Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence çok iyimser çatı bayram sonu kalkmaya başlarsa kaldırılıp sonrasında çatı parçaları ve semerlerin
montajı kasım sonunu bulur en hızlı şekilde devam etse en erken şubat ortası demek olurki bence 19 03 2016
çok makul bir tarih olur. Aslında bu günün en iyi haberi merdivenlerin konmaya başlaması oldu. Artık ince işleri bitti kabul ederim
merdiven koymaları demek zemin sonlanması demektir buda içerdeki ince işlerin kabasının bittiği anlamı taşırki bundan sonrası monte et sonlandır kısmıdır.
işin özeti demekki içerdeki işlerinde %70 i bitti geri kalan %30 iş olarak çoktur ama çokta hızlı yapılır.
zaten prekast altı sıvaya başladıklarında mutlu olmuştum o iş ince işlerin kabasının son noktasıydı @anilsevim aslında bu durağan dediğimiz sürede çok iş yapılmış
çimi soran arkadaş @quentine83  çim konusunda bir sıkıntı çıkmaz kullanılan çim hem kış çimi hemde bizde kullanılan sistemde hava şartları bertaraf ediliyor kendi iklimlemesi var yani yılın oniki ayı aynı şartları barındıracak toprak ısısı oniki ay sabit tutulacak havalandırma on iki ay aynı seviyede verilecek ışıklandırmada suni olarak yılın on iki ayı eşit şekilde verilecek bir nevi sera gibi düşünün aslında konuştuğumuzda kışın hiç bir problem olmadığını ama esas sıkıntının yazın olduğunu yazında maç oynanmayacağı için kontrolün sağlanabileceğini ve dünyadaki en kaliteli futbol sahalarının başında geleceğini söylediler.
Abi yağmurlu karlı havada drenaj çim işini yapamazsın. Eğer yoğun yağmurlu veya karlı bir döneme denk gelirse drenaj işi filan yalan olur. Bu bakımdan kışın sıkıntı yaratacaktır diye düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Abi yağmurlu karlı havada drenaj çim işini yapamazsın. Eğer yoğun yağmurlu veya karlı bir döneme denk gelirse drenaj işi filan yalan olur. Bu bakımdan kışın sıkıntı yaratacaktır diye düşünüyorum.
Bir kerede olumlu yanından baksan
belkide çok kurak bir kış yaşayacağız istanbulda olması çok
muhtemel bir durum bu kadar olumsuz olmak olumsuzluğu çağırmaktır
hayata ne kadar güzel bakarsan hayatında o kadar güzel olur
bunu yapamıyorsan en azından sürekli olarak etrafına negatif enerji verme
insanları resmen şişiriyorsun tamam polyannacılık yap demiyorum ama
bizede acı biraz sanki istanbulda her dakika yağmur yağıyor birde kar dedin ya ben
50 yaşındayım daha istanbulda on gün süren bir kar görmedim zaten dediğin gibi olsa susuzluk çekmez bu ülke

Çevrimdışı İsmail Özyurt

19.03.2016 tarihi dillendiriliyor 19.03 kısmı için ama umarım doğru değildir. Allah nasip ederse bir kaza bela olmazsa 2.devre yetişecek gibi duruyor. Mümkün olan en kısa sürede hatta bir gün bir saat bile kaybetmeyelim inşallah.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı serdart

Twitter'da dün çekilmiş bir fotoğraf buldum tribün içinden çekilmiş.

Çevrimdışı İhsan

19.03.2016 tarihi dillendiriliyor 19.03 kısmı için ama umarım doğru değildir. Allah nasip ederse bir kaza bela olmazsa 2.devre yetişecek gibi duruyor. Mümkün olan en kısa sürede hatta bir gün bir saat bile kaybetmeyelim inşallah.

Kazasız olsun varsın seneye olsun.
19031915 güzel olur ama biraz zor gibi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı serdart

Hakan gündoğarın az önce çektiği periscop u da buradan izleyebilirsiniz. 12'de de canlı yayın var staddan.

https://www.periscope.tv/w/aK1uOTM2Mzg4MzN8MWt2S3BQalFxTGFLRQN364UM78eerwV9RwjSQTMuR4BLjMkv1he7vnCS2TjO

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Gokhan_1903

Fikret Orman : Hamdolsun halatlarda bir şey çıkmadı.

Çevrimdışı genki1914

Harıl  harıl  çalışılması gerekirken işçi gormeye calisiyorum bi tane boru kalkarken gördüm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Berk

Bilenler ve özellikle necmi abi cevaplarsaniz sevinirim.Bu çatı bayram sonu kalkmış olacak dedi başkan.Çatı kalktıktan sonra membran,çim,drenaj,koltuk işlerinin aynı anda yürümesi mümkün mü

Çevrimdışı Efe

Harıl  harıl  çalışılması gerekirken işçi gormeye calisiyorum bi tane boru kalkarken gördüm

o borunun havaya kalkamasi Allahin bir lutfu suan hepsi sökuluyorda olabilirdi elestiri yapmayi birakin artik basimiza neler geldi hala isci yok diyorsunuz yapilan is cok kolay zannediyorsunuz yapildigina şükür etmiyprsunuz hep tenkit ediyorsunuz biraz olumlu olun stad bitiyor iste daha ne istiyorsunuz 1 sene kaybedebilirdik hiz hiz derken stadi acamayacaktik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bilenler ve özellikle necmi abi cevaplarsaniz sevinirim.Bu çatı bayram sonu kalkmış olacak dedi başkan.Çatı kalktıktan sonra membran,çim,drenaj,koltuk işlerinin aynı anda yürümesi mümkün mü
mebran drenaj cim koltuk ayni anda yuruyecek sahadan vincler ciktimi saydigimiz bu isler ayni anda yapilacak ilk catinin kalkmasi sonrada vinclerin sahadan cikmasini bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı genki1914

o borunun havaya kalkamasi Allahin bir lutfu suan hepsi sökuluyorda olabilirdi elestiri yapmayi birakin artik basimiza neler geldi hala isci yok diyorsunuz yapilan is cok kolay zannediyorsunuz yapildigina şükür etmiyprsunuz hep tenkit ediyorsunuz biraz olumlu olun stad bitiyor iste daha ne istiyorsunuz 1 sene kaybedebilirdik hiz hiz derken stadi acamayacaktik
Borular yokkende gunlerce fotolarda degisim 0 dı islerin yavas gittigi aşikâr ayrica sana sormam eleştiri yapıp yapmayacagimi

Guti14

Çevrimdışı Berk

mebran drenaj cim koltuk ayni anda yuruyecek sahadan vincler ciktimi saydigimiz bu isler ayni anda yapilacak ilk catinin kalkmasi sonrada vinclerin sahadan cikmasini bekleyecegiz
Cati kalktıktan sonra 5.vites diyorsun yani.Kalktiktan sonra cim 75 gun drenajida 15gun surse 90gun yapar ki 1 ayda ince isler desek 4ayda bitecek gibi duruyor.Şubat 16 mantıklı sanki?

Çevrimdışı pascal26

Borular yokkende gunlerce fotolarda degisim 0 dı islerin yavas gittigi aşikâr ayrica sana sormam eleştiri yapıp yapmayacagimi

İşler yavaş gitmedi, kaza sebebiyle DURDU. Ayrıca sana kimse eleştiri yapma demedi, bi daha oku.

Çevrimdışı carsikartali

Foruma az yazıyorum ama bu tarz ifadeleri görünce dayanamıyorum.İyi de kardeşim adam bana sor demiyor ki zaten sana sormam diyorsun.Hüsniyet içeren bir şekilde eleştirmeyin artık kaza atlattık şükredin diyor.Senin mantığınla oda sana sormaz sana eleştirmeyin deyip demeyeceğini.Burayı wowdan beri takip ederim neredeyse her iletiyi okudum buraya yazan insanlar en azından saygıyı hakediyor.Biraz dikkat lütfen.

Dipnot: Kime saygı gösterip göstermeyeceğini bana sormanı istemiyorum!

Çevrimdışı genki1914

İşler yavaş gitmedi, kaza sebebiyle DURDU. Ayrıca sana kimse eleştiri yapma demedi, bi daha oku.
Bende biliyorum islerin durdugu oncesinden bahsediyorum asil sen bir daha oku tartışmaya gitmesin olay son mesajim

Guti14

Çevrimdışı warofpoet

çatının  devrilmesinden sonraki moral bozukluğundan mütevellit bir süredir yazmıyordum sadece takip ediyordum. Şükür ki iyi haberler sonunda geldi halatlarda bir sorun çıkmadı . İşler biraz aksasa da sezon bitmeden stadımıza döneceğiz inşallah. Allah başka kaza bela vermesin. Bu sezonun en can alıcı kısmı son 10 maç 12 maç olacağını düşünürsek o zamana stadımızda olabilirsek takımımıza da çok olumlu yansır kanaatindeyim.. Geçen sene son 4 maçta şampiyonluğu kaybettiğimizi düşünürsek bu sene işler statla birlikte lehimize dönecektir diye umuyorum.. Ligin başı değil sonunda gülebilmek önemli.. Güzel günler bizimle olsun ...  :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Fatih

Stat muhuru haric isler hic bir zaman durmadi hocam... Cati da bile durmadi diye biliyorum... Her gun resimlere baktiginiz icin hic bir degisiklik gormemeniz normal.. Arada bir bakin, cok fazla degisiklik olacagini goreceksiniz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...