Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Vodafone Arena 4 Eylül 2015

Çevrimdışı Deniz

Çatının kalan aparatlarının takımı için yeni vincin tamamen hazır olması bekleniyor sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Deniz

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 4 dk.4 dakika önce

Gördüğüm;Çalışma var mı? Evet var. Ne yapılıyor? Gergi halatları montajı. Kaza olan bölümde ne oldu? Kafes bağlantı noktaları kontrol edildi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

İlk camlari kapalinin oraya koymuslar ama bence ordan stada cok rahat sizar bizim taraftar daha uzatilmayacak mi ?

Çevrimdışı asyakartalı

beyaz boruları çapraz bağlayan halatlar gerdilirip alttaki yerlerine monte edilmeye başlamış  :super:

Çevrimdışı cagdas44

İleride bizim stat inşaatını anlatırken efsane asker anıları gibi vinçten vince jacker aktarırken bir yandan da çim ekiyorduk felan diyeceğzi sanırım  :biggrinking:

Çevrimdışı BRK

beyaz boruları çapraz bağlayan halatlar gerdilirip alttaki yerlerine monte edilmeye başlamış  :super:

gunaydin abi :p bir hafta oldu onlarin gerilmesine :p

Çevrimdışı alfaoz

abartıyorsun ekim ayının sonunda büyük ihtimal çatı kalkmış ve semerler takılmış olur yada bitmesine çok az bir şey kalır.
bu şekilde olursa ikinci yarı ilk maç stada gireriz şimdi öyle bir anlatıyorsunki hepsi ayrı ayrı yapılacakmış gibi bir hava yaratıyorsun
çatı kalktığında zaten semerler ve skorboart vede 4G antenler aynı zamanda monte edilecek çim işi drenaj dahil 70 gün sürüyor.
ve bu 70 gün içinde sahada çim yapılırken tribünde koltuk montajı olacak çatıda membran montajı olacak dışardada bir zahmet turnikeleri taksınlar.
normal iş planına göre ocak ortasında biter tutki gecikme oldu ocak sonunda biter tut dahada gecikti şubat ortasında biter
hadi dahada gecikti şubat sonunda biter birde lütfedip en iyi ihtimal diyorsun ya ben buna pes derip artık dağ devirmiyoruz
yapılacak kalan iş belli yapım sırasıda belli aşağı yukarı süreside belli bir kaza falan olmasa bu stadda ikinci devre maç oynarız.
anlamıyorum her şeyi kötü göstermekle ne yapmak istiyorsunuz ha yeni slogan tarihi erken söyleyip milleti kandırmış oluyoruz
peki siz böyle absürt tarihler vererek milleti kandırmış olmuyormusunuz. Ne yani hep olumsuz olmayı matah bir şeymi sanıyorsunuz anlamıyorum.
bire bir işi yapacak firmanın en üst seviye yetkilileri ile konuştuk ve drenaj dahil 70 gün dedi hala insanlar üstüne birde drenaj zamanı ekleyin
diyor. bakın nevzat demire eylülün ilk haftası çimler büyür dedi sonrada hibriti çakarız teslim ederiz dediler hemen hemen söyledikleri sürede
teslim edecekler stadada soğuk iklim çimi ekeceğiz dediler kışın gelişimi olsun diye hala birileri çıkıyor kışın çim büyümez ya diyor
anlamıyorumki sürekli olumsuz yazarak insanları mutsuz etmektenmi tatmin oluyorsunuz. tamam hayatı toz pembe görmeyin
ama sürekli negatif elektrikte verilmezki. Bizde toz pembe tahmin yapmıyoruz yapılacak işe ve yapım süresine göre olası bitiş tarihini veriyoruz bu arada gecikme yaşanırsa güncelliyoruz. ha haziranda biterse ne olur bunca yıl bekledik hazirana kadarda bekleriz temennimiz artık gecikme olmasın ve stad makul
bitiş süresi olan ocak ayı sonunda yada en geç şubatta açılsın. ama dahada önemlisi kaza bela gelmeden bitsin
Felaket tellallığı yapmak istemem ama sanırım abartmıyor olabilir

Çevrimdışı umutcoban

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır aralıksız forumu takip ediyorum ve her yazılanı okuyorum. Fotoğraf ve bilgi paylaşan abilerime arkadaşlarıma ve kardeşlerime emekleri için teşekkür ediyorum her Beşiktaşlı gibi. Bazı arkadaşlarımız umutsuzluğa kapılsa da biz onlara umut olmalıyız ve mabedimizin en kısa zamanda biteceğine ikna etmeliyiz. En basitinden ben evde babamı ikna etmeye çalışıyorum az kaldı az diye :) Ayrıca bu forumda kimsenin stadımızı art niyetle eleştireceğine de ihtimal vermiyorum. Belki şubat belki mart belki de haziran ama mümkün olan en kısa zamanda bitirileceğine yürekten inanıyorum.  :ok:
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2015, 23:01:48 Tolga ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır aralıksız forumu takip ediyorum ve her yazılanı okuyorum. Fotoğraf ve bilgi paylaşan abilerime arkadaşlarıma ve kardeşlerime emekleri için teşekkür ediyorum her Beşiktaşlı gibi. Bazı arkadaşlarımız umutsuzluğa kapılsa da biz onlara umut olmalıyız ve mabedimizin en kısa zamanda biteceğine ikna etmeliyiz. En basitinden ben evde babamı ikna etmeye çalışıyorum az kaldı az diye :) Ayrıca bu forumda kimsenin stadımızı art niyetle eleştireceğine de ihtimal vermiyorum. Belki şubat belki mart belki de haziran ama mümkün olan en kısa zamanda bitirileceğine yürekten inanıyorum.  :ok:

:hosgeldin kardeşim . Kendimizi kötüsüne de hazırladık ama bence ocak ayı. gerekçelerimiz sağlam  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı fatihsahin

İleride bizim stat inşaatını anlatırken efsane asker anıları gibi vinçten vince jacker aktarırken bir yandan da çim ekiyorduk felan diyeceğzi sanırım  :biggrinking:

babam bana namağlup bitirdiğimiz seneyi metin ali feyyaz recep gibi efsanaleri birde galatasarayın 8-0 yenip bizden şampiyonluğu aldığı seneyi  hep anlatır bize de konu lazım abi bizde stadı anlatacaz böyle gidişle :D
siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin

umutsuzlara umut olsun :D yazalım 30 tane uzun halat takıldı 11 tanede strand jack standı takıldı 2.paletli kuruldu borulardan 4 tanesi sahada kurulu diğer boruları bekliyor onlarda gelmek üzeredir içerideki işler ise harika gidiyor diyebilirim yıl sonu ince işler biter sahayı ve koltukları bekleriz artık ne zamana olursa  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:hosgeldin

umutsuzlara umut olsun :D yazalım 30 tane uzun halat takıldı 11 tanede strand jack standı takıldı 2.paletli kuruldu borulardan 4 tanesi sahada kurulu diğer boruları bekliyor onlarda gelmek üzeredir içerideki işler ise harika gidiyor diyebilirim yıl sonu ince işler biter sahayı ve koltukları bekleriz artık ne zamana olursa  :icool:

@Efe yazdıklarından yanlış tarih çıkaracaklar. Ben devamlı takip ettiğimden biliyorum ama  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Emre Keşküş

Yeşil paletli vinç 1 haftada çatıyı kaldırır  :eyes

Çevrimiçi COB

Kamerasizlik sendromu cekiyorum resmen.

Paletliler, halatlar, borular,  Jack'ler bi hizlansak ta nesemiz yerine gelse.

Çevrimdışı Türkay

Ne güzel eskiden bu saatlerde stadı seyrederdik film izler gibi çok güzel oluyordu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

@Efe yazdıklarından yanlış tarih çıkaracaklar. Ben devamlı takip ettiğimden biliyorum ama  :alala:
abi cikarmasinlar bi zahnet ne zaman biterse dedik yil sonu bu stad biter ama zemin ne zaman oynamaya izin verir bilmiyoruz daha dogrusu zemine ne zaman baslanirsa 70 gun sonra saha hazir olacak zemine baslandigin 70 gun sonrasi ni bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kamerasizlik sendromu cekiyorum resmen.

Paletliler, halatlar, borular,  Jack'ler bi hizlansak ta nesemiz yerine gelse.
bende ne guzel seyrediyorduk nazar degdi su cati kalksada kamera tekrar aktif hale gelse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeşil paletli vinç 1 haftada çatıyı kaldırır  :eyes
1 haftada kaldirmasi icin 3 tane daha lazim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Arkadaşlar ;

İnsnalar umutsuzluğa kapılmada çokta haksız değiller ki bende bazen bu yüzden bunalıma girdiğim oluyor.Başkanın geçen yıl ağustosdan tutun da sürekli tarih vermesi ve bu tarihlere stadın yetişememesi insanlar üzerinde olumsuz etki yaratıyor.Artık Beşiktaş aşığı olarak bıktık stadsızlıktan.Taş gibi takımımız geçen yıl ordan oraya hovarda gibi gezdi durdu.Bende sürekli takip ediyorum hergun aman şurası yapılmışmıdır,şurası bitmişmidir diye diye gece rüyalarıma giriyor.O yüzden benim gibi diğer arkadaşları da anlamanız gerek.Hele ki canlı yayında yok iyice daralıyor insan.

Resim atanların ellerine sağlık ve bilgi verenlerin onlarda olmasa hepten bitmiştik  :ebebe:

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ta 'Gergin' bekleyiş!

Beşiktaş camiası, Vodefone Arena'nın bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

İnşaatta kalan tüm işler ise çatıya endekslenmiş durumda. 'Germe' tekniği ile çatıyı Kurban Bayramı'nda oturtmayı planlayan uzmanlar, daha sonra çim çalışmalarına başlayacak.

Ancak çatı oturtma sürecinin sancılı olması süreci uzatma ihtimalini doğuruyor. Timsah Arena'da da aynı teknik kullanılmış ve üst üste 3 kez yaşanan başarısızlık stadın gecikmesine neden olmuştu.

Bu arada Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim Stadı'nın Kasım'dan sonra 4 ya da 5 maç için Beşiktaş'ın kullanıma açılacağını duyurdu.

LİG TV

Çevrimdışı serti67

gunaydın ahalı bu kolon araları perforjemı olucak kartal fıgurlu yoksa kırılmaz cammı bunu secımı yapıldımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bu medyanın bizim kulüple uğraştığı kadar İsmail topla uğraşsaydı Roberto Carlos olurdu başımıza  :ebebe: :sevinc
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 11:29:36 Serkan Çağıl ]