Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035556 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Cska Moskova yeni stadının tribün dizaynı için taraftarlarından paylaşımları bu adreste topluyor . :claps:

http://vk.com/wall-1070834_5472
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Tövbe tövbe. Bozacağım ağzımı da neyse. Birde atarlandığı adam @Efe  gibi adam yahu. Size YD gibi başkan lazım.
Bak benim gibi mülayim bir adamı bile zıvanadan çıkarıyorlar.
sinirlenmeye gerek yok abi nasil olsa stad bitecek o ambiyansi herkes tadacak sonra donup keske boyle dusunmeseydim diyecek bu stad beşiktas tarihinin en buyuk yatirimi finansal acidan kurtulusumuz insallah 2.yari stadtayiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Merhaba kara kartallar.
Çok şükür sorun çıkmadı işler son hız devam ediyor.
Ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Kapalıda ki localar ne durumda bilgisi olan var mı ? @Efe  @Necmi  Mabet cam takılma işi bitti demiş ama kapalıda ki localar da son fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla ayrılmamıştı bile. Ordaki localar nasıl yetişecek çok merak ediyorum.  :alala: :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sinirlenmeye gerek yok abi nasil olsa stad bitecek o ambiyansi herkes tadacak sonra donup keske boyle dusunmeseydim diyecek bu stad beşiktas tarihinin en buyuk yatirimi finansal acidan kurtulusumuz insallah 2.yari stadtayiz
He şöyle be Efe .Yorum yazıyorlar bu sezon stad bitmez diye ama sadece bitmez de bitmez. Hani deseki çatı işi asgari şu kadar zaman alır , çim işi bu kadar sürer, koltuklar şu sürede tamamlanır gerekçem ise araştırdım , elimdeki veriler bunlar tamam diyeceğiz.
Benim izlenimim ve şu ana kadar okuduklarım sonucu ; çatının kalkmaya başlaması ekim başı, tamamen kalkması kasım başı, çatı kaplaması + çim + koltuk beraber yürüyecek ve üç ay ; sonuçta ocak sonu mantıklı bir tarih. Hadi olumsuzluklara 1,5 ay verelim ve simgesel bir tarihte açalım diyorsak 19.03.2016
( Yapılacak işlere koyduğum süre forumca tamamen kabul görmüş sürelerdir )
Okuma zahmetine girmeyip bitmez de bitmez yazanları anlamak mümkün değil. Yazıma yorum yaparsan sevinirim @Efe kardeşim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ince isler hakkinda yorum yapmak istiyorum.

Bir yapiyi guzel gosteren uzerindeki detaylardir.  Bu kiris kolonlarina siva atilmasi cok iyi oldu.

Tribundeki giris cikis kapilarinada birseyler yapilmasi gerekiyor. Traslama yapildi dendi ama sadece traslama kurtarmaz. Betonu o  kadar kaba atilmis ki siva bile kurtarmayabilir. Bana kaplanmasi lazim gibi geliyor  (kufeki, aluminyum, sac vs.... ne olursa)

Bana gore bu cati kolonlarina da iki parcadan olusan bir kaplama yapilmasi lazim. Stad bitince kolonlar ne kadar goz onunde olucak bilmiyorum ama bu halde cok goze batacaklar gibi duruyor. Catiyi havada asili duruyormus gibi gosterecek diye bu ayrinti atlanmamali.

Bunun disinda hicbir yerde kaba beton gorunmemeli. Benim sahsi fikrim. Dedigim gibi ayrintilar onemli. Sonradan halledilir dersek biliyoruz ki o "sonra" hic gelmeyecek.

Çevrimdışı iyimserure

Ince isler hakkinda yorum yapmak istiyorum.

Bir yapiyi guzel gosteren uzerindeki detaylardir.  Bu kiris kolonlarina siva atilmasi cok iyi oldu.

Tribundeki giris cikis kapilarinada birseyler yapilmasi gerekiyor. Traslama yapildi dendi ama sadece traslama kurtarmaz. Betonu o  kadar kaba atilmis ki siva bile kurtarmayabilir. Bana kaplanmasi lazim gibi geliyor  (kufeki, aluminyum, sac vs.... ne olursa)

Bana gore bu cati kolonlarina da iki parcadan olusan bir kaplama yapilmasi lazim. Stad bitince kolonlar ne kadar goz onunde olucak bilmiyorum ama bu halde cok goze batacaklar gibi duruyor. Catiyi havada asili duruyormus gibi gosterecek diye bu ayrinti atlanmamali.

Bunun disinda hicbir yerde kaba beton gorunmemeli. Benim sahsi fikrim. Dedigim gibi ayrintilar onemli. Sonradan halledilir dersek biliyoruz ki o "sonra" hic gelmeyecek.
bizim burada yani Eskişehir'de yeni stadın giriş çıkış kapılarını da prekast olarak yapıp getirip taktılar, o kadar düzgün oldu ki keşke stadımıza da öyle yapsalardı

Çevrimdışı FARUK

Tribün çıkışları atlanmaz aynı şekilde hangi renk olur bilmem ama sıva yapılacaktır
Bunun şuan çatı kalkmadan yapılması mümkün değil ortadaki çelik boruları tutan ince halatlar hep bu çıkış tünelleri ne tutturulmuş durumda ayrıca şuan yapılsa da hasar görmesi yüksek ihtimal

Çevrimdışı Efe

He şöyle be Efe .Yorum yazıyorlar bu sezon stad bitmez diye ama sadece bitmez de bitmez. Hani deseki çatı işi asgari şu kadar zaman alır , çim işi bu kadar sürer, koltuklar şu sürede tamamlanır gerekçem ise araştırdım , elimdeki veriler bunlar tamam diyeceğiz.
Benim izlenimim ve şu ana kadar okuduklarım sonucu ; çatının kalkmaya başlaması ekim başı, tamamen kalkması kasım başı, çatı kaplaması + çim + koltuk beraber yürüyecek ve üç ay ; sonuçta ocak sonu mantıklı bir tarih. Hadi olumsuzluklara 1,5 ay verelim ve simgesel bir tarihte açalım diyorsak 19.03.2016
( Yapılacak işlere koyduğum süre forumca tamamen kabul görmüş sürelerdir )
Okuma zahmetine girmeyip bitmez de bitmez yazanları anlamak mümkün değil. Yazıma yorum yaparsan sevinirim @Efe kardeşim
zaten ocak ayi icinde stadi bitmis halde gorecegimiz artik kesin gibi abi 16 ocakta acilis olurmu tamamiyle cim isine bagli olacak tabi bunu catinin ekim ayi icerisinde bitmesine dayanarak soyluyorum kasim sonu biterse 1 ay atar subatta sarkar o yuzden bitmez degil bitiyor demek gerekir ben oyle diyorum bitiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

ayrıca şuan yapılsa da hasar görmesi yüksek ihtimal

Dogru belki o yuzden hic dokunmadilar oralara.

Ama bu kiris kolonlara atilan sivayi gordukten sonra baskanin kucuk detaylari atlayacagini hic dusunmuyorum. Mesela merdiven bosluklarinin oldugu beton duvarlar bile kaplaniyor.

Umarim cati kolonlarina da bir ayar cekerler.

Gercekten siyah boru gorunumu hic guzel durmuyor gunduz gozuyle.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 18:15:10 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zaten ocak ayi icinde stadi bitmis halde gorecegimiz artik kesin gibi abi 16 ocakta acilis olurmu tamamiyle cim isine bagli olacak tabi bunu catinin ekim ayi icerisinde bitmesine dayanarak soyluyorum kasim sonu biterse 1 ay atar subatta sarkar o yuzden bitmez degil bitiyor demek gerekir ben oyle diyorum bitiyor :)
Sağol kardeşim cevap için. Twitter'da Sabitlenmiş Tweet var ya bunu da sabitlenmiş mesaj yapalım  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

o borular kalır öyle ama tribün çıkışlarına mutlaka ayar çekilir toki stadında bile kaplı oralar

Çevrimdışı Ensar

Dogru belki o yuzden hic dokunmadilar oralara.

Ama bu kiris kolonlara atilan sivayi gordukten sonra baskanin kucuk detaylari atlayacagini hic dusunmuyorum. Mesela merdiven bosluklarinin oldugu beton duvarlar bile kaplaniyor.

Umarim cati kolonlarina da bir ayar cekerler.

Gercekten siyah boru gorunumu hic guzel durmuyor gunduz gozuyle.

proje fotoğraflarına bakarsanız beyaz onlar , bence boyanacaktir kesinlikle
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 26 Ağustos 2015 (19:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Ersoy

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler abi. :claps:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı CUBUKLU

Necmi abi çok teşekkürler. 1903.2016 gibi bitecek gibi görünüyor ama yanılan ben olurum umarım
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Easthanbool

Teşekkürler Necmi ağabey
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

eski açıkta 1 çatı kolonu (boru) takılmış kimse fark etmemiştir  yeni inönü fotosuyla karşılaştırdım bugün fotolardan eski açıktan çekilen fotoyu iskelenin yanında boru yoktu bugün ise var hayırlı olsun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Transfer başlığına gidiyorum çoğunluk başkana sallıyor, Stad başlığına geliyorum çoğunluk başkanı savunuyor. Bu ne iştir arkadaş :D

Çevrimdışı FARUK

eski açıkta 1 çatı kolonu (boru) takılmış kimse fark etmemiştir  yeni inönü fotosuyla karşılaştırdım bugün fotolardan eski açıktan çekilen fotoyu iskelenin yanında boru yoktu bugün ise var hayırlı olsun :ok:
Canlı yayında kaldiriyordu vinç ilk başta sonra geri indirdi öğle arasına çıktılar demekki takmışlar güzel haber

Çevrimdışı Anıl

Burası neresi ve o ızgaralar ne için konmuş ? Bana futbolcu çıkış tüneli gibi geldi :alala:

Çevrimdışı FARUK

Burası neresi ve o ızgaralar ne için konmuş ? Bana futbolcu çıkış tüneli gibi geldi :alala:
Basamak prekast alt kat tribün giriş kapısı gibi iç kısmı su tahliyesi için sanki

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı İhsan

Su tahliyesi için.
Aynı şekilde yerin sevise ızgaraya kadar çıkacaktır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı guney_k

Başkan kanaltürk te canli yayinda stadla  ilgili konuşuyor

Çevrimdışı 38life

Kanaltürkte stadı videolu şekliyle içini dışını seyredebilirsiniz şuan.