Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6032995 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet bizi atladı...
arada görmemiş olabilirim kusura bakma tekrar yazarsan cevap vermeye çalışırım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Berk

İşçi sayısı artacak mı?
Çatının kaplama projesi değişti gibi bi haber çıktı doğru mudur?
Bayramda çalışma duracak mı?
Alt ve Üst tribün arasında elektronik reklam tabelası olacak mı(ttarena daki gibi)
Teşekkürler

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

İşçi sayısı artacak mı?
Çatının kaplama projesi değişti gibi bi haber çıktı doğru mudur?
Bayramda çalışma duracak mı?
Alt ve Üst tribün arasında elektronik reklam tabelası olacak mı(ttarena daki gibi)
Teşekkürler
-evet kadar çıkaçak
-hayır çalışma olucak
-olacak..
rica ederim :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Pixelli geçiş çok anlamsız geliyor bana. Renklerimizin çok daha baskılı veya göze daha çok hitap edecek şekilde koltuk düzeninde kullanılabileceğini düşünüyorum. Kendi açımdan mabedimizle ilgili şu an tek hayal kırıklığı koltukların pixelli oluşu.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Engin

aydınlatma konusunda daha önce paylaşımda bulunmuştum...bi cevapta ben vereyim... :)
Kendimi sözlüye kalkmış öğrenci gibi hissettim  :D hatırlayamadım şimdi  :alala: masada çekilmiş bir foto vardı sanırım ama emin değilim hatırlayan varmı @Efe  @keremfrat1 
İlginç inönünün ışıklandırıldığı günü dün gibi hatırlıyorum okuldan kaçıp 2gün üstüste izlemiştim direklerin dikilişini projektörlerin takılışını hatta kutularını açmalarına yardım bile etmiştim philips di içinde bir sürü ayna vardı  :)
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 00:21:05 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı FARUK

Kendimi sözlüye kalkmış öğrenci gibi hissettim  :D hatırlayamadım şimdi  :alala: masada çekilmiş bir foto vardı sanırım ama emin değilim hatırlayan varmı @Efe  @keremfrat1 
İlginç inönünün ışıklandırıldığı günü dün gibi hatırlıyorum okuldan kaçıp 2gün üstüste izlemiştin direklerin dikilişini projektörlerin takılışını hatta kutularını açmalarına yardım bile etmiştim philips di içinde bir sürü ayna vardı  :)
Evet mabet paylaşmıştı led aydınlatma örneğini forumda bjk_mabet fotoğrafları kısmına eklemiştim ordan bulabilirsiniz şuan mobil net nedeniyle ekleyemiyorum

Çevrimdışı Engin

Evet mabet paylaşmıştı led aydınlatma örneğini forumda bjk_mabet fotoğrafları kısmına eklemiştim ordan bulabilirsiniz şuan mobil net nedeniyle ekleyemiyorum
Sağolasın @FARUK  bi bakayım  :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

@bjk_mabet

Stad'ın içinden (Yeni açığın en üst koltuğundan) Deniz görünecek mi? ya da böyle manzarayı seyredebileceğimiz yüksek teras gibi biryer olacak mı? restoranlar da buna dahil.

( milletin derdine bakın benim derdime bakın :D )

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

Stad'ın içinden (Yeni açığın en üst koltuğundan) Deniz görünecek mi? ya da böyle manzarayı seyredebileceğimiz yüksek teras gibi biryer olacak mı? restoranlar da buna dahil.

( milletin derdine bakın benim derdime bakın :D )
evet görünecek evet manzaralı yerde var ...(senin derdin dert midir benim derdin yanımda  :hosgeldin

Çevrimdışı Orhan

@bjk_mabet merhabalar daha önce soruldu mu bilmiyorum. Tribün başlangıcın saha zemininden yüksekliği ne kadar olacak?

Çevrimdışı 38life

evet görünecek evet manzaralı yerde var ...(senin derdin dert midir benim derdin yanımda  :hosgeldin

Hoşbuldum. Cevap için teşekkür ederim. Allah size kolaylık versin ve razı olsun diyebilirim sadece :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet merhabalar daha önce soruldu mu bilmiyorum. Tribün başlangıcın saha zemininden yüksekliği ne kadar olacak?
40-50 cm arası

Çevrimiçi Koa_lAA

merak ettiğim olayların başında şu çatının kalkışını izlemek vardı... nası bi sistemle nası kalkacak o çatı çok merak etmekteyim.. ne güzel izleycektik kaza olmasaydı... bunun daha kolay bi yolu yokmuydu acaba germe çatı zor gibi durmakta

Çevrimdışı Türkay

@bjk_mabet abi ince bi ayrıntı ama reklam panoları köşeli mi  olacak oval mi?  :biggrinking:
Şu gibi:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet abi ince bi ayrıntı ama reklam panoları köşeli mi  olacak oval mi?  :biggrinking:
Şu gibi:

Oval bursanin stadinda guzel durur. Lutfen bizimki koseli olsun...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Oval bursanin stadinda guzel durur. Lutfen bizimki koseli olsun...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne içiyorsun lütfen sadece adını söyle gerisine karışma  :bandit: