Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

Arkadaşlar belki yeri değil kusura bakmayın pek takip etme şansım olmuyor Antalya ve Bursa stadları ne durumda ne zaman açılıyor?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaşlar belki yeri değil kusura bakmayın pek takip etme şansım olmuyor Antalya ve Bursa stadları ne durumda ne zaman açılıyor?
Antalyanin gorunurde bir eksigi kalmadi. Cimin hazir hale gelmesi bekleniyor olabilir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı laoban

Taraftar daki kotumserligin sebebi , başkanın açıklamalarını aşırı iyimserlikle inanıp benimsemelerindendir. Başkanımız kaç açılış tarihi verdi? İnsanları biraz anlamak lazim olur olmaz yorum yapmakta yanlış ne öyle cahil filan. Yakışmıyor beşiktaş taraftarına bu tarz ithamlarda bulunmak.

Çevrimdışı Efe

2 side bu ay sonu acilacak gibi gorunuyor belki ekime sarkar ama oda fazla uzun surmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

sanırım ikisi de bu hafta açılacak. Antalya biraz daha uzun belki.

ysariusta

• Ziyaretçi

2 side bu ay sonu acilacak gibi gorunuyor belki ekime sarkar ama oda fazla uzun surmez
Bursa hazır diye biliyorum Efe. Maç falan yapacaklardı o kaldı sanırım. Gene mi bitmedi.

bizimki juve arenadan daha dik oluyor reklama gelince izin vermiyorlar.
Reklam derken stadın dış kısmına yapılan ışıklandırmaları demek istedin değil mi Necmi abi . Böyle de güzel yeter ki bir an önce bitsin  :)

Çevrimdışı 38life

"İki stad arasında dünya kadar fark var"

Toplantıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de divan kurulu üyelerine hitap etti. Başkan Altepe, yeni yapılan stada övgüler yağdırarak, "Dün Beşiktaş'ın stadının yanından geçtim. İki stad arasında dünya kadar fark var" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni stadın, kulübe büyük bir gelir kapısı açacağını aktaran Altepe, "Bu stat Bursaspor için başlı başına bir gelir kaynağı. Stat ismi var, satılabilir. 90 kapı var, buralardan gelir elde edilebilir. Ayrıca stadı parayla gezdirilecek. Avrupa'da demode olmuş statları bile parayla gezdiriyorlar" diye konuştu.

Altepe, yeni stadın Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale geleceğini, daha önce stat için "tanıtım gecesi" düzenleyeceklerini, A Milli Takım'ın 13 Ekim'de İzlanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki karşılaşmanın da Bursa'da oynanacağını kaydetti.

Çevrimdışı Efe

Bursa hazır diye biliyorum Efe. Maç falan yapacaklardı o kaldı sanırım. Gene mi bitmedi.
yok be abi dışarısı savaş alanı gibi bir sürü makine çalışıyor 1 ay daha maç oynanmaz orda zorlarlarsa sıkıntı olabilir giriş çıkışlar 27 eylülde açacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gözümün nurusun

közümün harı

zor edecek gibiyiz bu baharı..

#vodafonearena ...

Çevrimdışı Mehmet92

Bizim en büyük avantajımız adam akıllı çalışmayla 2-3 haftada biticek çevre düzenlemesi işimiz var.Kapalı ve eski açık arka taraflara parke taştan kaldırım döşenicek o kadar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi murat

"İki stad arasında dünya kadar fark var"

Toplantıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de divan kurulu üyelerine hitap etti. Başkan Altepe, yeni yapılan stada övgüler yağdırarak, "Dün Beşiktaş'ın stadının yanından geçtim. İki stad arasında dünya kadar fark var" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni stadın, kulübe büyük bir gelir kapısı açacağını aktaran Altepe, "Bu stat Bursaspor için başlı başına bir gelir kaynağı. Stat ismi var, satılabilir. 90 kapı var, buralardan gelir elde edilebilir. Ayrıca stadı parayla gezdirilecek. Avrupa'da demode olmuş statları bile parayla gezdiriyorlar" diye konuştu.

Altepe, yeni stadın Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale geleceğini, daha önce stat için "tanıtım gecesi" düzenleyeceklerini, A Milli Takım'ın 13 Ekim'de İzlanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki karşılaşmanın da Bursa'da oynanacağını kaydetti.
evet bittiğinde dünya kadar fark olacak :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cumartesi günü gebze stadında maç yapacakmışız .

3 yıldır en baştan yapılması gereken o stadı standartlara uydurup orada oynamaktı aslında.

Çevrimdışı TALAT

acilirsa ekime kadar diyosun yani  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Bizim en büyük avantajımız adam akıllı çalışmayla 2-3 haftada biticek çevre düzenlemesi işimiz var.Kapalı ve eski açık arka taraflara parke taştan kaldırım döşenicek o kadar
hadi canım dünya iş var :D ön taraf yola kadar yapılacak arka tarafta öyle durmayacak mutlaka bir şey döşeyecekler biz çevre düzenlemesini önümüzdeki yaz hala yapıyor oluruz.

Çevrimiçi Necmi

cumartesi günü gebze stadında maç yapacakmışız .

3 yıldır en baştan yapılması gereken o stadı standartlara uydurup orada oynamaktı aslında.
Passo uyumlu değil ve uzun vadede kullanmayacağı bir stada öyle bir yatırımı passoya yaptıramazsın.
sonuçta her maçı oynayamayacağız ve bizim için olimpiyata bu yatırımı yaptılar.

ysariusta

• Ziyaretçi

hadi canım dünya iş var :D ön taraf yola kadar yapılacak arka tarafta öyle durmayacak mutlaka bir şey döşeyecekler biz çevre düzenlemesini önümüzdeki yaz hala yapıyor oluruz.
Daha iyi abi, dışarıda olduğundan rahat rahat gidip fotoğraf çekeriz. Kuruduk be. Bu kadar saklanmaz ama, nazara geldi diyorlarsa kurşun döktürek. Gerçi onu dökmek içinde membran germek lazım.  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Passo uyumlu değil ve uzun vadede kullanmayacağı bir stada öyle bir yatırımı passoya yaptıramazsın.
Öyle ama abi belkide geçen2  sezondan 1 inde sampiyon olabilirdik ama artik hayirlisi olsun diyelim her sekilde en kötü bu sezon sonunda kavuşacaz stada inşallah

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi bizim eve mantolama yapılıyor bana mı yapılıyor ev sahibinin evi ben kiracıyım. Olimpiyata yaptıysa bize yapmadı ya. Bizden başka oynayacak takım olur herhalde. Onur haklı bana kalırsa keşke en başta Gebze stadı ayarlansaydı. Zaten kombine alan yok  :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Öyle ama abi belkide geçen2  sezondan 1 inde sampiyon olabilirdik ama artik hayirlisi olsun diyelim her sekilde en kötü bu sezon sonunda kavuşacaz stada inşallah
artık bu işi büyütmemek lazım orası en az devre  arasına kadar evimiz ve bu süreyi kayıpsız geçmek gerekiyor
destek olalım kendi stadımıza girerken iyi bir yerde olursak bu rüzgarla finişi yaparız bu saatten sonra mızmızlanmaya gerek
yok kimsenin elinede mazeret vermeyelim biz vah vah dedikçe oyuncularda salıyor deplasmanda sıfır destekle maç kazanıyorsan
olimpiyattada kazanırsın deplasmanda oynamaktan zor değil ya

Çevrimiçi murat

Abi bizim eve mantolama yapılıyor bana mı yapılıyor ev sahibinin evi ben kiracıyım. Olimpiyata yaptıysa bize yapmadı ya. Bizden başka oynayacak takım olur herhalde. Onur haklı bana kalırsa keşke en başta Gebze stadı ayarlansaydı. Zaten kombine alan yok  :akuma:
bayrampaşa yerine gebzespor ile anlaşsaydık ölü yatırım olmazdı bir kaç sezon içinde 2. lig takımı olurdu.hem bu süreçte biz faydalanmış olurduk hem ileride de yaralanılırdı.aslında birde ankara takımyla anlaşmak lazım.2. ligi pilot takımlarla donatmak lazım :D

Çevrimdışı Tolga

Bursa'da Ekim 13 de milli maçımız var diye hatırlıyorum.

Bu yüzden 27 Eylül de stadı açmak zorundaymışlar.

Antalya'nın stadını bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...