Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

nerde efe ben goremedım paınt le bişeyediver

Çevrimdışı Efe

ayrica eski acikta uzun halatlar icin kurulacak iskellerinde bir bolumu kurulmus zannedersem 4 tanesi onlarada baslanmis eylul ayi cati imalatinin son ayi olacak ve kaldirma islemi ekim ayin baslayacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

nerde efe ben goremedım paınt le bişeyediver
yukaridaki ilk fotoya bak ben tel deyim orda iskelelere dikkatli bak halatlari sermisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremd

daha yüksek çözünürlükle nasıl atıcam ben bunları ?

Çevrimdışı Efe

eski acikta tum iskeller kurulmus yaw dikkatli bakinca gorunuyorlar bazilari tahatasiz daha :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

an itibari ile  vodafone arena....    madem kamera kapalı sizlere 2-3 günde bir  sıcak fotoğraf göndericem :)  isteyenlere twitterdanda foto gönderebilirim
‏@kenanaysgl

ilk fotoyu büyük atabilirmisin hocam bi zoom yapalım yoksa telefonlamı çektin

Çevrimdışı Efe

daha yüksek çözünürlükle nasıl atıcam ben bunları ?
yanitlaya giriyorsun orda altta kutucuk var resimi oraya ekliyorsun yanliz fotolari ilk basta 1500× 800 civarinda bi seviyeye kucult oburturlu yuklenmez picasada yada paint te yapabilirsin

ekler digerseceneklere basacaksin orda kutu cikacak ekleden 5 tane falan ekleyebilirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremd

sanırım daha iyi oldu 2 gün sonra fotograf makınasıyla ritz otelin her katından yüksek çöz.  foto yaparız....

Çevrimdışı Abdullah

kapalida iskleler uzerinde uzun haltlar gorunuyor cok sevindirici bir gelisme daha uzun halatlardan sonra tek bir is strand jacklerin yerlerine takilmalari kaliyor 1 ay sonra cati kalkmaya hazir hale gelecektir ekimin ilk gunleri kaldirma islemi baslayack inşallah
Abi insan değilsin sen valla nasıl gördün onları ya gözüm bozuldu bakarken  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

sanırım daha iyi oldu 2 gün sonra fotograf makınasıyla ritz otelin her katından yüksek çöz.  foto yaparız....
Teşekkür ederiz fotolar için uzun halatlarin montajı çok  güzel haber

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi insan değilsin sen valla nasıl gördün onları ya gözüm bozuldu bakarken  :evillol:
Algıda seçicilik.Boşuna  elf gözlü  demiyoruz ona.  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Dikilen boru var mi @Efe
yok daha gelmemistir gelecek hafta gelecekler hepsi gelsin oyle dikelrler diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

insan degilimi elfim  :D birlikte mac seyrettik gayet insanim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

eline sağlık foruma yüklemeyi denersen çok daha iyi olur bu şekilde resimler sayfa içinde açılıyor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ersoy

Fotoğrafların hepsi çok güzel abiler ellerinize sağlık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Abdullah

insan degilimi elfim  :D birlikte mac seyrettik gayet insanim :)
yok yok senin gözlerle benimki aynı olamaz  :D sen olimpiyatta da maçı izleyebiliyordun ben oyuncuları tanıyamadım  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Twitterda bu resmi gördüm bilgisi olan varmı gerçek mi

Çevrimdışı cursedofdragon