Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015599 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o iş öyle değil @Çağrı bende tepki gösteriyordum ama işin aslı böyle değilmiş mesela toki gerçekten
haftada bir maçı bile kaldıramazmış hiç bir koşulda gs stadı sezon boyu koruyamaz diyordu sis birde bakımını
kendi yapıyor buna ramen mümkün değil diyor mesela kasımpaşa stadı için her gün maç oynanır diyor hatta antrenmanları
bile yaparlar sahaya hiç bir şey olmaz diyor fener stadı haftada iki maçı çok yoğun olmamak koşuluyla karşılarmış
büyük ihtimal başakşehirde öyledir. yani işin gerçeği haklılık payları var mesela bizim stad haftada 3 maçı kaldırabilecek.

Abi kasımpaşa stadı olamaz mı ? Yöneticiler arasındaki görüşmeleri veya yakınlığı bilmiyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

o iş öyle değil @Çağrı bende tepki gösteriyordum ama işin aslı böyle değilmiş mesela toki gerçekten
haftada bir maçı bile kaldıramazmış hiç bir koşulda gs stadı sezon boyu koruyamaz diyordu sis birde bakımını
kendi yapıyor buna ramen mümkün değil diyor mesela kasımpaşa stadı için her gün maç oynanır diyor hatta antrenmanları
bile yaparlar sahaya hiç bir şey olmaz diyor fener stadı haftada iki maçı çok yoğun olmamak koşuluyla karşılarmış
büyük ihtimal başakşehirde öyledir. yani işin gerçeği haklılık payları var mesela bizim stad haftada 3 maçı kaldırabilecek.
ama biz kimseye bu stadi vermeyecegiz o cimlerde sadece bizim fubolcular oynayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ama biz kimseye bu stadi vermeyecegiz o cimlerde sadece bizim fubolcular oynayacak
haftada 3 maç biz yapıyoruz zaten :D

Çevrimiçi Necmi

Abi kasımpaşa stadı olamaz mı ? Yöneticiler arasındaki görüşmeleri veya yakınlığı bilmiyorum
dalgamı geçiyorsun şakamı yapıyorsun anlamadım :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dalgamı geçiyorsun şakamı yapıyorsun anlamadım :alala:

" Yöneticiler arasındaki görüşmeleri veya yakınlığı bilmiyorum "
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

" Yöneticiler arasındaki görüşmeleri veya yakınlığı bilmiyorum "
ne yakınlığı hepsi bizim kongre üyemiz kulübün sahibide öyle
ama ilk sene anlaşmıştık oynamak için bizi stadlarından kovdular. siz gündemi
nasıl takip ediyorsunuz havaya girmeler dalga geçmeler ne çabuk unuttunuz
bu yeni nesil harbiden balık hafızalı. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne yakınlığı hepsi bizim kongre üyemiz kulübün sahibide öyle
ama ilk sene anlaşmıştık oynamak için bizi stadlarından kovdular. siz gündemi
nasıl takip ediyorsunuz havaya girmeler dalga geçmeler ne çabuk unuttunuz
bu yeni nesil harbiden balık hafızalı. :bandit:

Abi o sıralar takip edemiyodum takımı o yüzden bilmiyorum dedim. Bilip de unutmuş değilim hiç bir fikrim yoktu aradaki münasebetle alakalı.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

haftada 3 maç biz yapıyoruz zaten :D
digerleri istesin saha 5 mac yapmaya uygun ama size kapali der cikariz isin icinden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı LuceGel

Stad inşaatı çok yavaş yürüyor belliki paramız yok hani aktifbanktan sadece stad için 100 M TL kredi çekiliyordu ne oldu o iş acaba bilen varsa.Bide stadın yıllk restorant kafeteryaları işletmesini yıllık 600 bin TL ye Divan(Koç) grubuna veriyormuşuz,çok az değilmi rakam  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla sadece 5 uzun halat kalmış  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Stad inşaatı çok yavaş yürüyor belliki paramız yok hani aktifbanktan sadece stad için 100 M TL kredi çekiliyordu ne oldu o iş acaba bilen varsa.Bide stadın yıllk restorant kafeteryaları işletmesini yıllık 600 bin TL ye Divan(Koç) grubuna veriyormuşuz,çok az değilmi rakam  :bandit:
Arkadasim yavaslik kistasin nedir? Mesela yapimi bitmis veya devam eden hangi stada gore yavas gidiyoruz? Mesela hangi is planlamasi ne kadar zamanda bitmesi gerekiyordu da ne kadar bir yavaslik soz konusu? Gercekten ayrinti verip aydinlatirsan cok sevinirim. Biz de faydalanmis olalim engin stad insaati planlama ve zamanlama uzmanligindan.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Arkadasim yavaslik kistasin nedir? Mesela yapimi bitmis veya devam eden hangi stada gore yavas gidiyoruz? Mesela hangi is planlamasi ne kadar zamanda bitmesi gerekiyordu da ne kadar bir yavaslik soz konusu? Gercekten ayrinti verip aydinlatirsan cok sevinirim. Biz de faydalanmis olalim engin stad insaati planlama ve zamanlama uzmanligindan.

ağır ol sedat bu celallenme niye herkese yavaş geliyor bu normal tepki içerdeki çalışmalar görünmüyor
dışardaki değişimler algılanmıyor. böyle oluncada insanda çok yavaşmış algısı oluşması normal artık bu tip
tepkiler olacak :D  @Sedat_BJK

Çevrimdışı Sedat_BJK

ağır ol sedat bu celallenme niye herkese yavaş geliyor bu normal tepki içerdeki çalışmalar görünmüyor
dışardaki değişimler algılanmıyor. böyle oluncada insanda çok yavaşmış algısı oluşması normal artık bu tip
tepkiler olacak :D  @Sedat_BJK
Yok celallenmedim necmi abi. Cumledeki vurgu ve yargi okadar netki arkadasim bir mantiga bir bilgiye dayandirmistir diye dusundum. Ah bu sosyal ortam gulumseyerek yazmistim oysaki..

Çevrimdışı Sezer94

çati malzemeleri gelmeden once prekastlar bittikten sonra stadin içi tertemizmiş ama simdi 2 paletli 3 vinc yerde borular sj ler cok kalabalik goruntu olusturuyor  :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

çati malzemeleri gelmeden once prekastlar bittikten sonra stadin içi tertemizmiş ama simdi 2 paletli 3 vinc yerde borular sj ler cok kalabalik goruntu olusturuyor  :)
iyi işte bittiği gün mutlu olacağız.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yogunluktan pek resimlere bakamadim mobilden, ucgen borularda bir gelisme var mi?

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Abi o sıralar takip edemiyodum takımı o yüzden bilmiyorum dedim. Bilip de unutmuş değilim hiç bir fikrim yoktu aradaki münasebetle alakalı.

Olayları bilmiyor takıp etmıyor olabılırsın ama jhiç 10 maç yapsak 10 da yenerız espırısını de mı duymadın genc arkadasım :) kasımpaşa bizden uzak gitsin boşver :bandit:

Çevrimdışı Doğuhan

şöyle bi sistem yapamaz mıydık hazır başlamışken akatlarıda aradan çıkarırdık  :lol:

Çevrimdışı laoban

ben bu sezon stadin yetisemeyecegine kendimi inandirdim. cok rahat oluyor boyle, tavsiye ederim.

Çevrimdışı celiker1

Allah kaza,bela vermediği sürece stadın açılış tarihini 19.03.2016 tarihi düşünüyorum.Bu tarihi için en büyük güvencem ise 2016 Haziran seçim kongresidir.Sayın başkan Fikret Orman'ı bu sefer çok çekişmeli bir yarış bekliyor.Seçimdeki en büyük kozu ise stad olacak.Bu kozu ne yapıp edip Mart ayında üyelerine ve taraftarlara sunacaktır.Herkese iyi günler...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Engin stad inşaatı planlama bilgim yok mesleğime uzak pek çoğumuz bu inşaat sayesinde bazı şeyleri öğrendik ancak inşaatta günlerce çok az işçinin  çalıştığı dönemler oldu,tek vinçle yapılan çalışmalarda 3 vinç olsa çok hızlanma olur yorumları yapıldı bizim forumda sonrasında yeşil vinç geldi işler biraz daha hızlandı,bunlar para isteyen durumlar.Mesela başkan 3 vardiyaya çıkaracağız çalışmayı dedi 900 işçiden bahsedildi ancak son 3 ayda bu sayının olmadığı yeterli işçinin çalışmadığından bahsediliyor forumlarda (kazadan veya belediyeden dolayı işlerin durması hariç tabiki)O yüzden kredi kullanıp tam kapasite çalışalım sıkıntıya girmeyelim derdim, hatta sözedilen kredide sadece stada harcanır maddesi olacak deniliyordu.Diğer devletin yaptığı stadlarla kıyaslama olmaz burda güç bizim elimizde.Stad planlama ve zamanlama uzmanlığım yok Fikret Ormanı takip ediyorum. :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 11:05:12 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Engin stad inşaatı planlama bilgim yok mesleğime uzak pek çoğumuz bu inşaat sayesinde bazı şeyleri öğrendik ancak inşaatta günlerce çok az işçinin  çalıştığı dönemler oldu,tek vinçle yapılan çalışmalarda 3 vinç olsa çok hızlanma olur yorumları yapıldı bizim forumda sonrasında yeşil vinç geldi işler biraz daha hızlandı,bunlar para isteyen durumlar.Mesela başkan 3 vardiyaya çıkaracağız çalışmayı dedi 900 işçiden bahsedildi ancak son 3 ayda bu sayının olmadığı yeterli işçinin çalışmadığından bahsediliyor forumlarda (kazadan veya belediyeden dolayı işlerin durması hariç tabiki)O yüzden kredi kullanıp tam kapasite çalışalım sıkıntıya girmeyelim derdim, hatta sözedilen kredide sadece stada harcanır maddesi olacak deniliyordu.Diğer devletin yaptığı stadlarla kıyaslama olmaz burda güç bizim elimizde.Stad planlama ve zamanlama uzmanlığım yok Fikret Ormanı takip ediyorum. :icool:
Uzun suredir cati imalati devam ediyor. Ve catinin odemesinin buyuk bolumu yapildi. Cati imalati konusunda kaba insaat gibi calisacak personel havuzu da eminim ki pek genis degil. Mesela nasil hizlanabilirlerdi? Cati krisi imalati yapilirken 2. Vinc gelip ucgenlerin montajini mi yapsaydi? Veya halatlarin serilmeye baslanmasiyla ayni anda s.jacklere mi gecselerdi? Cati ust kirisi, orta halka, halatlar, s. Jack imalat ve montajlarini ayni anda yapmanin yontemi varmidir ki? Bilmiyoruz. Yani bir konu da kesin hukum verirken bilgi tecrube gerekir. Sen baya kesin hukumle yavas oldugunu soyleyince bilgilerinden faydalanmak istedim ama pek tatmin olamadim. Tesekkur ederim.