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 09:45:37 ahmetx ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çözüm kapalı üst :D 2017-2018 kombinesi ordan

o kadar zengin değiliz :D

Çevrimdışı Mehmet92

o kadar zengin değiliz :D
2 sene var daha atıcaz kenara 2000 tl yapıcak bişey yok :D

Çevrimdışı Emre Ş.

Siteye en kötü üç günde bir fotoğraf düşüyordu;özel bir nedeni mi var foto paylaşımı yapılmamasında.Bugün fotoğraf görebilir miyiz?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o zamanlar gerçek kapasitemiz ne kadardır diye mukayese yapıyordum , artık sidik yarıştırmanın gereği yok biz çatıya odaklanalım  :D
Aynen abi Catiyi koyalim Catiyi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

salı günü bitecekmiş bayramdada ilk gün izin yapacaklarmış ondan sonra çalışma devam @Efe
en guzel haberde bu abi hayirlisi bakalim 5 ekime yetisirse guzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

stadın ses ambiyansını çok merak etmeye başladım artık... İnşallah boğulan bir ses çıkmaz.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 11:32:28 ddc1979 ]
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ddc1979

teknik işler derken ne tarz teknik işlerden bahsediyorsunuz @ddc1979 ?

Örnek stadta musluk patladı, olaya divan müdahale edecek...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı idil

Iğdır Beşiktaş twitter hesabı kaza olan yerde beyaz kolonların takılmaya başlandığını yazmış doğru muuu
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Siteye en kötü üç günde bir fotoğraf düşüyordu;özel bir nedeni mi var foto paylaşımı yapılmamasında.Bugün fotoğraf görebilir miyiz?
kerem stada gitmiyor kac gundur o yuzden foto gelmedi belki bugun gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Iğdır Beşiktaş twitter hesabı kaza olan yerde beyaz kolonların takılmaya başlandığını yazmış doğru muuu
günaydın  :D forumu takip et.

Çevrimdışı Efe

dunku uzaktan cekilmis fotolarda varya 2 tane takilmis dun yazdik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

o da burdan görüp yazmıştır :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gomez_33

Günaydınlar kazasız belasız şu çatıyı kaldıralım artıkk ömrümüzü yediiii  :halay:

Çevrimdışı ErsinA.