Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı cursedofdragon

birşey sorucam bu çatının herşeyi aşağıda çatılıp hazır bir şekilde mi yukarı çekilcek ?

Çevrimdışı Efe

Bi kaza bela olmaz inşaAllah. Ne kadar önlem alırsak alalım insan hata yapabilen bi varlık biliyosunuz..
bu tarz islerde hata olmamali olursa facia olur nasil diger kaldirma islerinde bi sıkıntı olmadiysa bu istede olmayacak kotu degil iyi dusunelim bi sıkıntı oldu evt ama hep olacak diyede bi kaide yok her isin kendine gore zorluklari var ama kaldirma isleminde hata orani sifir olmak zorunda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

birşey sorucam bu çatının herşeyi aşağıda çatılıp hazır bir şekilde mi yukarı çekilcek ?
hayir hepsi degil yaylar kedi yollari kaldirildiktan sonra monte edilecek bide uzun borular var onlarda kaldirildiktan sonra takilacaktir
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 19:42:35 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu tarz islerde hata olmamali olursa facia olur nasil diger kaldirma islerinde bi sıkıntı olmadiysa bu istede olmayacak kotu degil iyi dusunelim bi sıkıntı oldu evt ama hep olacak diyede bi kaide yok her isin kendine gore zorluklari var ama kaldirma isleminde hata orani sifir olmak zorunda

Aynen öyle abi. Ama ne yalan söyliyim tırsmıyorum değil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tayfun_bjk

cati 3 kere cizim masasina gitti bildigimiz kadariyla o yuzden ayrintilar hesaplanmistir strand jacklerden bazilari 150 ton kaldirma kapasitesine sahip merak etmeyin kaldirmada en azami guvenlik onlemleri alinir hersey bi kac kere kontrol edilir
teknik eğitimim yok ama benim aklımın almadığı husus catının monte edileceği tribünlerin etrafını çevreleyen siyah renkli o halkanın ne denli bir gerilime maruz kalacağı, kabloların halatların mukavemetini algılayabiliyorum. kopru insatında da halatın baglı olduğu yer kopmuştu. sizin bu konuda görüşünüz var mı efe bey? endişelenmenin manası yok tabi bu konular en ince detayına kadar hesaplanmıştır. biz içimizi ferah tutalım en iyisi.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 20:42:59 tayfun_bjk ]

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

teknik eğitimim yok ama benim aklımın almadığı husus catının monte edileceği tribünlerin etrafını çevreleyen siyah renkli o halkanın ne denli bir gerilime maruz kalacağı, kabloların halatların mukavemetini algılayabiliyorum. kopru insatında da halatın baglı olduğu yer kopmuştu. sizin bu konuda görüşünüz var mı efe bey? endişelenmenin manası yok tabi bu konular en ince detayına kadar hesaplanmıştır. biz içimizi ferah tutalım en iyisi.
soyle soyliyim o halkada 42 tane her biri 3 araba boyunda kiris var ayrica 82 tanede direk veton sutunlara sabitlenmis celik kolon var bu mukavamet acisindan cok yeterli bence tabi bende teknik olarak muhendisler gibi bi bilgiye sahip degilim ama hersey ruzgar tuneli dahil hesaplanmistir onaylanmistir bu kadar denetleyen sirket var heralde onlar bizden daha fazla dikkat ediyordur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bugunku fotograflar icin tesekkurler @Xyzwq ve @KUMANOVALI  valla anca simdi bitti bakmasi..

Çevrimiçi COB

Fotograflar için tesekkur,  ayrica stadın asansor ve yuruyen merdivenlerini Finlandiyanin KONE firmasi ustlenmis galiba. Finlandiya'nin en büyük firmalarindan biri, vaktinde Dubai de Burj ule Arap in da asansorlerini yapmistilar, bir cok daha büyük is yaptilar.  Stad icin doğru secim olmus.

Çevrimdışı tayfun_bjk

soyle soyliyim o halkada 42 tane her biri 3 araba boyunda kiris var ayrica 82 tanede direk veton sutunlara sabitlenmis celik kolon var bu mukavamet acisindan cok yeterli bence tabi bende teknik olarak muhendisler gibi bi bilgiye sahip degilim ama hersey ruzgar tuneli dahil hesaplanmistir onaylanmistir bu kadar denetleyen sirket var heralde onlar bizden daha fazla dikkat ediyordur :)
evet kesinlikle..)

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaşlar elinde vodafone arenanın en yüksek tribününden çekilmiş fotoğrafı olan var mı ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

paletli reyizler bjk tarihine geçiyorlar  :D takılan enine borular yeşil okların altındaki iskelelere yatırılıyorlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

tam ben diyecektimki paylaşmışsın  :ok: :ok: :ok:
girdimki bu resmi bende paylaşayım. bu resim çok şey anlatıyor. bordonun tribün arkaları çok dikkatimizi çekmişti. buda gayet çekici.

Çevrimdışı bjk_mabet

Aynen öyle abi. Ama ne yalan söyliyim tırsmıyorum değil :)
matematik ve fizik yanılmaz :) korkmaya gerek yok :icool:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar elinde vodafone arenanın en yüksek tribününden çekilmiş fotoğrafı olan var mı ?
var :) hatta catı ring i üzeridenden çekilmiş var:) pazartesiyi bekle:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Koşun Millet Mabet gelmiş  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Son durum ne zaman açılacak  :eyes :eyes :eyes

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Koşun Millet Mabet gelmiş  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Son durum ne zaman açılacak  :eyes :eyes :eyes
:money: senin yeniden gelmeni bekliyoruz @ALI RIZA  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

nasılsın @Efe güzel haberlerini aldım yakında buradaymıssın :)
evt yıllık izne çıkıyorum fb maçından itibaren 4 gün istanbuldayım görüşeceğiz inşallah :eyes @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 23:41:14 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK