Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015328 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yukseklik benim icin cok onemli aslinda en buyuk sebebi koreografi. mabedimizde boyle goruntuleri olusturursak eger stad,taraftar,takim kalitemizi arttirabiliriz diye dusundum derbi ve avrupa maclarinda. aklimdaki sikinti misafir takimin yeni acik kale arkasina verilmesi
valla kardeşim koreografi olacağını sanmıyorum buna karşı bir taraftarımız var
bunu yönetim yapmak istese bile taraftar ikna olmadığı sürece yapamaz unutmayalım
koreografi yi diğer kulüplerde yönetimler karşılar 40-50 bin lira tutan şeylerdir. Beşiktaş taraftarı
ne böyle bir parayı harcar nede yönetim tarafından harcanmasına sıcak bakar böyle bir para olsa
bunu gider bir yerlere yardım olarak kullanır. yönetimde taraftar istemediği sürece organize etmesi
ihtimal dahilinde değil kaldıki böyle bir organizasyonu yapabilecek tek grup forzadır onlarda zaten bu işe
karşı olduklarını açıkladılar. birde forza yeni açıkta değil yani yeni açıkta olması pekte mümkün değil
zaten bizim tarzımızda değil böyle şeyler.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bugün şöyle bir haber gördüm:

"Beşiktaş Belediyesi Fulya'da yer alan Şan Ökten Tesisleri'nde bulunduğu araziyi Beşiktaş kulübüne verdi.
Belediye meclisinde yapılan oylama ile içinde suni çim sahanın da bulunduğu yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik arazi Spor Tesisi olarak kullanılmak şartı ile Beşiktaş kulübünün malı oldu. Yönetim, suni çim olarak alt yapı oyuncularına hizmet veren sahayı çim haline getirecek.
Şan Ökten tesis binası ise yıkılarak modern bir yapıya dönüştürülerek hizmete açılacak. Daha önce Fulya Tesislerinin olduğu arazi rezidans ve iş merkezleri yapılmış ve kulübe kaynak sağlanmıştı. Bu tesisler ise sadece alt yapı için kullanılacak.
(Zaman)"

Bu olay şu 49 yıl kiralama olayından farklı gibi. Ama devletin beşiktaşa öyle değerli bir konumda spor tesisi yapma şartıyla olsa bile o araziyi hibe etmesi inanılır gibi gelmiyor. Madem spor tesisi şartıyla verildi illa futbol amaçlı olması gerekmez. Ben şahsen o egzoz dumanının içinde çocuk yetişmesini pek sağlıklı bulmuyorum. Şan Öktem tesis binası, suni çim saha ve Hakkı Yeten tesis binası yıkılıp amatör branşların altyapılarının kullanması için pek çok salonu olan katlı bir spor kompleksi yapılabilir. Akatlara yapılacak yeni salonu da A takımlar kullanır.

Çevrimdışı Ersoy

Bir kaç gündür takip etmiyorum stad ne alemde ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese Beşiktaşlı bir günden merhaba.

Öncelikle resimler için Hakan kardeş/abi teşekkür ederim. @Necmi abi iyi günler.Abi bu resimlerde olan borular çatı borusu değil mi? Neden takılmıyor? Bir de stadın galiba alt tarafı komple bitmiş doğru mu? Yani otoparkı felan.

Çevrimdışı Barış Hoca

koreografi bana çok yapmacık geliyor, 132 desibelden daha iyisini yapsın renkliler, o zaman etkileyici olabilir, elde karton tutarak olmaz o işler :)
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Efe

stadta calisma var mi oralardan gecen olursa yazarsa sevinirim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poedr

Benim mesajlarimi kim niye sildi. Forum sahibinden aciklama bekliyorum. Burda fikrimizi uygun dillede olsa yerine getiremiycekmiyiz?
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı cursedofdragon

nevzat demir tesislerin'deki çim ne alemde acaba  :alala:

Çevrimdışı Mehmet92

Dünkü fotoğraflar muhteşemden de öte.Bugüne kadar stad içinden çekilen açık ara en detaylı fotoğraflar.Eline emeğine sağlık çekenin.Bundan sonra her ayda 1 böyle detaylı foto çekilirse içerideki işlerde kıyas yapabiliriz.

Çevrimdışı ahmetx

tokinin kaç olduğunu bilmiyorum ama bizimki yanlış bilmiyorsam 33 metre
ilk projede 30 metre olarak yapılmıştı çatı ile tribün arasıda 7 metreydi onu 4 metreye çektiler
çatı düşmedi 3 metre tribünler yukarı çıktı stad yüksekliğine dokunulmadı. ama kaydı yok
bilgi var sadece @Sezer94
En alt kot da yükseldi @Necmi abi , zeminden itibaren 30 m yükseklik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LeonarT

Sitede ne güzel fotoğraflar var öyle ya, kim çekip yüklediyse allah bin kere razı olsun  :claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 13:44:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bunu yönetim yapmak istese bile taraftar ikna olmadığı sürece yapamaz unutmayalım
koreografi yi diğer kulüplerde yönetimler karşılar 40-50 bin lira tutan şeylerdir. Beşiktaş taraftarı
ne böyle bir parayı harcar nede yönetim tarafından harcanmasına sıcak bakar böyle bir para olsa
bunu gider bir yerlere yardım olarak kullanır. yönetimde taraftar istemediği sürece organize etmesi
ihtimal dahilinde değil kaldıki böyle bir organizasyonu yapabilecek tek grup forzadır onlarda zaten bu işe
karşı olduklarını açıkladılar. birde forza yeni açıkta değil yani yeni açıkta olması pekte mümkün değil
zaten bizim tarzımızda değil böyle şeyler.

@Necmi biraz trajikomik olmuş yalnız :D

50 bin harcatmaz bağışlatır dediğin taraftar cezalardan her sene 2-3 milyon parayı da çöpe attıran taraftar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sezer94

40-50 bin lira tutacak kadar masraflari oluyor mu ya bu kartoncuklarin sasirdim bilmiyordum ama fotograftaki gibi koreografi hos duruyor :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Tribün altları çok güzel olmuş  :claps:

Evet ben de çok beğendim çok hoş duruyor :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet ben de çok beğendim çok hoş duruyor :ok:

o ışıklandırmalar öyle olmaz inşallah :)

Çevrimdışı Tolga

o ışıklandırmalar öyle olmaz inşallah :)
Işıklandırmaların öyle olmayacağından eminim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

stadin orda kimse yokmu arkadas calisma var mi bi soylemediniz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

stadin orda kimse yokmu arkadas calisma var mi bi soylemediniz :icool:
twitterda gördüm birisi çalışmalar var vinçler hareket ediyor yazmıştı foto falan bulursam koyarım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

çArşı AdAnA twitter hesabından alıntı ,3 saat önceki fotolar

Çevrimiçi Kartal Ç

Tribün altlarındaki beyaz-füme-gri üçlüsü çok güzel durmuş. Tribün altlarının tırtıklı yapısı ve çapraz kirişler hiç göze batmıyor böyle.  :ok:

Çevrimdışı TALAT

Bugün şöyle bir haber gördüm:

"Beşiktaş Belediyesi Fulya'da yer alan Şan Ökten Tesisleri'nde bulunduğu araziyi Beşiktaş kulübüne verdi.
Belediye meclisinde yapılan oylama ile içinde suni çim sahanın da bulunduğu yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik arazi Spor Tesisi olarak kullanılmak şartı ile Beşiktaş kulübünün malı oldu. Yönetim, suni çim olarak alt yapı oyuncularına hizmet veren sahayı çim haline getirecek.
Şan Ökten tesis binası ise yıkılarak modern bir yapıya dönüştürülerek hizmete açılacak. Daha önce Fulya Tesislerinin olduğu arazi rezidans ve iş merkezleri yapılmış ve kulübe kaynak sağlanmıştı. Bu tesisler ise sadece alt yapı için kullanılacak.
(Zaman)"

Bu olay şu 49 yıl kiralama olayından farklı gibi. Ama devletin beşiktaşa öyle değerli bir konumda spor tesisi yapma şartıyla olsa bile o araziyi hibe etmesi inanılır gibi gelmiyor. Madem spor tesisi şartıyla verildi illa futbol amaçlı olması gerekmez. Ben şahsen o egzoz dumanının içinde çocuk yetişmesini pek sağlıklı bulmuyorum. Şan Öktem tesis binası, suni çim saha ve Hakkı Yeten tesis binası yıkılıp amatör branşların altyapılarının kullanması için pek çok salonu olan katlı bir spor kompleksi yapılabilir. Akatlara yapılacak yeni salonu da A takımlar kullanır.

yeni salonu fulyaya yapalim daha iyi olur
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat_BJK

:)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!