Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

o resimde gösterdiğin iskelemi çatı parçasımı tam anlayamadım eğer taşıyıcı iskeleyse
değiştirmeye bile gerek yok zaten üstünde halat varken mümkün değil sökmezler iskelelerin
tamamına takviye yapıldı yapılmasa bile zaten büküldü diye taşıma özelliğini kaybetmez ama çatı parçasıysa
kesinlikle yenisi yapılmak zorunda zaten iskeleyse ne diye konuşuyoruzki onu çıkartır yerine yeni bir parça
koyarlar ihtiyaç duysalar hepsi demonte vaziyette en fazla alttan destek koyarlar o iskeleyi boşa çıkartır
yenisiyle değiştirirler ama buna bile gerek yok ben çatı parçası diye bakıyorum olaya zaten 7-8 parça hasarlı derken
bahsettiğim çatı parçalarıydı iskelenin hasarına kim bakar

:D bende bu yüzden muhtemelen değişik borulardan bahsediyoruz diyorum.
Bu iskele ve üzerinde halatlar var. ;-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı dropoon

abi ben istanbulu bilmiyorum ama necmi abinin dedigine gore ulasim olimpiyata gore daha kotuymus ama taraftar icerde soguk yemez basaksehirde taraftar oyunun icinde olur rakibe hakeme baski uygular ruzgardan dolayi korner orta acilamiyor pas yapilamiyor tolga degaj kullanamiyor :) derbilerde mecbur oynayacagiz kapasite yetmez basaksehirde

normali bırak o kaleci sürtünmesiz ortamda bile degaj kullanamaz.

Çevrimdışı Haldun

taraftarın baskı kurması için gelmesi lazım kardeşim Başakşehirde boş tribünlere oynuyoruz
basaksehirde 10 bin taraftar olimpiyattaki 40 bin taraftardan daha yegdir bence abi tabi burdan atip tutmak kolay siz bu tecrubeyi yasayanlar maca gidenler daha iyi bilirsiniz abi en azindan tv den boyle gozukuyor

Çevrimdışı İhsan

Valla Helal olsun.
Mabet bir mesaj attı forum canlandı.... :claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Haldun

tolga normalde degaj kullanabiliyor mu sanki :D
normali bırak o kaleci sürtünmesiz ortamda bile degaj kullanamaz.
oyle de hic degilse basakhirde yari sahayi az da olsa gecirir olimpiyatta degaj kullaniyor ya taca gidiyor ya da kemal sunalin hababam sinifinda sirigi attiginda onune dustugu gibi degaj kullandiginda top ruzgardan onune dusuyor.yoksa ben de biliyorum tolganin normalde de degaj ve aut atisi kullanamadigini :D

Çevrimdışı kaanzor

Valla Helal olsun.
Mabet bir mesaj attı forum canlandı.... :claps:

Eeee abi mabet bizim kutsal bilgi kaynağımız gelen haber hem güzel hemde garanti olunca coştuk haliyle  :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kadir137

basaksehirde 10 bin taraftar olimpiyattaki 40 bin taraftardan daha yegdir bence abi tabi burdan atip tutmak kolay siz bu tecrubeyi yasayanlar maca gidenler daha iyi bilirsiniz abi en azindan tv den boyle gozukuyor
Katılıyorum. 40-45 bin kişi olimpiyattaydık trabzon maçında. Şahsi görüşüm en ufak bir baskı kuramadık rakibe. Stadın akustiği zaten berbat. Bir tezahurat yapalım diyorsun ses sahaya gelene kadar ya soğuruluyor ya birbirine karışıyor. Bir de taraftar eskisi gibi bağırmıyor bana kalırsa. Kuzeyden izledim maçı. Kuzeyin sağ tarafı tamamen suskundu mesela. Güney de aynı şekilde. Taraftar sayısından çok taraftar niteliği önemli bence. Beşiktaşlı taraftar nitelikli taraftardır buna eyvallah, ama kendi içinde daha işlevsel olan ve olmayan olarak da ayrıldığı kesin. Ve bu Olimpiyat stadı esrarengiz bi şekilde takıma çok ters geliyor . Oyuncular da burada oynamak istemiyorlar zaten. Bize Bursa ve Liverpool maçlarının dışında maç kazandırdığı da yok. Hiçbir olumlu yanı yok bence.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Mehmet92

2 senedir vakit tahminlerimiz hiç tutmadı.Ben çatının havaya kalkması için aralık diyorum,inşallah gene tutmaz :D

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Esref

Oh be halatlarda sorun çıkmadı. Herkesin gözü aydın, başlıkta bu haberle nihayet canlandı.  :halay:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Haldun

Katılıyorum. 40-45 bin kişi olimpiyattaydık trabzon maçında. Şahsi görüşüm en ufak bir baskı kuramadık rakibe. Stadın akustiği zaten berbat. Bir tezahurat yapalım diyorsun ses sahaya gelene kadar ya soğuruluyor ya birbirine karışıyor. Bir de taraftar eskisi gibi bağırmıyor bana kalırsa. Kuzeyden izledim maçı. Kuzeyin sağ tarafı tamamen suskundu mesela. Güney de aynı şekilde. Taraftar sayısından çok taraftar niteliği önemli bence. Beşiktaşlı taraftar nitelikli taraftardır buna eyvallah, ama kendi içinde daha işlevsel olan ve olmayan olarak da ayrıldığı kesin. Ve bu Olimpiyat stadı esrarengiz bi şekilde takıma çok ters geliyor . Oyuncular da burada oynamak istemiyorlar zaten. Bize Bursa ve Liverpool maçlarının dışında maç kazandırdığı da yok. Hiçbir olumlu yanı yok bence.
aynen katiliyorum o stadda isterse maradona oynasin kapasitesi yari yariya duser yanina durbun goturen taraftarlar oluyor olimpiyata en mantiklisi basaksehir gibi

Çevrimdışı Mehmet92

https://eksisozluk.com/entry/54265139

Bunu okuyan var mı hiç aranızda ya? Çok enteresan hala daha timsah arenanın aralıktaki halini yakalayabilmiş değiliz,akıl 2016 ağustos,gönül 2016 şubat diyor

Çevrimdışı Efe

Bunu okuyan var mı hiç aranızda ya? Çok enteresan hala daha timsah arenanın aralıktaki halini yakalayabilmiş değiliz,akıl 2016 ağustos,gönül 2016 şubat diyor
artik bundan sonrasi tarihle alakali degil ne zaman biterse o zaman cok buyuk bir sıkıntıdan sonra 2016 agustosta bile bitse ben raziyim is artik sıkıntılı bi halde en ufak hata kabul edilrmez o yuzden sindire sindire yapsinlar ben ocak 2016 diyorum ama bi yandanda ne zaman biterse bitsin diyorum sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Evet hatta Ocakta çatı havadaydı ve membran mı nesi oluyor rüzgardan dolayı hasarlanmıştı.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ahmetx

sorun da burada zaten , olimpiyatta oyun oynamak ve taraftarın atmosfer yapması çok zorsa derbileri ve avrupa maçlarını neden olimpiyatta oynuyoruz , cevap kapasite ise bizim takımın sahada kazanması diye bir derdimiz yok .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bayramdan sonra gerilmeye başlanacakmış
Çok iyi bir tarih bence abi , o vakte kaldırmaya baslarsak bence çok iyi olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı osman1903

Ben bu Lafı 2 ay öncede duymuştum inşallah başka bayramlara kalmaz

Çevrimdışı Haldun

sorun da burada zaten , olimpiyatta oyun oynamak ve taraftarın atmosfer yapması çok zorsa derbileri ve avrupa maçlarını neden olimpiyatta oynuyoruz , cevap kapasite ise bizim takımın sahada kazanması diye bir derdimiz yok .
acikcasi abi kucuk maclari nasil olsa yeniriz inanci var galiba bizim teknik oyincular daha fazla baskasehirde oynariz yeneriz diyorlar ama derbi maclari ve avrupa maclarinda nasil olsa guclerimiz esit her iki takimda da teknik oyuncular var birakalim kor dovusu olsun gibi bir dusunce var galiba

Çevrimdışı Necmi

Ben bu Lafı 2 ay öncede duymuştum inşallah başka bayramlara kalmaz
iki ay önce duymuş olabilirsin zaten iki ay içinde yaşananlar yaşanmasaydı şu anda çatı havadaydı
insanlar gün verirken kazaları öngöremiyor.

Çevrimdışı Efe

benimde tahminim o yönde zaten abi şuan 1 aylık bir iş var  eylül sonuna doğru herşey hazır olur ekim sonuda çatı biter diye düşünüyorum olmaması için bir neden yok artık kaza bela olmasında 2.yarı stadtayız Allah nasip ederse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

kardeşim timsah arenayla bu bir değil ikiside stad diye aynı zamanda yapılacak diye bir kuralmı var bu stadın temeli atıldığında Timsah arenanın kabası bitmişti
adamlar para harcamamak için çimleri parkta yetiştirdiler teyzelerede koydurdular. Çatı yapıları farklı bizim stad maliyetiyle en az iki tane öyle stad yapılır.
elmayla armutu birbiriyle mukayese etmeyin. onlar stadı yaparken biz inönüde maç oynuyorduk neyin mukayesesini yapıyorsun

Çevrimdışı cagdas44

Öncelikle güzel haber için @bjk_mabet abiye sonrasında uzun bir sessiz dönem sonrasında konuya dair mesajlarıyla dönenlere teşekkürler :)

Çevrimdışı Necmi

benimde tahminim o yönde zaten abi şuan 1 aylık bir iş var  eylül sonuna doğru herşey hazır olur ekim sonuda çatı biter diye düşünüyorum olmaması için bir neden yok artık kaza bela olmasında 2.yarı stadtayız Allah nasip ederse
bayram sonrası çatı kalkarsa kasım ortası gibi membran kaplaması başlar
bununla birlikte çim ve koltuk montajıda başlar demekki ocak ortası yada ocak sonu gibi
biter görünüyor tabi başka bir aksilik çıkmazsa birde tabiki ödemeler ne kadar sağlıklı olacak
iş sona yaklaştıkça ödemeler artar firmalar sıkıştırmaya başlar

Çevrimdışı ZEKI

Kamuoyuna

DHA Ajansı mahreçli haberde “bir Beşiktaş yöneticisine” atfen bazı iddialara yer verilmiştir. Haberin yayınlanması sonrasında sosyal medyada sözkonusu haberdeki “yöneticinin” 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi olduğu yönünde yorumlar nedeniyle, Ahmet Nur Çebi, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve DHA muhabiriyle görüşmediğini bildirmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK

Klupten acıklama geldi..