Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

nasılsın @Efe güzel haberlerini aldım yakında buradaymıssın :)
Hayırdır @Efe  sende mi Evleniyorsun  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ferhat Türk

var :) hatta catı ring i üzeridenden çekilmiş var:) pazartesiyi bekle:)

hoşgeldin abi.Statta durumlar,moraller ne alemde havadisleri alalım senden :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Hayırdır @Efe  sende mi Evleniyorsun  :ishock: :ishock: :ishock:
yok bea evlilik bana çok uzak kendimize bakamıyoruz daha :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

hoşgeldin abi.Statta durumlar,moraller ne alemde havadisleri alalım senden :)
işler yolunda :) yavaştan tempo almaya başladık çatı olayından sonra bayramdan sonrayı bekleyin derim heyecan o zaman olucak:) periskope de çatı kalkışını izleyeceğiz daha:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

:money: senin yeniden gelmeni bekliyoruz @ALI RIZA  :busted_cop:
Ahh Ahh allah büyüktür İnşallah Bayram a olabilir mi acaba  :alala: :alala: belli de olmaz  :super: :super:
Ben bu sefer gelirsem @Efe ve Kerem yanında izleyeceğim Çekirdek tayfası   :steamed: :steamed:
Sesleri çıkmadı tezahürat etmediler  :akuma: :akuma: :s20: :s20: :s20: Maç sonu kayıt alıyorlar  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı izorlu85

Selam  @bjk_mabet abisi nasılsın? Herşey o gülen yüzün gibi olsun stadımız da. Selam olsun denizliden. benim sende  fotolarım vardı nasıl alacam ben onları. :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Oktay

işler yolunda :) yavaştan tempo almaya başladık çatı olayından sonra bayramdan sonrayı bekleyin derim heyecan o zaman olucak:) periskope de çatı kalkışını izleyeceğiz daha:)
hadi hayırlısı  :) :)

Çevrimdışı ALI RIZA

yok bea evlilik bana çok uzak kendimize bakamıyoruz daha :icool:
Darısı @bjk_mabet başına diyelim  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto:

Çevrimdışı Efe

ekim ayı ortasına doğru başlar heralde hepimizin üzerinden büyük bir yük kalkacak çatı tam olarak asılı kaldığında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ahh Ahh allah büyüktür İnşallah Bayram a olabilir mi acaba  :alala: :alala: belli de olmaz  :super: :super:
Ben bu sefer gelirsem @Efe ve Kerem yanında izleyeceğim Çekirdek tayfası   :steamed: :steamed:
Sesleri çıkmadı tezahürat etmediler  :akuma: :akuma: :s20: :s20: :s20: Maç sonu kayıt alıyorlar  :busted_cop: :busted_cop:
elimizde çekirdek varmıydı hayır nasıl çekirdek tayfası oluyor biz senin karambolde arada kaldığın anları beynimize kazıdık o anları unutamayız  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Selam  @bjk_mabet abisi nasılsın? Herşey o gülen yüzün gibi olsun stadımız da. Selam olsun denizliden. benim sende  fotolarım vardı nasıl alacam ben onları. :D
zor soru valla stada çalıştım hocam ben resimlere çalışmadım oradan soru gelir diye:) whats apptan yollarım olur mu?

Çevrimdışı ALI RIZA

zor soru valla stada çalıştım hocam ben resimlere çalışmadım oradan soru gelir diye:) whats apptan yollarım olur mu?
@bjk_mabet Benim de sende özel photolarım vardı maille send etsene sonra delete yapsana  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Benim de sende özel photolarım vardı maille send etsene sonra delete yapsana  :akuma: :akuma: :akuma:
delete yok delete yok :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

Canın sağolsun staddan sorayım diyorum ama o kadar mükemmle bi yapı yapılıyor ki bence  bu kadar kısa sürede bu kadar işi bşardıgınız için sonsuz teşekkürler diye bilirim sadece. Sabır dedik sabır edip bekliyoruz. Ama harika olacak bunu biliyorum .  :claps: :claps: :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

delete yok delete yok :money:
yarın maça geliyormusun , ben bu akşam 300 km uzaktan geldim maç için , seninle konuşmam lazım . :)

Çevrimdışı laoban

su stad bitse icinde muebbet hapis yemeye raziyim. o kadar guzel gorunuyor, resimler icin emekleri gecen arkadaslardan Allah razi olsun.

Çevrimdışı murat

yarın maça geliyormusun , ben bu akşam 300 km uzaktan geldim maç için , seninle konuşmam lazım . :)
gelmemesi için bir neden yok izin alabilirse gelir :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

gelmemesi için bir neden yok izin alabilirse gelir :lol:
  :kop: tamam da beraber gelirler belki değerli kardeşim.kendin tek gidemediğin zaman yanında götüreceksin . ben bu taktiği çok yaptım. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ben firma bilmiyor demiyorum . Burdakilerde daha iyi bilirde demiyorum. Benimle ayni kaygiya sahip insanlar olabilir.  Gorus ve fikirleri merak ediyorum sonucta cati kalkmadan icimiz sogumayacak. Kazayida ayni firma yapti  catiyida bu firma tamamlayacak insallah. Uslup olarak cevabinizi begenmedim @Necmi  bey..
beğensende beğenmesende bu söylediğinin başka bir cevabı yok.
kaza olması firmanın kötü olduğunumu gösterir. Şimdi kaza oldu bu dandik firma öylemi
bir kere kazanın oluş nedenini biliyormusun. Titanic bir kaza yaptı buz dağına çarptı ilk
seferinde battı şimdi titaniği yapan firma kötü bir firmamı. İnsanlar seninle aynı kaygıya sahip olabilir.
senin burda dile getirdiğin kaygı değilki firmanın yetersizliğini ima eden bir açıklama ve bunuda kazaya
göre değerlendiriyor olman şu anda yapılan çatı dünyanın bu noktada en üst seviye teknolojilerinden biri
ve bunuda acemiler yapmaz. kimsede 17 M € yı acemilere vermez. Önce yapana saygı duymak lazım
evet kopabilir sonuçta orda çeken bir halat var ne olursa olsun böyle bir risk var ama bu senin dediğin gibi gözüme yeterli gelmiyorla
açıklanacak bir şey değil S.jacklerin bir tanesi 150 ton çekiyor yani 6000 tondan daha fazla bir yükü çekecek kapasitede
ve kaldıracakları yükte 600 ton civarıymış yani kapasitesinin onda birini kaldıracak yani o fiyatta bir çatıyı
herhangi bir risk hesaplanmadan kaldıracaklarını düşünmüyorsun herhalde ama kaza denen olay öngörülemeyen risklerden
kaynaklanır. uzay mekiğinide dünyanın en gelişmiş teknolojisi ve en ehil adamlar tarafından yapıldı ama bu havada patlamasına engel olmadı
kazalarla firmalar yargılanmaz bu haksızlık yapmak olur firma hatasındanda kaza olur ama bu kazadan sonra her türlü denetlemeyi yedik
ama gördüğün gibi iş devam ediyor yani en ufak bir ihmal olsaydı sence bu iş devam edermiydi şimdi kaç tutuklu olurdu davalar açılırdı.
bunun için fırsat kollandığını biliyoruz o nedenle kimseye damga vurmayalım.

Çevrimdışı Sezer94

var :) hatta catı ring i üzeridenden çekilmiş var:) pazartesiyi bekle:)

abi sen bilirsin bizim stadin en yuksek tribunu 30 metre mi ? toki arenanin 36 galiba :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

abi sen bilirsin bizim stadin en yuksek tribunu 30 metre mi ? toki arenanin 36 galiba :)
Cim zemin -2.60m kotu civarı
Tribünlerin son basamağı 27.70 m kotu
Yani cim zemin en son basamak arası yükseklik farkı 30.30m

Çevrimiçi Necmi

tokinin kaç olduğunu bilmiyorum ama bizimki yanlış bilmiyorsam 33 metre
ilk projede 30 metre olarak yapılmıştı çatı ile tribün arasıda 7 metreydi onu 4 metreye çektiler
çatı düşmedi 3 metre tribünler yukarı çıktı stad yüksekliğine dokunulmadı. ama kaydı yok
bilgi var sadece @Sezer94

Çevrimdışı Sezer94

yukseklik benim icin cok onemli aslinda en buyuk sebebi koreografi. mabedimizde boyle goruntuleri olusturursak eger stad,taraftar,takim kalitemizi arttirabiliriz diye dusundum derbi ve avrupa maclarinda. aklimdaki sikinti misafir takimin yeni acik kale arkasina verilmesi
Her zaman her yerde en büyük kartal.