Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Vodafone arena membranları. Prototip üzerinde testleri yapılıyor. :duman:
ne guzel iste demekki yakin gelmeleri :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet işte dün sormaya çalıştığım şey buydu @Necmi abi @Efe
valla olsa guzel olur ama pek zannetmiyorun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

yükseklik sınırı olmasaydı yapacaktık commerzbankın ya da bay arenanın çatısını mis gibi tertemiz hızlıca @Deniz , @Efe

Bazi stadlar sanki bizim stad ile ayni boyda gibi gorunuyor mesela commerzbank ama kapasitesine bi bakiyorum 51.500 commerzbank'in ne tuhaf ya
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Bazi stadlar sanki bizim stad ile ayni boyda gibi gorunuyor mesela commerzbank ama kapasitesine bi bakiyorum 51.500 commerzbank'in ne tuhaf ya
1.kaleye daha uzak dolayısıyla sıra uzunluğu daha fazla
2.Köşeler alçalmıyor
3.Tribünler yay çiziyor böylece sıra uzuyor.
4.1 kale arkası ayakta seyirci alıyor
5.İlk katta seyirci çıkışları kat aralarından
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 16:24:00 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tguesbb

estafurulullah..
çatı bu maketteki gibi bire bir olmayacak şeffaf bölüm iç halkada kalıyor diğer kısımlar mat olacak  @tguesbb
Teşekkür ederim.. @SDemirsoy

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Resim yüklenmişti, neden kaldırıldı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

Bizim çatı gibi halat üzerine çelik konstrüksiyon yapılan 2 stadyum da ( nacional brasilia ve cape town green point stadları) üstteki çelik görüntüsünü engellemek için alt kısım ptfe mesh ile kaplandı .

Harika... Nefis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

Bana kalsa şeffaf halka yapmam.tek parça çatı daha güzel duruyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana kalsa şeffaf halka yapmam.tek parça çatı daha güzel duruyor.

güneş görmesi lazım abi çimlerin :)

Çevrimiçi murat

güneş görmesi lazım abi çimlerin :)
Yok onu biliyorum ya hep şeffaf olsun yada hic olmasın .iki parça hos görünmüyor.

Çevrimdışı Efe

Yok onu biliyorum ya hep şeffaf olsun yada hic olmasın .iki parça hos görünmüyor.

2 parça olacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Resim yüklenmişti, neden kaldırıldı  :alala:
resim başka bir siteye ait ve burada yayınlanmasını istemiyor :)

Çevrimdışı bnymnd

@Necmi abi Temmuzun sonlarinda kaza yasandi ondan sonra 1.5 ay gecti ve borular hala gelmedi bayrama 9 gun var ve cati kalkacak diyorlar borular ne ara gelip de takacaklar ve kaldıracaklar.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı osman1903

yükseklik sınırı olmasaydı yapacaktık commerzbankın ya da bay arenanın çatısını mis gibi tertemiz hızlıca @Deniz , @Efe

vay be bu stadın çatısı kapanıyormuş adamlar yapıyor be

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Temmuzun sonlarinda kaza yasandi ondan sonra 1.5 ay gecti ve borular hala gelmedi bayrama 9 gun var ve cati kalkacak diyorlar borular ne ara gelip de takacaklar ve kaldıracaklar.
borular geleli 15 gün oldu kardeşim takılmama nedeni olmadığından değil
boruların takılacağı alanda malzemeler var onların montajı yapılıyor sanırım yarın
başlanacak çatıda bayramdan sonra kaldırılacak ekimin ortaları gibi çatıyı havada görürüz @bnymnd

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Vodafone arena membranları. Prototip üzerinde testleri yapılıyor. :duman:

Ne testi bu  ?  :alala:

Çevrimdışı osman1903

1500 tonluk çatı beni korkutuyordu açıkçası ama bursa stadına bakarken şu ayrıntı dikkatimi çekti onlarda 7-8 bin ton çatı deniyor videolarda eğer gerçekten öyleyse bizdeki1500 ton hiçbirşey değil içim rahatladı biraz

Çevrimdışı Geovani

@FARUK bu çatı planını en iyi okuyanlardan birisi sensin matematik problemi gibi bu 2. iç halkanın montajından sonra daha çok parça var mı monte edilecek prjede gözüken
ve toplam kaç semer olacak gözüküyormu? sanki skorbordlar çatıya monte olacak gibi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

1500 tonluk çatı beni korkutuyordu açıkçası ama bursa stadına bakarken şu ayrıntı dikkatimi çekti onlarda 7-8 bin ton çatı deniyor videolarda eğer gerçekten öyleyse bizdeki1500 ton hiçbirşey değil içim rahatladı biraz
Normal çelik bir çatı 12-15 bin ton.

Çevrimiçi murat

Boğaziçi ve fsm köprülerinin 1 m2 si 40 ve 60 ton yanılmıyorsam.halatların  saglamlığı icin bir fikir olusturabilir.birde halatların düz inmesi v olarak inmesinden daha iyiymiş.boğaziçinin v halatları fsm gibi düz yapılıyor sanırım.

Çevrimdışı osman1903

Normal çelik bir çatı 12-15 bin ton.

bizimkini bu kadar hafif yapan sebep ne o zaman? :money:

Çevrimiçi murat

Onların kale arkaları tek kat ve tribün açılları daha eğik oldugu için çatı alanı daha büyüktür muhtemelen.aynı özellikte bir çatı yapılsaydı yinede bizimkinden daha ağır olurdu.

Çevrimiçi murat

bizimkini bu kadar hafif yapan sebep ne o zaman? :money:
Komple çelik çatı toki arenadaki gibi oluyor.bizde çelik yok denecek kadar az
Çelik çatıya nazaran ama bende bursa stadı ile aradaki farkın bu denli fazla olmasını anlayamadım.iki rakamdan biri yanlış gibi geliyor.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 17:24:35 MURAT ]