Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

vay be bu stadın çatısı kapanıyormuş adamlar yapıyor be
15 m$ daha verirsen açılır kapanır yapıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALBATROS

bursanın bi bölümü asma ama geri kalanı büyük çeliklerden oluşuyor fark olması normal

Çevrimdışı SDemirsoy

Boğaziçi ve fsm köprülerinin 1 m2 si 40 ve 60 ton yanıylmıyorsam.halatların  saglamlığı icin bir fikir olusturabilir.birde halatların düz inmesi v olarak inmesinden daha iyiymiş.boğaziçinin v halatları fsm gibi düz yapılıyor sanırım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapıldı bile :)

Çevrimdışı serti67

mebranın cınsı ozlellıklerı net bellı olmustur uretıme gecıldıgıne gore hangı turde karar kılındı ozellıgı ve net ornegı varmı aha ıste bundan dıecegımız:()
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Üçüncü köprünün toplam tabliye ağırlığı yaklaşık 50 bin ton olacakmış
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı vural

neden bu kadar meşakatli işlere girdik anlamıyorum , ne güzel çatımız vardı  :lol:

Çevrimiçi Necmi

bizimkini bu kadar hafif yapan sebep ne o zaman? :money:
bizimki çelik çatı değil de ondan :D

Çevrimdışı FARUK

@FARUK bu çatı planını en iyi okuyanlardan birisi sensin matematik problemi gibi bu 2. iç halkanın montajından sonra daha çok parça var mı monte edilecek prjede gözüken
ve toplam kaç semer olacak gözüküyormu? sanki skorbordlar çatıya monte olacak gibi
Parça çok ama bu 2. Kısımdan sonrası havaya kalktıktan sonra takılır yer kalması çünkü suan
Semer sayısına gelirsek her aralıkta 6 tane görünüyor 42 aralığa toplam 252 semer takılacak demek bu

Çevrimiçi murat

yapıldı bile :)
Ben fsm kullandığım icin farketmedim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı osman1903

var :) hatta catı ring i üzeridenden çekilmiş var:) pazartesiyi bekle:)
@bjk_mabet salı oldu tık yok beklemedeyiz  :s20:

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet salı oldu tık yok beklemedeyiz  :s20:
ben gordum o soyledigi fotoyu ama bende yok o paylasir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

neden bu kadar meşakatli işlere girdik anlamıyorum , ne güzel çatımız vardı  :lol:

iyiki girdik yoksa diger baskan adaylari stadi kademe kademe yikacak oyle yapacakti artik nasil yapacaksa :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

252 semer hergun 3 vinc 8 er adet taksa 24 tane yapar 10 gune biter gunluk 12 takarlarsa 20 gune biter

[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 19:12:28 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

maalesef gelmedi yeni inonu iyi gider

yeniinönü atmaz herhalde bugün o kadar bunaldı ki stad ilerlemiyor lafından genelde pazartesi çarşamba cuma falan atıyor yada önemli bi değişiklik görürse galiba

Çevrimdışı Efe

yeniinönü atmaz herhalde bugün o kadar bunaldı ki stad ilerlemiyor lafından genelde pazartesi çarşamba cuma falan atıyor yada önemli bi değişiklik görürse galiba
onu bile sacma yorumlarla biktirdilarsa vay halimize cok garip ve sabirsiz insanlar topluluguna sahibiz cahillik ust seviyede maalesef neyse bitince herkes kurtulacak keyfini bizler surecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim membranlar nasil olacak resim var mı

Çevrimdışı Efe

Bizim membranlar nasil olacak resim var mı
geride var test ediliyormus onlar olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Gordum . Acaba bunun kullanıldığı başka bir stad var mı nasıl gozukuyor merak ettim..@Efe
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 19:45:54 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Gordum . Acaba bunun kullanıldığı başka bir stad var mı nasıl gozukuyor merak ettim..@Efe

klasik membran işte.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

klasik membran işte.

Klasik membran mı? Konserler, çim vs için ışık geçirgenliği olacak vb pozitif şeyler duymuştuk hatta valmeraglass firması diye hatırlıyorum. Onlar yalan mı oldu acaba?

Çevrimdışı kadir137

Bizim çatı gibi halat üzerine çelik konstrüksiyon yapılan 2 stadyum da ( nacional brasilia ve cape town green point stadları) üstteki çelik görüntüsünü engellemek için alt kısım ptfe mesh ile kaplandı .
abi işte bu kaplama fikri mükemmel. orayı güzel kartal resimleri, efsane futbolcular başkanlar taraftaların resimleri, görkemli BEŞİKTAŞ yazıları gibi şekillerle çok güzel bir görüntü oluşturulabilir.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cagdas44

Klasik membran mı? Konserler, çim vs için ışık geçirgenliği olacak vb pozitif şeyler duymuştuk hatta valmeraglass firması diye hatırlıyorum. Onlar yalan mı oldu acaba?

Hayır yalan olmadı ama dış görünüş olarak da çok bir beklenti olmaması lazım kabaca gündüzleri düz beyaz bir görüntü olacak gibi ama maç ya da konser akşamları ışıklandırma ile farklı görüntüle elde edilebilir.

Çevrimdışı Mehmet92

Dünyanın en gereksiz projeleri listesinde açık ara 1. olur şu yeni açık brandası,hangi akla hizmet yaptılar en ufak bi fikrim yok