Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Kazada yaralanan işçinin sağlık durumu ne durumda? Ne zamandır kan arandığına dair anonslar var. Bilgisi olan bir açıklama yaparsa iyi olur.
:dontknow:
yarın bilgi almaya çalışırım ama bu kan isteme işini ben biraz tuhaf buluyorum
bilinçli yapılmış bir şey gibi gündem yaratılmaya çalışılıyor sanki
yoksa Beşiktaş kan mı bulamayacak köy içine gidip kan lazım dense ilk tuttukları on kişiyi götürürler
çalışan işçilerden götürürler kaldıki bir kere kızılaya kan bağışladığında bir daha kızılay dan alırsın
bunlar her gün kan istiyor. Ya hastane hazır yakaladık yıllık kan stoklarımızı kullanalım diyor yada
birileri bu işi kullanıyor yoksa her zaman yakınlarımız ameliyat oluyor bir kere kan isterler
ameliyat ertelense bile o verdiğin kan kayıtlara geçer ve sen ameliyat olurken kızılaydan alırsın sadece iki veya
üç kişinin taze kan için ameliyat günü hazır olması gerekir. Bırak Beşiktaşı ondan önce iz inşaat bu olayı çözer
hiç bir şekilde basına veya sosyal medyaya yansımasına izin vermezler.
tersi bir durum birtek aklıma gelen hastanın sürekli kanaması olur Kan ihtiyacı doğar.

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın buyuk Beşiktaş ailesi. Ismini vermek istemeyen yoneticilerin sosyal medyada bos bos konusmadigi , mabetten guzel haberlerin geldigi ve kap haberleri olan bir gun olsun.

Çevrimdışı hic2222

:dontknow:
yarın bilgi almaya çalışırım ama bu kan isteme işini ben biraz tuhaf buluyorum
bilinçli yapılmış bir şey gibi gündem yaratılmaya çalışılıyor sanki
yoksa Beşiktaş kan mı bulamayacak köy içine gidip kan lazım dense ilk tuttukları on kişiyi götürürler
çalışan işçilerden götürürler kaldıki bir kere kızılaya kan bağışladığında bir daha kızılay dan alırsın
bunlar her gün kan istiyor. Ya hastane hazır yakaladık yıllık kan stoklarımızı kullanalım diyor yada
birileri bu işi kullanıyor yoksa her zaman yakınlarımız ameliyat oluyor bir kere kan isterler
ameliyat ertelense bile o verdiğin kan kayıtlara geçer ve sen ameliyat olurken kızılaydan alırsın sadece iki veya
üç kişinin taze kan için ameliyat günü hazır olması gerekir. Bırak Beşiktaşı ondan önce iz inşaat bu olayı çözer
hiç bir şekilde basına veya sosyal medyaya yansımasına izin vermezler.
tersi bir durum birtek aklıma gelen hastanın sürekli kanaması olur Kan ihtiyacı doğar.

@Necmi abim, konu dışı olacak ama bilgilendirme yapmak için yazıyorum;

Bilinmesini isterim ki 15 yıldır üniversite hastanesinde Sistem Yöneticiliği yapıyorum.
Kan Merkezi Sistemi, Ulusal ve Uluslararası Kan Kayıt ve Takip sistemleri ile ilgili projeleri de Ülkemizde 10a yakın üniversite hastanesinde kullanılan şekliyle şahsen hazırladım.
Muhtemeln hepimiz biliyoruz ancak yinede belirteyim. Ülkemizde çeşitli akreditasyonlara sahip herhangi bir hastane kan temininde bulunabilir. Ancak kan temini yapan tüm hastaneler
kimden, hangi kan veya kan ürünü aldığını, hangi tarihte aldığını, aldığı kan ve kan ürününe ait tarama testi sonuçlarını Kızılay'a (ISBT denilen bir sistem ile) bildirir.Bildirmek zorundadır.

1.Bu süreçte başta Hasta Hakları Yönetmeliği olmak üzere birçok yönerge ve yönetmelik bu bilgilerin hastanın veya vasisinin izni dışındaki kişiler ile paylaşımını engeller.
2.Kan Temini konusuna gelince;
   a.Acil başvurularda hiçbir kurum ve kuruluş (özel hastaneler dahil) hastaya kullandığı ilaç, malzeme, tıbbi sarf, kan, kan ürünü v.b. ürünü hasta ve/veya yakınlarından talep edemez.
   b.Hastanın kanının ilgili hastane ve/veya birlikte çalıştığı Kızılay stoklarında bulunmaması veya yetersiz olması durumunda
      hasta yakınları, hastane çalışanları ve hatta medya aracılığı ile (hastanın kimliğini gizlemek koşulu ile) temini sağlanabilir.

Bu konu bir kaç yönerge ve yönetmelik nezdinde değerlendirildiğinde özetle bu şekilde ifade edilebilir.
Yorum olarak @Necmi abinin de dediği gibi ya hasta da sürekli ve düzenli bir kanama var ki bu kadar süredir kanamayı durdurabilecek bir sağlık sektörümüz var. Ya da hastane durumu fırsata çevirip
stoklarını dolduruyor.Kaldı ki bu işin bu kadar ortaya dökülmesinde ya kötü niyet var yada emekçimiz çok az bulunan (mesela O RH-) bir kan grubuna sahip.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın. Soruldu mu sorulmadı mı bilmiyorum fakat otopark kısmı ve rampa tarafında bir su gideri açılmadı mı her yağmurda göle dönüyor orası.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın. Soruldu mu sorulmadı mı bilmiyorum fakat otopark kısmı ve rampa tarafında bir su gideri açılmadı mı her yağmurda göle dönüyor orası.

Orası çılgın proje haberin yok mu?

Maç sonu taraftarlar için "relaxing" havuzu olarak kullanılacakmış :evillol: :evillol:

Şaka bi yana halledilecektir orası. Yerin altındayız malum suyu var havalandırması var ilk akla gelen şeyler bunlar, önlemi alınmıştır. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

selamlar ne durumdayız işler tam anlamıyla başladı mı tekrardan sıkıntıda olmadığına göre şubata yetiştirebilecek miyiz ?

Çevrimdışı Easthanbool

selamlar ne durumdayız işler tam anlamıyla başladı mı tekrardan sıkıntıda olmadığına göre şubata yetiştirebilecek miyiz ?
Kaza yaşanmasaydı belki Şubata yetişirdi.19.03'e yetişirse ne ala
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Başkan, yarın 12:00'de Vodafone Arena'da Aspor'un sorularını yanıtlayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sabriozyurt

herkese gunaydin.
Baskan bizi iztliyorsan lütfen acilis tarihi verme.akisina birak artik  :D
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmet türker

kamera ne zaman açılır bilgisi olan var mı ?.

Çevrimdışı Ensar

kamera ne zaman açılır bilgisi olan var mı ?.
kamera tamamen kaldırılmış , tekrar kurulup kurulmayacagi net değil abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmet türker

kamera tamamen kaldırılmış , tekrar kurulup kurulmayacagi net değil abi
bence takılmalı , koltuk kurulumu seyredeceğiz, herkes kendi koltuğunu bulacak ,çim serilmesi de var tabi. :)

Çevrimdışı Ensar

bence takılmalı , koltuk kurulumu seyredeceğiz, herkes kendi koltuğunu bulacak ,çim serilmesi de var tabi. :)
ohooo ona kadar 42 tane jack sayacağız abi , sonra bugün 1metre kalktı yok 60cm kalktı catı diye tartisicaz :P

Çevrimdışı ahmet türker

ohooo ona kadar 42 tane jack sayacağız abi , sonra bugün 1metre kalktı yok 60cm kalktı catı diye tartisicaz :P
tamam işte bak ,kamerayı koysunlar artık . :)

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Herkese selam ve saygılar. Kameranın kapalı kalması bence daha iyi. Kendimizi çok kaptiriyoruz.  İnşaatçı mıyız , taraftar mı 😄

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı ahmet türker

sevgili @rubi_tobin kardeşim, şimdi online olduğunu gördüm ,bize verebileceğin bir bilgi var mı.

Çevrimdışı Ensar

tamam işte bak ,kamerayı koysunlar artık . :)
bence stad bitince de kamera acık olmalı sonuçta bu cimler sulanacak bicilecek ohoo bir sürü sey var çok alıştık kameraya :D

Çevrimdışı guney_k

Ayrıca yarın akşam 23.20 de Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın programında başkan

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş en büyük diyorsak o kamera açılmalı bence
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Bence çatı havaya kalktıktan sonra yayın tekrardan başlar gibi :)

Çevrimdışı sallapati

başkan çok fazla tv ye çıkıyor.. o demeçlerden bazı yerleri kesip Beşiktaş aleyhine servis ediyorlar... Çıkmasın artık başkan bu kadar fazla..  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Bence çatı havaya kalktıktan sonra yayın tekrardan başlar gibi :)

Bence bir değil değişik açılardan çok kamera gerekir...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

başkan çok fazla tv ye çıkıyor.. o demeçlerden bazı yerleri kesip Beşiktaş aleyhine servis ediyorlar... Çıkmasın artık başkan bu kadar fazla..  :bandit:

En son ne zaman cikip Stadyum hakkinda bilgi verdi !?!

Bir sürü Konu var Stadyum hakkinda aciklanacak...Halatlar saglam cikdigin daha hicbir Yönetciden duymadik... Bari böyle direkt bilgi alalim